Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Najprej pohvala organizatorju. Zagodlo jim je le vreme, saj je začelo deževati prej, kot je bilo naročeno. Vseeno smo tekači ohranili vedre obraze vse do konca, nekateri še s posebno modrimi ustnicami. Ja, mrzlo je bilo malo bolj kot v Ljubljani oz. Žužemberku :) K temu je pripomogel tudi šibak veter.

Hvala Pii, hvala Eru za lanskoletni opis in profil proge. Jaz sem morala to sprobat, da sem videla kaj pomenijo tiste špičke na grafu :D Ženskam je bil prvi kilometerski vzpon »prikrajšan«. Nekaj minut prej smo se odpravile na štart, ravno prav za ogrevanje. Štart je bil za M in Ž ob isti uri. Pognali smo se po makedamu, gozdnih cestah,... Meni osebno zelo luštna proga, mal gor pa dol. :D

Letos je TF prejel 3. mesto za najštevilčnejšo ekipo. Ker je bilo punc do 24. leta zelo malo, sem TFju pritekla 2. mesto v tej kategoriji, Sindis ist uber alles! :D

Že pred štartom nas je sicer malo skrbelo, saj ni bilo nobenega vonja po obljubljenem štrudlju, ampak po tekmi smo prišli na svoj račun. Najprej pasulj, jabček, potem pa še ena sladka domača stvarca.

Hvala milkecu in Nadi za prevoz, klepet, dobro voljo in GRETJE!! :D
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
Najprej en lep pozdrav vsem tistim, ki ste se udeležili tega teka , pa tudi tistim ki se ga niste . . .

Najprej se moram zahvalit organizatorju, da je vse skupaj kar dobro izpeljal, pa čeprav se je vsake toliko kaj zataknilo, pa saj hujšega ni bilo, pač se zgodi. Meni se je namreč zgodilo, da sem pogledal rezutate in videl, da sem ostal brez uvrstitve :shock: , pa tako sem se trudil :twisted: :!: . Nimam se pa prav kaj pritoževati, saj so napako, ki se je zgodila meni (pa še kakšnemu . . .) hitro popravili z opravičilom, da je nekaj pomutil ta njihov računalnik. No po njihovih rezultatih s časom 55min in 36s sem se v moji kategoriji uvrstil na presenetljivo 11 mesto. Kaj takega nisem pričakoval, saj me je že moj rezultat kar presenetil,ker naj bi bila proga nekaj dalša od 12km. No pa da ne bom preveč na strani organizatorjev ali pa na kakšni drugi strani . . . , pač take občutke sem imel sam. Meni je bilo super, tako da se tega teka udeležim tudi drugo leto . . . , z upanjem da me bodo videli, ko bom priletel skozi cilj, kajti zdi se mi da sem šel danes prehitro pa ne niso videli . . . :juhuhu:

Vse čestitke vsem TF, ki smo se udeležili teka . . . , ja pa še posebno žuži (zajčica) za 3 mesto in našemu kuncu ravno tako za 3 mesto.

Vse čestitke vsem TF-jevcem. :laola
Nazadnje spremenil Tomaž Adam, dne 24 Apr 2005, 17:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bravo Žuža. :wink: V enem tednu priznanje, sedaj pa še medalja enake žlahtnosti kot od g.Bukovčeve nekaj let nazaj. Kar tako naprej. :D :wink: :laola

Čestitam, ofkors, tudi vsem ostalim TF-jevcem. :juhuhu: :clap: :clap: :cast1: :cast1:
 borut69
No pa je tudi moj domači tek za nami, pa še ful lepo je bilo.
Z tekom in rezultatom zelo zadovoljen. Saj po tihem sem pričakoval da bom med deset, ampak ko sem zjutraj videl konkurenco sem malo zmanjšal apetite tako da sem bil po teku še toliko bolj zadovoljen če se ne motim z osmim mestom. Zaradi proslavljanja ni bilo časa niti za ogled rezultatov. No za to bo še čas.
Vem sicer da sem v svoji kategoriji zmagal, ker so me klicali na oder-prijavljen kot TF-Nanos če tudi to velja.
Sicer sem pričakoval, da bo več belih dresov z rdečimi pikami, pa da bo pladenj s štrudlom zdržal več časa, no na žalost je bilo vse takoj razgrabljeno tako da ga nekateri niste niti pobvohali.
Kateri tek je naslednji....

Lep pozbrav Borut
 MajaM
BRAVO ŽUŽA!!!!

a lahko dobim avtogram :roll:
Uporabniški avatar
 mirko1
borut,bravo :!:
TF je bogatejši še za enega hitrega tekača.prvi vzor tekača ki zelo hitro napreduje si mi bil prav ti že tri leta nazaj.no sedaj si pa že itak profi.se boš moral vsesti za računalnik par ur,ne ne, par dni,in boš malo opisal svojo tekaško pot...,verjetno bi še koga zanimal recept za hiter napredek.
sicer pa ti svetujem 8) ,da se udeležuješ samo ravninskih tekov,da ne bom imel prveč konkurence pri gorskih tekih 8)
lp,mirko
Uporabniški avatar
 Kunec
Peti tek v Senožečah je uspešno za nami. Najprej bi pohvalil predsednika društva Veselkota in njegovo družino :laola , ki so v to prireditev vložili kar nekaj dni dela in veliko živcev. Brez njih te prireditve sigurno ne bi bilo.
Z Eriko sva bila v Senožečah že ob 7.30, saj sva člana ŠD Hitre noge in sva z veseljem priskočila na pomoč pri pripravi teka.

Sam tek je bil zelo zanimiv, saj smo večji del proge lovili punce. Spodbujali smo eden drugega in tako je tek veliko hitreje minil, pa še lažje je bilo teči. Kuncu je ušlo nekaj zajčic, za progo pa sem porabil 48 minut. Vremenski pogoji so bili zame odlični, na koncu, ko je postajalo že vroče, nas je pa še malo osvežilo. Ta osvežitev se je kasneje spremenila v dež in mraz.

Če štrudla niste jedli, niti ga niste povohali 8) , upam, da ste dobili vsaj nekaj drugega peciva, ki so ga s skupnimi močmi napekle članice našega društva.

Do nekaterih napak je prišlo pri urejanju rezultatov :argue: , zato se v imenu društva opravičujem prizadetim. Upam, da je bilo kasneje vse razčiščeno, da ste bili z ostalim zadovoljni in da se naslednje leto spet vidimo :lol: .

Čestitke TF-ju za ekipno 3. mesto :TF) , posameznikom za medalje in vsem ostalim, ki so zmogli progo.
 seba
Pozdravljeni,

na tem teku sem na prošnjo Veselkota naredil nekaj slik, ki jih lahko vidite na portalu Hrastje.net. Objavil sem tudi uradne rezultate.

Za odhod na novico klknite semkaj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA