Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Sedaj sem se šele dobro vrnil iz službe, že prvi dan takoj 12ur, pa vse tako do konca tedna.
V glavnem ste že vsi, vse napisali, pa vendar še moj vtis.

Moj daleč najpočasnejši maraton, vendar se mi je na njemu dogajalo še pa još. Ko sem Nataši pravil dogodke s samega maratona mi je dejala , da mi prav zavida, no pa tudi jaz sem z najslabšim rezultazom (vsaj upam) v moji karieri ,vseeno zelo zadovoljen s potekom maratona.
Vse kar se je pa dogajalo vzporedno npr, terenske vaje s študenti geografije, obiski pri sedaj že dobrih prijateljih- pred tem še nepoznanih, to presega vsa pričakovanja o lepih dogodkih v Beogradu.

Če se bomo organizirali za Podgorico sem jaz prvi kandidat!

Še zahvala agenciji " meseček" za izredno lepo popotovanje in vodenje po Beogradu. "Agencija" hvala!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 miro
še en dogodek , ki se mi je vtisnil v spomin.
Na beograjski TV so pri športnih poročilih za temo dneva dali maraton in uvrstitve tekačev , ter šele nato pretep na Marakani.
Le kdaj se bo kaj takega zgodilo na TV Slovenija?
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
miro napisal/-a:še en dogodek , ki se mi je vtisnil v spomin.
Na beograjski TV so pri športnih poročilih za temo dneva dali maraton in uvrstitve tekačev , ter šele nato pretep na Marakani.
Le kdaj se bo kaj takega zgodilo na TV Slovenija?
Lp
Miro

Ja Miro to si pa zelo dobro povedal, kar se tiče naše televizije.
Našim je bolj važno kdo bo koga volil, kdo bo koga bolj okol prinesel, to so za njih pomembne novice.In ne to, da ljudje naredijo nekaj za svoje zdravje in konec koncev tudi za dobrobit vse države.
Saj veš kako je pri nas, če bi folšija gorela, bi ne bilo treba drva :wink: .
Ko človek hoče nekaj dobrega narediti zasebe ali za druge ga takoj po strani gledajo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 klatez
Naš tek po Beogradu v 3D
Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA