prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 kristina.kiki
Ojla vsem!

Mene zanima, če se da dobit kakšno majčko ali pa celo nedrc, v katerega se lahko vstavi pas- merilec srčnega utripa. Ko sem prvič tekla s tem, mi je namreč zlezel vse do pasu...
Uporablja katera kaj takega, kje se da dobit?

Hvala že vnaprej!

Lep dan
:D
 Benady
Po mojem nisi paska dovolj zategnila...
e je v redu zategnjeno nima kam lezt.. :roll:
Uporabniški avatar
 lunca
Ja, sigurno ga nisi dovolj zategnila ali je pa s tvojim pasom kaj narobe. Garantirano ne potrebuješ nedrčka, da bi ga zatikala zanj. Poskusi ga malo bolj zategniti - mene je parkrat malo motilo, ampak se navadiš :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sicer nimam tezav s tem, sem pa slišal za to (bodo same povedale) in tud brez razloga ne dela polar in mnoge druge firme tega, sam odvisno zdej od velikosti in seveda cene :)
Uporabniški avatar
 mirko1
DOVOLJ VELIK TREBUH JE TREBA IMETI PE NE ZLEZE NIKAMOR 8) 8) 8)
lp,mirko
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz sem ta športni top iskala na Maraton Expo v Parizu na štantu od Polarja... zlo sem bla presnečena, ker ga tam niso mel!!!

Ga je menda kr težko dobit, ga je pa Polar razvil v sodelovanju s Triumphom...

V Franciji je bla cena 46EUR. Za tiste punce, ki imate bolj standardno velikost, se da pa zelo ugodno dobit podoben model čez mejo v Avstriji. Vem, da ga je pred kratkim tam kupila Pia.

Veliko sreče z iskanjem :wink:
 Nataša
lunca napisal/-a:Ja, sigurno ga nisi dovolj zategnila ali je pa s tvojim pasom kaj narobe. Garantirano ne potrebuješ nedrčka, da bi ga zatikala zanj. Poskusi ga malo bolj zategniti - mene je parkrat malo motilo, ampak se navadiš :wink:

hm, meni tudi vedno leze pas nekam proti kolenom :? Če ga zategnem, me ful moti, tko da sem nazadnje obupala in si ne merim več utripa. To seveda sodi v new-zen odnos do teka :wink: (en cajt bo še trajalo, potem bodo pa spet intervali in :lol: ).
Uporabniški avatar
 lunca
Nta, mogoče je tvoj pas že tok raztegnjen od pretirane uporabe :wink: , ker to se mi pa res čudno zdi, da ti zleze dol. Al ga pa mogoče sploh ne moreš bolj zategnit, ker si se že tolk posušila :wink:.

Sicer pa moram priznat, da mene bolj moti kot ne zaradi tega, ker imam stalno previsok pulz. Če tečem v klanec, pogledam pulz, vidim ful visoko številko in se v momentu zasmilim sama sebi, kok sem boga, ker se tko hudo matram - in evo, najraje bi se ustavila. Če pa tečem brez merjenja, grem po občutku in na koncu se mi zdi, da so se vsi klanci znižali :lol:
Uporabniški avatar
 ero
mislim, da iščete [url=http://www.eduscho.at/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/at/-/EUR/TdAtDisplayProductInformation-Start;sid=guBBvM0sxPZBvI9JuKJL2M68yPhOlfvbkug=?ProductSKU=M6885&BackTo=LastChance]tole:

Slika[/url]
Uporabniški avatar
 davor123si
HElou,

se mi zdi ful cudno, da vam Polarjev pascek leze navzdol, meni se to dogaja le pri obratih oz. mocnejsih odrivih pri plavanju, drugace pa drzi 100 %;
JEst sm biu ful skepticen glede uporabe tega pasu, ker imam malce drugace oblikovan prsni kos (spodnji del grodnice imam vdrt navznoter) in sem mislu da bo skoz lezu dol; Pa ni problemov

komur se dogaja da zgublja pascek oz. da ga isce med nogami, naj poskusi se eno foro in sicer da ima pas namescen malo pod kotom, se pravi spredaj normalno, zadaj pa malo visje (upam da si znate predstavlat), tko se dela se dodaten pritisk oz retenzija na zaponko pasu in se ta kljub dihanju oz. raztezanju prsnega kosa ne razrahlja;

lp,
Davor
 Nataša
lunca napisal/-a:Če pa tečem brez merjenja, grem po občutku in na koncu se mi zdi, da so se vsi klanci znižali :lol:

ekzekli!! :wink:
zato si pa ne merim več pulza. Za moj netekmovalni nivo je občutek povsem dovolj. Toliko pa le poznamo sami sebe... :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Ero, ampak tega se ne da naročit v slo, a ne? A kdo gre, komu lahko naročim?

PS: Moj pas je na minimum, pa mi leze dol, ker je minimum tako velik. Je bila ura podarjena, pa se tudi s tem zelo zadovoljna!!! A ne, Janika :)
Uporabniški avatar
 ero
ne, po tole moraš osebno v katerikoli Eduscho ali Tschibo. je pa ponudba stara par tednov, tako da ne vem, če jih še imajo. taka roba hitro gre...

predlagam, da poveste, kake velikosti bi rade in potem nekdo, ki se slučajno zaleti v kak Eduscho, nabavi na zalogo. drago ni, v promet bo pa tudi šlo, a ne?
Uporabniški avatar
 GaGa
davor123si napisal/-a:HElou,

se mi zdi ful cudno, da vam Polarjev pascek leze navzdol, meni se to dogaja le pri obratih oz. mocnejsih odrivih pri plavanju, drugace pa drzi 100 %;

Jaz si ponavadi polarjev pašček zataknem pod rob topa... ko smo se v Parizu podal na našo "turo" sem ga precej zategnila (skratka stal je na mestu!), po laufu, ko sem snela top, mi je padu dol, do pasu :lol: ... sklepali smo, da med tekom zgubiš tolk vode, da se tud mal mere zamenjajo :wink:.

Jaz mam ponavadi težave, ker me ožuli do krvi, tud če se napacam s kakšnim bepantenom, ne pomaga?!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA