- 09 Maj 2005, 07:11
Ko sem zadnjič prišla do, sedaj že vem
da "nore" ideje, da se mogoče udeležim duatlona, sem si vseeno še rekla, da je mogoče pametno, da si jaz najprej to zadevo ogledam.
No in tako sem se včeraj, v sicer malo drugačni, pa vendar nadvse prijetni družbi( v kateri se je samo gučalo i bejžalo
) podala na ogled duatlona v Ribnici.
Že, ko smo se vozili v Ribnico, mi je misel na to, da bi se v takem vremenu
beri sneg v sledovih, morala podati na kolo
,povzročala skomine.
Upanje na sonček v Ribnici, se je s trenutkom, ko smo tam stopili iz avta, povsem razblinilo. Vse povsod mokro iz neba pa so padale neusmiljene kaplje dežja.
Na štartnem prostoru so se že zbirali prvi tekmovalci in med njimi seveda tudi predstavniki
Pia, Pantha Rei, MatjazV. Vsi smo bili povsem zmrznjeni. Vendar pa je bila v tekmovalcih, kljub zelo,zelo nizkim temperaturam, neomajna volja, da nastopijo. Nadvse zanimiv izraz se je pojavil na Pii-nem obrazu, ko jo je Alan vprašal
:"A pa bi si premislila sedajle
" Pia se je samo obrnila proti njemu in ga pogledala z izrazom v očeh, ki je govoril nekako takole:"Ej halooooo fant
, a si ti mogoče z lune padu
In res vsa čast vam vsem, ki ste včeraj nastopili na duatlonu. Zelo težko si predstavljam, kako gonim kolo v takšnem mrazu, v kartkih hlačkah in majčki
Zato,še enkrat BRAVO Pia, BRAVO Pantha Rei, BRAVO Borut, ter vsi prisotni.
Nauk včerajšnjega dne
Barb, bo še počakala nekaj časa, da se udeleži duatlona.Najprej primerna oprema in inštrukcije, potem pa udeležba

No in tako sem se včeraj, v sicer malo drugačni, pa vendar nadvse prijetni družbi( v kateri se je samo gučalo i bejžalo

Že, ko smo se vozili v Ribnico, mi je misel na to, da bi se v takem vremenu

Upanje na sonček v Ribnici, se je s trenutkom, ko smo tam stopili iz avta, povsem razblinilo. Vse povsod mokro iz neba pa so padale neusmiljene kaplje dežja.
Na štartnem prostoru so se že zbirali prvi tekmovalci in med njimi seveda tudi predstavniki

In res vsa čast vam vsem, ki ste včeraj nastopili na duatlonu. Zelo težko si predstavljam, kako gonim kolo v takšnem mrazu, v kartkih hlačkah in majčki

Zato,še enkrat BRAVO Pia, BRAVO Pantha Rei, BRAVO Borut, ter vsi prisotni.
Nauk včerajšnjega dne