prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Živjo!
Ena strokovna:
pravzaprav samo posredujem težavo, ki mi jo je danes povedal kolega, torej:
Ima uro Polar S610i in želi prenašati podatke preko IR USB. Operacijski sistem ima Win XP, IR vmesnik pa ni originalen od Polarja. Prenos podatkov mu nikakor ne uspe. Program ure namreč ne zazna! Alora????:idea:

Lp SimON'
Uporabniški avatar
 bojanu
Pa je pritiskal gumbe na Polarju, dokler se ni na displeju pokazala opcija connect?
 Marjanz
Če imate Ir vmesnik, ki ni od Polarja boste težko prenesli podatke. Nekateri vmesniki delajo nekateri pa ne, zato priporočam Polarjevega samo preverite če je Usb kompatibilen z Xp. Vprašate lahko na polar.servis@siol.net.
SimON napisal/-a:Živjo!
Ena strokovna:
pravzaprav samo posredujem težavo, ki mi jo je danes povedal kolega, torej:
Ima uro Polar S610i in želi prenašati podatke preko IR USB. Operacijski sistem ima Win XP, IR vmesnik pa ni originalen od Polarja. Prenos podatkov mu nikakor ne uspe. Program ure namreč ne zazna! Alora????:idea:

Lp SimON'

Simon, rešitev je tule: Najdeš jo na uradni polarjevi strani.

Snemi in inštaliraj. Sem se tud jst namučil, da sem rešil ta problem, ki ga v XP-jih nisem pričakoval.

Lep pozdrav!

MatjažV
Uporabniški avatar
 gregorb
S :evil: e bojim, da ni tako enostavno. :twisted: Tudi sam sem imel probleme z xP ji in sem klical na zastopstvo za Polarja, kjer so mi povedali, da zal Polar ni kompatibilen z XP ji. Resil sem se tako, da sem si na enega starega laptopa naložil okna 2000 in sedaj dela kot strela.
 Nataša
Grega, Windows2000??? :shock:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Cist mozno, da ne podpira XP, ceprav se mi zdi neprofesionalno od polarja, da ne gre v korak s časom :(
nataša, win 2000 drugace se precej aktualni :)
Uporabniški avatar
 Martin
S svojim 625 (še) nisem imel nobenih problemov v XP. :D Držal sem se navodil na uradnih straneh Polarja. IR sem kupil v Comtronu v BTC (ni Polarjev). Ali ste poskusili prenesti morda podatke z mobilca in tudi tam ni šlo?
Uporabniški avatar
 bojanu
Takole (brez odziva avtorja) lahko nabijamo v nedogled :twisted:
V principu je koristno posodobiti okna z vsemi popravki programja in gonilnikov (tisti windowsupdate, če ni preveč črna verzija), naložiti ta zadnjo verzijo polarjevega programa ( support.polar.fi), slediti navodilom za inštalacijo in uporabo. Potem lahko razmišljamo, zakaj ne dela (če se stanje medtem že ni popravilo) :wink:
Uporabniški avatar
 Martin
Bojanu, popolnoma se strinjam. Naj avtor vprašanja pove, kaj je poskusil, pa bomo videli, kje so še možnosti. V računalništvu je pač tako, da vedno kaj ne dela, včasih pa je potrebna samo ena kljukica, pa je vse rešeno.
Uporabniški avatar
 gregorb
no jest sem imel težave z uro Polar S710i in Win XP!
Ja N'ta 2000, to je blo takrat, ko si ti se v vrtec hodila! :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Martin napisal/-a:S svojim 625 (še) nisem imel nobenih problemov v XP. :D Držal sem se navodil na uradnih straneh Polarja. IR sem kupil v Comtronu v BTC (ni Polarjev). Ali ste poskusili prenesti morda podatke z mobilca in tudi tam ni šlo?

Martin, si mogoče kupil tega http://www.com-shop.com/article.asp?ArticleID=37131?
Uporabniški avatar
 Tatjana
Martin napisal/-a:S svojim 625 (še) nisem imel nobenih problemov v XP. :D Držal sem se navodil na uradnih straneh Polarja. IR sem kupil v Comtronu v BTC (ni Polarjev). Ali ste poskusili prenesti morda podatke z mobilca in tudi tam ni šlo?

Martin, si mogoče kupil tega http://www.com-shop.com/article.asp?ArticleID=37131?
Uporabniški avatar
 Martin
Ni ta, ampak podoben. Takrat je bil sicer malo dražji. Modeli in cene se spreminjajo hitreje, kot prelavfaš 1 km. Mislim, da bi ta moral biti tudi OK.
Kupi, pri priključevanju pa se drži navodil na polarjevih spletnih straneh.
Želim ti uspešen in hiter priklop (bolje tečt kot reševati probleme)..
Uporabniški avatar
 Tatjana
__Maja__ napisal/-a:

Samo za info: zgoraj omenjeni vmesnik dela s Polarjem S625x brez problema :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA