Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MihaPR
Kasne krivice, prou fajn je blo laufat nad 2 urci :D
Uporabniški avatar
 marathon95
Barb napisal/-a:..ti možda ja,al ja NE :!:
Živim dalje i bez toga sasvim odlično :!:

To sad veliš, a za tjedan dana "ipak smo trebali probati"
Uporabniški avatar
 marathon95
MihaPR napisal/-a:Z menjavo številk je prišlo očitno tudi do menjave čipov :D

To ti tak dok mijenjaš broj ili chip :idea:
Uporabniški avatar
 marathon95
Nataša napisal/-a:Ja, da ne bomo Mihatu naredil krivice - njegov rezultat je pod mojim imenom, moj pa pod njegovim :lol:

Bit će ispravljeno. Trebate malo pripaziti s chipovima, jer oni idu sa startnim brojem i ako zamijeniš broj , preuzimaju se podaci sa chipa, a ne broja koji nosiš.
Uporabniški avatar
 Vlajko
marathon95 napisal/-a:... Bit će ispravljeno ...

Pa našo Klaudi tudi prestavite iz moške v žensko konkurenco. Če znam prav šteti, bi s tem postala dobitnica brona v svoji kategoriji.. :wink: :)
 laufar
MihaPR napisal/-a:
laufar napisal/-a:Ejga, kva je pa una za ena s ta plavo kapco, a je to kšna muvi star al manekenka, al kva? :shock:

Aleš PRESS: Jel te nabijem sad ili kasnije :twisted:

Kva pa je tle za nabit? :P
Uporabniški avatar
 TANJAO
Še na slikcah se vidi koliko je vode po cesti!!Mislim da je na koncu vsaka superga tehtala po kak kg!! Tek je za nami- ni bilo uizy...sploh tiste kocke in tračnice- pa to tam , k so noge že tko težke, pa še oni šfaserji- mene so zezali, češ, naj se sklonim, k sem pod onim mogočnim dvigalom tekla, pa na konce kak km pred ciljem tam ko prečkaš glavno cesto, slišim spikerja- evo dolazi trkačica , pokažite nam startni broj- jaz se oziram, bulim kje me to za vraga kdo gledam, se obrnem tja od kjer je prihajal glas, kažem svojo 77, ko mi vžge, da glas prihaja iz vzporedne ulice in da je treba še kar tečt, da prideš do cilja.. Vidiš Tini, ti si pa v naslednjem ovinku v svojo smer oddirjal-si dodal nekaj metrov temu polmaratonu.
Cilj me je spet razveselil, kajti potem padejo dehidracije- naši ta hitri šankisti so imeli že vse kapitanke -beri kelnarice pod kontrolo- so že nov sod odprle za nas...
Bine nas je ža takoj s kavico častil- res full dober kapučin!! je že takoj vedel, da ga ni hitrejšga junaka- tako da smo njegovo nagrado že v naprej pričeli zapravljat.. pol pa jo je tud on v hrani in kak litrček malvazije pretopil!
Moja nagrada v kunicah je ostala kar v Moščenici -naj ostanejo živalice v domačem okolju! Super hrana in vino, upamo, da bomo drugo leto sedeli na sončku na terasi..Dobra lokacija.. se splača slediti ta izkušenim tekačem- koliko analiz so že oni dali skoz!!!To se jim pozna na hitrosti in iznajdljivosti!!! :lol:
Hvala pa seveda tudi našim Tamladim, ki so za nas poskrbeli in prevzeli cifre za celo ekipo!
Ministrsto dobi razglednico ko bo padel honey vikend v Lovranu- Cilj bo osvojiti Učko s kolesom..Enkrat ko ne bo druge tekme!
Bilo je lepo - tako verjetno izgledajo teki v Angliji...- vreme za nas ni ovira!
Barb , še iz slikce sije sreča! :wink:
Lp, gospodinjca
Uporabniški avatar
 alan
Vlajko napisal/-a:...Pa našo Klaudi tudi prestavite iz moške v žensko konkurenco. Če znam prav šteti, bi s tem postala dobitnica brona v svoji kategoriji.. :wink: :)

Mislim, da imas prav Vlajko! Noro! :clap: :clap: :clap:

Zdaj pa mislim, da ni potrebno izgubljati besed... kdor je jedel pasto z Barb-ino 'skrivnostno zacimbo' :shock: v omaki, mu uspeh ni mogel uiti... (izvzeti poskodovanci in tekaski uzitkarji). Dokazni material v obliki slik.... kmalu!
Uporabniški avatar
 markosk
Tudi jaz lahko o dnevu na Reki poročam samo z zadovoljstvom. Kar se tiče dirke sem se je tokrat lotil predvsem po pameti in ne z mislijo na končni čas. Na Turopoljski d. hrvaške konkurence (vsaj za mojo kategorijo) še nisem poznal, začel sem malce prehitro in na koncu so me premagali fantje, ki bi jih že tam lahko tudi jaz. Tako mi je bil na Reki glavni cilj revanša oz. da pridem med tri v kategoriji. Tokrat smo smo tekli skupaj do ca. 10-12 km, potem sem šel z lahkoto naprej in nato v drugem delu precej z rezervo. Dež me ni motil, klanci še kar znosni, kocke pa so bile res kar precej zoprne. Končni rezultat je soliden, uvrstitev načrtovana, nagrada za najboljšega tujca (z bonifikacijo za veterane) pa super. Naj imajo še doma kaj od te naše rekreacije...Lovran torej čaka na en regeneracijski vikend. Kartica pa pride tudi z moje strani. Se vidimo na trojkah v Lj.
Uporabniški avatar
 Barb
Niti danes mi pa še niso jasne pumpce za nos :shock:
Skratka forumovci, Riječani imamo zaloge tega, v primeru,da bo kdo potreboval :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
Vlajko napisal/-a:Pa našo Klaudi tudi prestavite iz moške v žensko konkurenco.

Evo odgovora s obrade:
"da neznam kak sam onakvog komada uspio zamjeniti ...pa di ja gledam...
hvala vam na pomoći... "
Vlajko napisal/-a:Če znam prav šteti, bi s tem postala dobitnica brona v svoji kategoriji.. :wink: :)

Za ovaj dio se treba javiti organizatoru, jer tu ide i novčana nagrada. Koliko vidim
Zato Kaudi, piši. :lol:
Uporabniški avatar
 marathon95
Barb napisal/-a:Niti danes mi pa še niso jasne pumpce za nos :shock:
Skratka forumovci, Riječani imamo zaloge tega, v primeru,da bo kdo potreboval :lol: :wink:

To ti ak si prehlađena ili imaš "zaštopani" nos, pa si malo našpricaš :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Barb napisal/-a:Niti danes mi pa še niso jasne pumpce za nos :shock:

Veš Barbi, saj ni treba vsega takoj uporabit. Saj bo spet prišel čas tudi za tiste težave...Do takrat je pa zlo primerna kot okras za na omarco, al pa spomin na izgubljene priložnosti, uravnoteženje skladovnice časopisov, ...naj ti mal mašta dela!
 Nataša
Top dogodki z Rijeke:

1. Ninočkini kofeti in posledično hipijevsko dojemanje sveta in dogajanja okoli nje - vse je blo fajn, super in fenomenalno, če pa bi spila še enega, bi se prikazalo makar i sonce - in to zvečer - pa ji nismo pustili :lol:

2. Vožnja z avtobusom z Rijeke do Lovrana - spet smo podoživeli Ko to tamo pijeva, roke pa so nas od "surfanja" v busu bolele bolj kot potem noge po teku. En Hrvat je imel dovolj močen glas, da se je lahko drl na šoferja "Stani, staniiii" in pa "Voziiii, vooooziiii, miško", ko smo se nepričakovano ustavljali in pobirali zamudnike.

3. Sama proga - meni je bla ful všeč. Najprej malo turističnih ogledov, potem malo težke industrije, vmes veliiiik dežja, midva z Alanom pa čist na izi lepo cop, cop lagano v cilj. Pred ciljem se je kolegica ministrica neki duvala in naju ščuvala k šprintanju, pa se nisva dala, še mojo Gabrovko sem ji vrgla pod nos pa zagrozila z brco v rito, pa je le odnehala :wink:
Ko sem pritekla v cilj, je pa komentator ves vesel zatulil "evooo, Miha Pregl iz Slovenijeeeee". Hm, halo?? :shock: Tapravi Miha Pregl alias Nataša Hribar se je pa prav po lisičje hehetal za ciljno črto :lol: Skratka, nikomur nič jasno: "Izgleda, da se i ženske u Sloveniji zove Miha", je bil naslednji komentar tistga z mikrofonom. Nora zemlja, ova SLovenija. :lol:

4. Prenočevanje pri Klaudi - boljš kot v Hiltonu. Zabavala nas je nova, mala članica TF Mimi, ki se ji je kar mešalo od tolk novih čudnih fac, ki so skakale okol nje :lol: Sem mislila, da bomo šli takoj spat, pa smo kar sedeli in klepetali in se smejali, mama šefla je visela s pulta, Ninočka je mela mal probleme z dodatki v pašti, pa ful sladkarij smo pojedl in kar nekaj dobrih izjav je padlo. Aja, Pegaz je pa pumpal :lol:.

Zjutraj je pa mama šefla visela z balkona in ko smo jo končno odvlekli na zajtrk, je še Nina naredila par akrobacij, mam fotodokumentirano :lol:
In potem smo šli na štart, pa vmes je TF Softič že parkrat klical, pa Pegaz nas je že ganjal, naj se skidamo, pa nikakor nismo pogruntal, kolk naj se oblečemo oz.slečemo, pa vse sosede smo zbudil sto posto.

Aha, pa še theme song: in ko naju ne boooo, ostalo bo rožnato nebo...:wink:

5. Analiza pa kot vedno prav finofajn. Za Nino sem bla teroristka s fotoaparatom, Aleša smo hecal, pa Staši sms poslal, pa Simi tud. Ne vem, kaj je Tini jedel, ampak Lojze se pa ni hotel slikat, pa kuuuuu je lep :evil:
Rižote in škampe in to smo potem poplaknili še s kozli in sladoledi in potem smo res šli domov, je blo že pozno.

pa še obvezna rubrika ZAHVALE & POZDRAVI:

hvala Pegazu za prevoz (in čaj for poor people :wink: ) pa Klaudi za stanovanje - to je blo res prijazno od tebe in zelo fajn smo se mel.

čestitam vsem, ki ste tko dobro tekli, TanjiO, Nini in Klaudi za uvrstitve :clap:, Barb za zmagoslavno vrnitev med dobre tekačice z odličnim časom in Pegazu za osebni rekord. Alan je bil odlična družba med tekom, Mihc je pa za pohvalit, ker je z bolečim kolenom vseeno pritekel do konca in to v času, ki bi si ga sama samo želela (aja, sej ta cajt je itak moj :wink:).

Res fajn vikend je bil, sem še dons čist dobre volje. Komaj čakam,da spet kam gremo

:wink:

Fotke bodo :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA