prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 GaGa
Men so se super obnesl!!! Kupla sem jih lani spomladi in z njimi naredila dobrih 1000 km... pol so šle pa v pokoj :roll: !
So pa to copati za pronatorje. Letošnji model 1100 mi pa tud dobr na nogi stoji, še boljš pa 2100 :wink:.
Uporabniški avatar
 primus
Tudi moja izkušnja je zelo dobra. Sicer sem uporabljal predhodnika 1060 in 1080 pa vendarle - zanesljiv, stabilen copat, ki ne razočara.

primus
Uporabniški avatar
 boris
GaGa napisal/-a:Men so se super obnesl!!! Kupla sem jih lani spomladi in z njimi naredila dobrih 1000 km... pol so šle pa v pokoj :roll: !
So pa to copati za pronatorje. Letošnji model 1100 mi pa tud dobr na nogi stoji, še boljš pa 2100 :wink:.

Kje si videla model 2100, v Hervisu v Mb imajo samo model 1100. Ze ta se mi zdi v redu, a bi rad probal še boljšega.
Uporabniški avatar
 MihaPR
2100 nimajo pr nisa, usaj za zdaj se ne, probavala je v Parizu.
Drgac pa, pomoje je v HErvisu nategovanje prodaje superg starih vec kot eno leto za isto ceno kot nove, tko da se raj kje drgje zmens za popust :)
 matevz101
1090 redno uporabljam za trening in sem zelo zadovoljen. Copat je zelo tog po vzdolžni in prečni osi. Ni pa med (naj)lažjimi copati: priporočam ga za trening, še posebej za pronatorje. Za dirko pa si izberi kakšen Asicsov model z višjo številko (in ceno ;-))

Matevž

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA