Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MatjazV
#369209
Dragi tekači,

vabimo vas na tekaško prireditev Tek treh vrhov, ki bo v soboto, 11.09.2021.
Startno ciljni prostor bo, kot pretekla leta, v Kajakaškem centru Solkan.
Prijave so odprte in bodo možne tudi na dan prireditve.

Letos sta na voljo dve razdalji:
- tek na 14km, proga GOTRIM
- tek na 34km, proga GO3V

Tekači boste prejeli darilno vrečko in majico GO4TRAIL ter v cilju tudi medaljo.

Prijave na spletni strani: https://go4trail.si/

Dodatne informacije na spletni strani, lahko pa pokličete tudi Aleksandro Fortin na telefon: 051 366 376.

Se vidimo na startu, Matjaž
 TONEK
#369227
Matjaž, vidim, da si tam, zraven. Upam, da nisi tudi ti mnenja, da se tekaški svet konča pri pedesetih. Pa da vidim, če lahko zastaviš kakšno besedo tudi za nas, malce starejše.
Hvala
Uporabniški avatar
 MatjazV
#369229
Tone zdravo,
najprej, čestitke za odličen Gorski tek na Lisco.
Za Tek treh vrhov pomagam pri promociji tega tekaškega dogodka. Sicer pa se kljub korona stanju tudi sam še vedno udeležujem tekmovanj, tistih ki sploh so še organizirana.

Lp, Matjaž
 TONEK
#370979
V soboto sem bil udeleženec četrte ponovitve tega teka. Trasa je vsako leto drugačna, le štartno ciljni prostor je vedno isti. Iz kajakaškega centra Solkan se nas je ob pol desetih podalo na 28 km traso kakšnih 150 tekačev. Zaradi bližine meje je tu vedno ogromno italijanskih tekačev, domačih elitnikov je bilo bolj malo. Ve se zakaj. Proga je bila sicer dobro označena, na nekaj ključnih mestih pa porazno, kot bi jo označeval kak tekaški antitalent. Na okrepčevalnici sem pogrešal Graparje, v cilju pa topel čaj, saj sonca ni bilo in je bilo kar hladno. Seveda sem si ga privoščil (čaj) v bližnjem bifeju. Z malce grenkim nasmeškom sem bil deležen tudi repete zelja, vesel sem bil mlade družbe okrog sebe. Starih ni bilo, saj jih že razpisni pogoji odvrnejo od udeležbe. Zaradi zelo oddaljenih parkirišč predlagam organizatorju, da angažira eno od prostih sob (ki jih je tam v izobilju), kjer bi tekači pred štartom pustili suhe cunje za preobleč v sicer lepo urejenih slačilnicah, tuš in wc prostorih, ki so v isti zgradbi. Vsi trije hribčki so mi zelo simpatični, popestri jih hoja v kavernah, kjer kolneš počasneta pred sabo, ker ga ne moreš prehitet, tristometrski spolzek, nizek, temen, strm tunel, kjer lahko obrneš, če si pozabil svetilko, atraktivno je prečenje Soče v gumenjaku, kjer kakšno minuto lahko tekmuješ kar sede, dva in pol kilometra dolgo, nadvse ubijajočo kolesarsko stezo, ki jo, če ti je ostalo še kaj moči, v strmini na Sabotin hitro pozabiš in ko si enkrat na vrhu, grebena ni in ni konec. Češnja na torti pa je vsekakor novoodprti viseči most, po katerem pritečeš v cilj.
Če bi bilo malo več sonca, nasmehov, kategorij....bi še prišel, tako pa :--
https://www.go4trail.si/sl/rezultati

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA