prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 MihaPR
masaza se v teku :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Lena
Nataša napisal/-a: sem prisopihala kar krepko za vsemi ostalimi.

Jaz sem pa raje začela 15 minut prej, da nisem prisopihala zadnja, ampak le predpredzadnja. Če bi vedela, da bo kdo šel res počasi, bi pa počakala.
O času raje ne bi, se bom pohvalila, ko bom spravila pod eno uro. Sem bila pa prijetno presenečena, ko se nas je toliko zbralo. Temu primerno je bila tudi analiza bolj zanimiva, le zame zopet malo predolga. Kozli namreč še niso bili dovolj zaspani in kar niso pa niso nehali skakati.

Vlajko napisal/-a:mi je uspelo popraviti osebni rekord

Bravo, Vlajko!

Nataša napisal/-a: ampak itak obvelja Alenkina in prav je tako

Ko bi le res bilo tako ...

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Vlajko
V četrtek, okoli 17.30, ponovno okoli Brda. :D :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jutri, če je kdo za kak hitri krog :lol: :P .Nataša a pogledam v to šalco kave če boš prišla :P :wink: .Bom malce pošlogal :wink: .
Gremo jutri pod 40min oko Brda kdor je za naj pride, se bo kadilo in peketalo :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 tini
Klasicni cetrtkov trening zaradi jutrisnjega Garminovega predavanja prestavljen na danes, start ob 18h.

lptini
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No ja dons smo odtekli trening tek okoli Brda jaz sem šel dva kroga.Vlajko in njegov znanec pa enega.No, še preden sem začel drugega sem končno spoznal priseljenko, ki se je odpravila na tek.
Vreme je bilo fantastično sam jaz nisem bil fantastičen še od včeraj, ko sem delal za moč in sem šel včeraj, pa predvčerajšnim na Križko do škrg in naprej.
No, ja bomo pa naslednji teden šli v tisto ta pravo tekaško minutažno cono okoli Brda.
Analiza je bila v klasični postojanki Brunarici.Udeležba skromna, a vendarle dosti zanimiva debata, tako kot zmeraj.
ČAO!
Uporabniški avatar
 gorazd
Jest sem donest naštimal prijatelja in sva tudi en krog udarila nekaj po 18.15 uri. Prijetno toplo, a že kar nekaj mrčesa, tako da sem dvakrat spravljal mušico iz oči :) Ja z eno besedo lepo.
Uporabniški avatar
 Vlajko
gorazd napisal/-a:... a že kar nekaj mrčesa....

To se bo stopnjevalo iz tedna v teden, na žalost. Ampak, to je skoraj edina "nevolja". 8)
Drugače pa, en lep, umirjen krog v idealnem vremenu. Škoda, bi ga bilo izpustiti.... :wink:

PS: V Brunarici sva bila s prijateljem pozorna poslušalca jordanskih "zgod in nezgod". :D :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Ta teden na posebno željo tek že jutri, v sredo, ob 19.00 na Brdu. Pridemo uskladit tempo za trojke..
Uporabniški avatar
 Vlajko
Torej bo okoli Brda kar dva dni gneča, kajti jaz bom vztrajal pri četrtku (tokrat predvidoma okoli 18.00). :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Neverjetno, kar šest se nas je v tem deževnem vremenu zbralo ob sedmi uri..med njimi moj sotekač, sošolec in prijatelj iz mladosti Andrej, in smo v nalivu začeli po razmočeni poti. Bor je kljub drugačnim napovedim kmalu potegnil. Andrej je za dobro minuto v svojem sedmem kroženju izboljšal svoj rezultat. V Brunarci pa...skor že stavili, prirejali Matejeve plane, razkrivali načrte in opravičila za soboto, na koncu se nam je pridružil še moj tretji tekač Renato, on bo v soboto tekel z blokado, čez dva tedna ima pa tako že dogovorjeno operacijo kolena...in ravno on navija, da bi probali stisnit pod uro...no ja, saj bo prihodnje leto spet, a ne?!
Uporabniški avatar
 Matej
Ni kaj reči, fajn trening je bil. Mokri odzunaj in odznatraj. :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
"Moja" tradicija četrtkovih tekov se nadaljuje. 8)
Tradicija izboljšav rezultata pa tudi. Padel sem na 52.40. :D
Tokrat po zaslugi super zajca, Tomaža Marathona :cast1: , ki se nama (z menoj je bil "standardni" četrtkov sotekač, tudi, Tomaž) je pridružil na treningu.

He, he, kako smo si različni, Tomaž se nama je pridružil s kao easy pogovornim drncem, midva pa sva zraven dihala "na škrge", tokrat jaz še bolj kot prijatelj, saj sem začel 2 km pred ciljem zaostajati za njima (na cilju več kot minuto, malo tudi po zaslugi nepredvidenega postanka zaradi "pasjega markiranja" grmovja). :mrgreen: :wink: OK, nekoliko slabši dan, bo drugič bolje. :roll: In upam, da bom naslednjič bolje izkoristil darilo :arrow: tako dobrega zajca. :wink:

Analiza, standardna lokacija, standardna dolžina, začuda pa zelo nestandardna količina (beri skromna) "hlapov". :D Časa za pitje ni bilo, kajti, z odprtimi usti sva poslušala nasvete, morebitne možnosti za nadaljnje izboljšave ter izkušnje najinega današnjega tekaškega prfoksa. :D :wink:

PS: Gužve na progi pa ni bilo, namesto nasprotnim tekačem ali kolesarjem smo se umikali tisočerim lužam, na srečo pa med tekom ni deževalo, no, no... kakšna kapljica že.... 8) :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Četrtek, predvidoma okoli 18.00, zadnje "dihanje na škrge" pred Radenci, seveda, če bom razpoložen za to. Rabbits welcome. :D

Nato pa, še nekaj lahkotnih (zen) "potekavanj" do 21.5.2005. :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Jutri imam popoldne žal ene obveznosti, bi bil pa zlo vesel, če bi se nama pridružil danes, v sredo ob 19.00 za en hitr krog okoli Brda in še hitrejšo analizo.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA