- 10 Maj 2005, 16:11
Ne zamerimo
! Zadeva je sledeča. Ko smo izbirali ime poti, smo poskusili izvedeti kaj Kobanskega od domačinov, pa so se kar pridno strinjali z Aljaževo potjo in niso dajali svojih predlogov. Poslanstvo planinske organizacije je že davno mimo tega, kar si omenil. Za njih je pomembno le še pobiranje članarine in sestanki.
Na naši naslednji poti bomo seveda tvoje predloge upoštevali in/ali te vključili zraven.
BoštjanG, vse kar si napisal me je izredno razveselilo in nasmejalo. Ne vem ali si boljši pri pisanju ali teku
.
Hvala še enkrat vsem in verjemite, da že dva dni govorim samo o naslednjem letu, kaj bi še, kako drugače,...
Padla je celo ideja, da bi v okviru treh občin Lovrenc na Pohorju, Selnica in Ruše imeli majhen pokal z tremi teki Spominski tek Bena Dolinška (Ruše-Areh), Tek na Klopni vrh (Lovrenc-Klopni vrh) in Aljažev tek. To idejo je dal hitri gospod s palicami, ki je nekaj (idiot, sem že pozabil) na Ruški občini.
Tadej
snezni_tekac napisal/-a:Ampak nekaj mi ne zameriti. Ni mi jasno zakaj so to pot poimenovali Aljazeva pot. Vse spostovanje Jakobu ALjazu ampak poslanstvo planinskih organizacij vidim da daje dostojanstvo in povzdgiguje in obuja lokalni zivelj in lokalni nacin zivljenja. In preprican sem da ima Sv.Duh na ostrem Vrhu razen Nikole Hecimovica in Djure Djakovica se kaksen bolj lokalno zanimive dogodke ali osebnosti ki bi jih lahko izbrali za krst te poti. Morda bi skocili do patra Glasencnika na Kaplo ki pozna Kozjak in je napisal veliko zanimivega o kozjaku.
Ne zamerimo

Na naši naslednji poti bomo seveda tvoje predloge upoštevali in/ali te vključili zraven.

BoštjanG, vse kar si napisal me je izredno razveselilo in nasmejalo. Ne vem ali si boljši pri pisanju ali teku

Hvala še enkrat vsem in verjemite, da že dva dni govorim samo o naslednjem letu, kaj bi še, kako drugače,...
Padla je celo ideja, da bi v okviru treh občin Lovrenc na Pohorju, Selnica in Ruše imeli majhen pokal z tremi teki Spominski tek Bena Dolinška (Ruše-Areh), Tek na Klopni vrh (Lovrenc-Klopni vrh) in Aljažev tek. To idejo je dal hitri gospod s palicami, ki je nekaj (idiot, sem že pozabil) na Ruški občini.
Tadej
Pot je cilj!