Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

#370802
V naslednje letu bo PTRF potekal od petka 16.6.2023 do nedelje 18.6.2023. Ponovno se vračamo v stare tirnice in tako bo zaživel festival, kot smo ga prvotno poznal.

Za vas smo letos pripravili naslednje izzive (povezava na traso):
9. ULTRA-TRAIL® PUŠELJC – UTP 100+ km
1. ULTRA-TRAIL® PUŠELJC - UTP 70+ km
22. GORSKI MARATON 4 OBČIN – GM4O 40+ km
3. GM TRAIL 20+ km
9. RAPALSKI TRAIL 10+ km

===> PREDPRIJAVE <===

Vse informacije bodo kmalu na voljo na prenovljeni spletni strani ( predvidoma v oktobru) :D
#372050
Pozdravljeni
Res se dolgo nisem oglasil na TF pa vendar moram priznati, da me je ravno TF spodbudil v mojo tekaško karjero. Moj vzornik je bil Zvonko Mezga v tistem času eden najboljši utra tekačev v Sloveniji in mislim, da prvi udeleženec na UTMB. Od takrat naprej so se zadeve kar se tiče tekaške scene spreminjale iz dneva v dan in ja danes smo tu, kjer smo :) Pa kakor koli že naj bo GM4O in sedaj PTRF ostaja prijazen tekačem (velja za oba spola) in tak bo ostal dokler bo obstajal :laola kajti naša edina znanost je, da zadovoljimo potrebam, željam vseh udeležencev in ja da z vsemi, ki nam ob tem dogodku v prelepi Baški Grapi stojijo ob strani pokrijemo stroške prireditve. Uživanje v neokrnjeni naravi, kjer vas spremljajo prijazni ljudje in seveda na vsakem koraku harmonike z pristno Slovensko muziko :) Ne čakajte lepo povabljeni v prelepo Baško Grapo na tekmo na doživetje vaših sanj :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA