prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 snezni_tekac
Fantje jaz sem opravil trening Studenska brv - Otok - kamnica - URban - Bistriski vrh - Kamnica - Otok - Studenska brv.

Ce je kdo za akcijo prihodnjic moj mobilec je 041 740 082.

Jutri zjutraj grem malo skakat na Pekrsko se pred sluzbo.
Ob kaksnih 5h pravijo da je to najboljsa ura za trening eksplozivnosti hehehe
potem pa pavza.

JE kdo za soboto zjutraj za duatlon?

Beri s kolesom do stasrt tocke potem pa eden country run tour pa nazaj do bicikla in domov. Trasa ?
Hmmmm toliko lepih hribov poznamo v okolici MBja da je morda najboljse da se dobimo na Studneski brvi ob 5h z nekaj zaloge vode s kaksno energetsko zalogo majico za prroblacenje za pivo po touru pa jaz dam.

JAz sobote zjutraj koristim za dolzino in nekaj malega visinske razlike.
Kolo sem vmesal cisto kot logisticni objekt pa se hkrati mi je to oblika treninga.
Uporabniški avatar
 izidor
Jaz sem pa opravil Mestni park - Pohorska Vzpenjača - Mestni park.
Škoda, da se nismo kaj zmenil, vreme je bilo izredno sveže.

Za naslednjo akcijo se pa čujemo.
Uporabniški avatar
 INOT
Malo nas je vreme poskušalo ovirati.Toda z Haupijem sva vseeno opravila "sprehod" Mb-Bresternica-Sredma-Kamnica-Mb. Za posladek pa še stopnice Haupi 3,32 min jaz svoj rekord 3,36 min.Vidim,da zanimanje narašča zato se moramo definitivno zmenit za kakšen skupinski trening. Moj mobi 041 412 449
Uporabniški avatar
 ZadniKING
snezni_tekac je napisal/a:

Beri s kolesom do stasrt tocke potem pa eden country run tour pa nazaj do bicikla in domov. Trasa ?
Hmmmm toliko lepih hribov poznamo v okolici MBja da je morda najboljse da se dobimo na Studneski brvi ob 5h z nekaj zaloge vode s kaksno energetsko zalogo majico za prroblacenje za pivo po touru pa jaz dam.

Tja, če bi to prej vedel... tako pa sem se že prijavil na mali maraton v Ormožu! Šmrc!
Eeeeeeeeee, a velja ta ponudba za pivo tudi za kako od prihodnjih sobot? :lol:

No, sicer pa sem danes popoldne malo urnejšega koraka okoli Marlesa stopical, pa svojo psino čuval, namesto da bi bilo 'lih obratno...
Uporabniški avatar
 Veggie
INOT napisal/-a:Za posladek pa še stopnice Haupi 3,32 min jaz svoj rekord 3,36 min.

Fantje, izziv: Kalvarijske stopnicke :!: Se bomo kdaj zmenili? :lol: :wink:

:twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Veggie
Kdaj in kako hitro + koliko muvate ob nedeljah :?:
Uporabniški avatar
 INOT
Je danes popoldne,če ne bo dežja kdo za tek?
Uporabniški avatar
 haupi
Jst sem vedno za. Upam da bo podplat tud za :wink:

Se slišiva.

Lp
haupi

p.s. no še moja gsm številka če bo kdo kdaj rabu kakega sotekača 031/874797
 snezni_tekac
JAz se vedno ponujam druzbo in predlog ture za sobotno kilometrsko turo z primesmi duatlona. Start ob 5h zjutraj na Studenski brvi pa potem z gorskim kolesom do startne tocke in od tam tek. Tura bi bila kilometrsko inteznivna vsekakor pa tudi zelo ocarljiva po pokrajini. No pa pir tudi castim.
Uporabniški avatar
 INOT
Snežni ponudba je super ampak žal trenutno za duatlon še nisem pripravljen.Če pa te slučajno zanima klasičen tek ok. Še informacija za Veggie,Danes stopnice 3.24 min.Izboljšaj in mi daj motiv.
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT - lahko poveš kaj već o teh "štengah" ( kalvarijskih :?: ) - količina, višinska razlika, višina "štapne", naklon, ...
Uporabniški avatar
 INOT
Sicer pa tako na splošno.Zadnjih 10 let v bistvu treniram sam ampak ugotavljam,da je v družbi trening bolj zanimiv in kakovosten.Zato Veggie in ostali dajmo se že nekaj zmenit.Se bomo vsi skupaj eden od drugega tudi kaj naučili.Pa tudi kje so ostale dame S in Z?????????????????????????
Če že ne drugega bo malo dobre volje in zajebancije.
Uporabniški avatar
 INOT
Lojze pa glih ti in to iz Kranaj.Bravo.Stopnic je če se ne motim 454.Višinske razlike pa je okoli 90 m.Čisti užitek.Zgoraj dihaš kot lokomotiva utrip je blizu maksimuma,ampak razgled,ki se ti nato ponudi je vreden tega.MorAš TO VIDETI.Ostali bodo potrdili. :shock:
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT napisal/-a: MorAš TO VIDETI

Mah,ne sprašujem, da bi prišel gledat. Obstaja precej možnosti ( tudi vabilo ) :roll: , da pridem(o) tudi odtečt - MB ni daleč - ne službeno in ne privat 8)
Uporabniški avatar
 INOT
Kar se tiče z moje strani niste samo vljudno vabljeni ampak bi rekel to:pridite v čim večjem številu.Maribor ima lepo okolico,terene,razglede.Pa naredimo iz tega trening,srečanje piknik.Karkoli pač.Štajerci smo veseljaki.Moraš preverit :lol:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA