Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

TONEK
Včeraj je bilo v Železnikih, na Ratitovcu in poteh nanj spet živahno. Priljubljenega teka se je lahko udeležil vsak, saj so bile razpisane različne dolžine prog. Pogrešali pa smo del elite ki se je mudila v Franciji na tekmovanju višjega ranga. Dan je bil glede na letni čas kar hladen, če je bilo v Železnikih še znosno, je bilo v Prtovču hladno, na cilju pri koči pa zimsko, le še sneg je manjkal. Prijal je topel čaj in krušna peč v koči, malo manj flancat, ki je resnično izvenmerski, cenovno pa oderuški.
V suhih cunjah nazaj do idilične vasice, od kjer nas je kombi lepo dostavil v Železnike. Proga je bila letos super označena, na pomembnih križiščih so v mrazu in megli zmrzovali neutrudni usmerjevalci. Podelitev, žrebanje praktičnih nagrad, ter pasulj z repetejem in lep, vendar kar zahteven dan je bil v dobri organizaciji zaključen.
Z rezultatom sem zadovoljen, celo 41sek. hitrejši kot leta '22, lanski ni primerljiv, ko sva z Rajkom neplanirano 'raziskovala' področje Kosmatega vrha. :cry:
V nedeljo pa Mala Gora.
Tudi rezultati so že tu.
https://www.atletsko-drustvo-zelezniki. ... /rezultati
Uporabniški avatar
 vencelj
Letos sem bil, drugo leto zapored , za metlo na progi "klasik". Lepo na izy, iz Železnikov na vrh do koče. Letos nam je podvig vzel pol ure več časa kot lani, važno je da je uspelo! :laola

Temperature na vrhu malce pod junijskim povprečjem, par stopinj nad ničlo... :roll: Idealno za tekaško opremo: kratke hlače in majico s kratkimi rokavi.
Postanek v koči za ogrevanje, preventivni protiprehladni ukrepi, vpis v knjigo "prijatelji Ratitovca" in vrnitev v dolino: planina Klom, Jesenovec, Novakov grič, Kres...
To je blo to za letos...
LP, vencelj

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA