prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz pa en hiter krog v tvojem pomenu besede sta dva povsem nasprotujoča si pojma... :roll: Edino, če bi vidva tekla na način "dva koraka naprej in enega nazaj"... :lol:

Ampak, hvala vseeno... :wink:. Na žalost pa mi danes tek "ne znese", ker se bom še nekaj ur boril za plačo .... 8)
Uporabniški avatar
 ales
Mal sem prej nerazumljivo pisal...midva je blo mišljeno jaz pa garmin..no ampak sva prišla midva z Alenko, pa Lojze je bil tudi na štartu. Najprej sva mal dirkala skupaj, pol mal vsak posebej. Dons bi z Gorazdom tekel tudi pod 39, pa ga žal ni blo... Še hujša je bila analiza:skupaj smo spili samo tri laške, Alenka je enega, Lojze pa ni pil soka. Torej?!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Glede na moje današnje zdravstveno nespodbudno stanje, sem imel na umu današnji tek izvesti v lahkotnem drncu - pol pa tkole. 8)
Princip stav dobiva nove dimenzije, kar se izkazuje na teku in analizi - je treba imet že malce matematičnih spretnosti, da se ugotovi, kaj, kdo, kdaj, in predvsem zakaj pije :?:

Sicer je pa tudi Alenka vedno boljša v teku - in na analizi :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravo obema ko sta odtekla dobra teka.Rade volje bi se vama rad pridružil, a sem imel neodložljive obveznosti.Danes pa upam da mi bo uspelo priti na en kolikor toliko soliden krogec ob 18h zvečer.
Recimo akademskih 10minut čez to lahko rečem skoraj 100%.
Aleš sedaj vsaj vem katerega se moram držati oziroma kdaj se udeležiti hitrega kroga okoli Brda :lol: :P .
No do naslednjega tedna je še nekaj možnosti za hitre krogce okoli Brda preden odjadramo na maraton Radenci.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Lena
Po celodnevnem seminarju v Ljubljani sem potrebovala predvsem veliko zraka, zato sem se na hitro odločila, da grem okoli Brda. Tekla hitreje kot običajno (moja tekaška svetovalka Tjaša bi me najbrž okarala zaradi previsokega utripa), a čas še vedno ni primeren za objavo.

Na anlizi sem pa morala vsaj malo poskrbeti za ugled naše familje...

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 gorazd
ales napisal/-a: Dons bi z Gorazdom tekel tudi pod 39, pa ga žal ni blo...

Gorazd je tud mislil da bo prišel, pa je bil pri zdravniku na vrsti ob 18.45 namesto ob 17.30. Zakaj že naročanje po urah?? Upam, da mi uspe danes.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No včeraj mi je le uspelo priti na tek okoli Brda.In družba pri teku je bila standardna Vlajko in njegov znanec ravno tako Tomaž.
Ma počutje je bilo pa včeraj fenomenalno, resnično, ampak kljub temu sem šel sportski lagano ker sem pač imel cel dan en kup opravkov in dela.
Vlajko sem takoj rekel da je dan za dober rezultat in mi ni verjel.
In kaj se je na koncu dogodilo:
Vlajko je odtekel svoj rekord na teku okoli Brda
njegov čas je bil: 50min 3sekunde
:laola :laola
Od njegovih sanjskih pod 50minut se pravi 49minut in59 sekund ga je ločilo samo 4sekunde.
No če nebi vmes parkrat začebljal bi zagotovo šel pod ta čas.
Ravno tako je njegov znanec odtekel svoj najboljši čas če se ne motim 47minut :laola.In kaj je zanimivo, da človek teče šele od februarja dalje.Napredek je več kot očiten.
No jaz pa sem bil zadovoljen predvsem z utripom, saj sem tekel isti čas kot Vlajko in sem ga imel povprečje 126ud/minuto, več kot zadovoljivo.
No, če bi imel včeraj kakeg še tekača bi tekel zopet pod 40minut.
Torej napadam čas, ki sem si ga zastavil 35minut.
Kdaj bo to bomo videli.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Hvala, Tomaž :wink:
Vsekakor je tu veliko zaslug prav tvojih :cast1:, ... a tudi sam imam občutek, da sem na pravi poti... :lauf: :D

Ja, moj prijatelj Tomaž .... on je pa poglavje zase (njegov točen včerajšnji čas je bil, zame, sanjskih 47,23). :cast: :cast: :cast: Tipičen športnik, uspe mu vse, česar se loti... 8) Pa tudi ostali "atributi" gredo v njegov prid: leta, višina, teža,.... :wink: (He...he ... Vsota teže in višine je pri nama približno enaka, le razmerje sumandov ima Tomaž precej boljše .... :twisted: ).

No, teče (pa kolesari, plava, smuča, hribolazi,....) že malo dalj, le resneje ga je tek zagrabil šele letos...

PS: Zdaj pa do Radencev samo še "lagani kas", tudi prihodnji četrtek okoli Brda. Tisto mojo magično mejo ( < 50 min) bom pa, najbrž, tudi še kdaj zrušil, mogoče že na Fotrovem teku ali pa še prej. (IF zdravje := 'OK'; ) :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
V četrtek, točno okoli 18.00, lahkotno potekavanje v smislu mehčanja mišic za Radence. 8) Moj "turbo" kolega bo tudi prisoten. :D

Še kdo? Gospodin Juran Sandičić sa suprugom? :wink:
Uporabniški avatar
 NatašaB
Ker se vedno podim sama okoli Brda, je že skrajni čas za malce družbe, še posebej, ker si ti Vlajko tako zelo napredoval odkar imaš zajca. Na žalost se moj rezultat ne izboljšuje s tako naglico, pravzaprav je odvisen od smeri. Če tečem v napačni smeri, je to lahko tudi do 5 min hitreje kot pa v običajni pravi smeri. Imate drugi tudi takšne izkušnje?

V četrtek pridem, če mi bo uspelo opravit s Cooperjem dovolj zgodaj.

LP

Nataša
Uporabniški avatar
 Lena
Vlajko napisal/-a:Še kdo? Gospodin Juran Sandičić sa suprugom?

Supruge žal ne bo, ker ima službo.

Vlajko, čestitam za nov rekord in vama z Natašo želim dober tek!

Priseljenka napisal/-a:Če tečem v napačni smeri, je to lahko tudi do 5 min hitreje kot pa v običajni pravi smeri.

Katera smer je pa napačna? Jaz bi tudi rada bila hitrejša za 5 minut.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Danes sem tekel dva kroga okoli Brda in je trasa tako speglana z novim peskom, da je kaj.
Tako da boste imeli v soboto krasno progo za tek.Ob koncu sem videl še bagerja ki je bil parkiran in upam, da vam bojo še bolj speglali.
Razen če ne bojo konji zopet kaj pokončali progo :evil: :evil: , vsaj do sobote popoldne naj jih imajo v hlevu :twisted: .
Tekla sva z znancem prvi krog je šel kar solidno hitro malce manj kot na škrge :lol: :lol: .Tako da sem naredil zadnji dolgi šus pred maratonom Radenci.
Samo še tri dni pol bojo pa noge spet mehke kot puter :lol: :lol: :lol: , sam za kva pravzaprav hudiča :lol: :lol: .
Vlajko bom videl mogoče se vam pridružim na en krog sportski lagano :lol: :lol: , obljubim da bom šel čist izzi go :lol: .
Bom videl imam še neke opravke pa se pišemo.
ČAO!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Mene bo pa Brdo videlo že jutri, ker bo g.Cooper hud, če ga ne obiščemo v četrtek

Začel(i) bi pa okoli 19.00
Uporabniški avatar
 NatašaB
Lena napisal/-a:Katera smer je pa napačna? Jaz bi tudi rada bila hitrejša za 5 minut.

Lp,
Lena

Nasprotna smer urinega kazalca.
Uporabniški avatar
 gorazd
Priseljenka napisal/-a:
Lena napisal/-a:Katera smer je pa napačna? Jaz bi tudi rada bila hitrejša za 5 minut.

Lp,
Lena

Nasprotna smer urinega kazalca.

Jest mam še vedno osebni rekord v obratni smeri urinega kazalca :?:
A to pomeni, da sem jest napačen :D :D :D
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 148