Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Glavni akterji so verjetno še zmatran, pa bom jz na kratk neki besed povedu: vreme in temperatura idealna za tek, teren suh vendar zahteven, zbrana luštna skupinca forumcev, ki pa so (vsaj ženski del) krojili sam vrh Gabrovškega teka: TanjaO druga abs. skupno ženske, prva v kategoriji; NatašaP peta abs. skupno ženske, prva v kategoriji! BRAVO PUNCE :clap: , no pa tud :oops: BRAVO FANTJE :clap:
Tu so pa šefotke (Urška klikni fotke) :wink:
Uporabniški avatar
 bojanu
Zgodovina se ponavlja. Lani sem podcenil čas za vožnjo do Gabrovke, pa sva ravno zamudila štart. Tako sem imel dosti časa in sem se zabaval s fotoaparatom. Na koncu sem se sprehodil malo nižje po progi in pričakal Fotra, ga parkrat poslikal, potem pa sva skupaj potegnila do cilja.
Tokrat je bil Lučko v moji lanskoletni vlogi, jaz pa v Fotrovi :D Če bi vedel, da bom na tolkih slikah, se bi pa lepše uredil za snemanje :lol: Hvala, Lučko :D
Drugače pa zelo lep tek, dobro organiziran in v ta pravem vzdušju (medo, poleg vsega hvala še za kozla 8) )
Uporabniški avatar
 mirc
Blo je prou fajn.

Lepo sončno vreme, zelo primerne temperature, fajn družba,
navijanje in spodbujanje - poskrbel feldmaršal Lučko
[url=http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=431]
kle je neki slik[/url]

ampak Medov pri na konc je pa res pasu. Zdele sem spet ratu žejn,
čao

Lp Mirč

PS: še profil za tehnikalce
Uporabniški avatar
 tmp
Tale tek je bil prav utrujajoč, na koncu sem komaj še čutila noge, gor pa dol pa spet gor pa dol... pa fejst gor pa fejst dol, pa spet gor pa dol pa gor pa dol.....
Še dobr, da je Lučko kakšen km pred ciljem navijal in slikal, če ne bi se kar
dol usedla pa nebi šla nikamor več. :D :D

Lučko lepe fotke, jih je tudi Darko pohvalil.

Škoda, ker se mi je tako mudilo domov, vidim, da ste se imeli prav fino na analizi. No pa drugič
 Nataša
Hja, meni se je pa tale Gabrovka lani usedla v srce in si nisem mogla kaj, da ne bi še letos šla - kljub Reki v nedeljo. Pa še ful lep dan je bil, sicer sva zutri pozabla kofe spit, pa je tud brez tega šlo :wink:

Miha je "samo" vozil in fotkal in zavezoval cifre in nosil torbe in tako predstavljal idealno spremljevalno ekipo, Lučko je svetil z lučko do Gabrovke, da se nismo zgubili, ostali forumovci pa itak vsi polni energije in nasmejani, kot vedno.

Sem pa že mal pozabila, da je proga kar težka. Gor pa gor pa gor pa mal po ravnem pa še mal gor, potem pa dol pa dol pa dol pa spet po ravnem, skratka, sklepi niso bli preveč hvaležni :(

Kar precej sem se namatrala za tist skromen rezultat, tokrat je blo veliko trpljenja za malo zena :lol:

Čestitke Tanji in Nataški za kolajne!!! :laola

Analiza je bila pa taka, kot mora bit. Na vaškem športnem igrišču, z veliko dobre volje in sonca, golaž je bil baje tud dober, pa še Medo osebno nas je prišel pozdravit. Res fajn, no!

Fotke so pa tukaj http://www.sportosplet.net/galerija/index.php?cat=10084

Drugo leto bom šla pa spet. Eno leto je ravno dovolj, da mal pozabim na to, kakšen klanc je na Petelinjek :lol:[/url]
Nazadnje spremenil Nataša, dne 25 Apr 2005, 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 TANJAO
:D Gospodinja iz Šiške je imela šele danes cajt mal na Tf pogledat- danes- to je v pondelk in sta oba teka za mani je blo full fajn te slikce gledat. Lučkotova ta zadnja mi je najboljša- TF in kozorogi!!
Še dobro , da nas je fotograf zadnji km pred ciljem zmotiviral, da smo oddrvele proti koncu trplenja po tistih Petelinskih klančkih...
Od vseh tekov so tudi meni zaključki in Analize najboljvšeč. Pa ta je bla še celo na soncu!
Lp, Tanja O
Uporabniški avatar
 janika
Letos je bila Gabrovka za mene prvič. Jaz sem jo vzela bolj za trening in mi je bila zelo všeč. Moj cilj je namreč opraviti 7 tekov DP. Kot zanimivost naj povem, da bo 11.9. v Kostanjevici jubilejni tek.

Pot do Gabrovke je res nekoliko zavita, a sem prišla brez izgubljanja "za nosom". :D Udeležba naslednje leto obvezna. Vreme naročeno dvakrat zapored enako. SONCE.

Otroci so se proti koncu malce dolgočasili. Pojedli pa bi še več kruha in golaža, saj je bil res dober.

<http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=430&pos=44>

Lučko me je tik pred koncem tako spodbudil z besedami "da bo golaž", da sem do cilja res mislila samo še na hrano.

So mi pa organizatorji (vsaj tisti v sorodstvu z njimi), obljubili, da bodo poskrbeli za varstvo otrok. :!:

Naslednjič pa se vidimo na Lisci ali pa na Čatežu. TF pa v čimvečjem številu.
:laola

lp
Janika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA