- 16 Apr 2005, 22:10
Na srečo je dež malo počaka, tako da smo tekli po suhem terenu. Zbralo se nas je okoli 250 tekačev na vseh razdaljah, sam sem se udeležil 10 kilometerskega teka. Prvi krog sem imel kar nekaj druščine okoli sebe, ki pa se je kar zgubila v drugem krogu, tako da dobrih 200 m pred mano ni bilo nikogar. Občutek ni bil nič kaj prijeten, saj zadnji teden nisem nikoli tekel sam. Kljub temu pa sem zadnjih neka sto metrov pospešil in tekmoval sam s seboj.
Na podelitvi najboljšim, pa je začelo deževati, vendar je v bližini brunarica, tako da smo se malo umaknili dežju in nadomestili pokurjeno energijo. Žrebali so tudi nagrade, tokrat smo bili srečneži vsi.
Ni mi žal, da sem se udeležil teka, saj je v družbi tekačev polno pozitivne energije.
Na podelitvi najboljšim, pa je začelo deževati, vendar je v bližini brunarica, tako da smo se malo umaknili dežju in nadomestili pokurjeno energijo. Žrebali so tudi nagrade, tokrat smo bili srečneži vsi.
Ni mi žal, da sem se udeležil teka, saj je v družbi tekačev polno pozitivne energije.