Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Start pred kulturnim domom v Dolskem ob 7:45 za pohodnike ter ob 9:30 za tekače, dolžina 4,8 km, višinska razlika 480 m.

Prijavnina znaša 5 za pohodnike in 10 € za tekače in se plača ob prijavi pred Kulturnim domom v Dolskem od 7:00 do 7:45 za pohodnike ter do 9:00 za tekače. Mlajši od 14 let prijavnine ne plačajo.

Vsak prijavljen tekač in pohodnik dobi malico/topli obrok in pijačo na razglasitvi. Na vrhu Murovice bo na voljo čaj.

Prvi trije v kategorijah bodo prejeli simbolične nagrade. Med vse prijavljene bomo izžrebali nekaj praktičnih nagrad.

V Zagorici nad Dolskim bo možen ogled muzeja Jurija Vege.

Informacije: www.sddolsko.si
Nobenih sledov bojkota, Mile! Jaz grem pač tja, kamor me bolj vleče. Tokrat je odtehtal 34. Arničev zimski pohod na Raduho, ki se je žal dogajal na isti dan. Vsekakor mi je ta tek všeč, saj prevladuje pristnost, nizka cena štartnine in bližina dogodka.
Že nekaj let na tekmah ne tečem več za uvrstitev, ampak za dosežen čas, saj so starostne kategorije največkrat nerelevantne .
Kot rečeno, sem se tokrat med dvema velemožema Vego in Arničem odločil za slednjega.
https://www.hribi.net/trenutne_razmere/slo/raduha/3/726

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA