področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 lunca
Vlajko napisal/-a: Kamlk

Vlajko, tuki te pa moram mal popravit - men se zdi, da Nataša nč več ne govori Kamlk, ker so moje detektivske oči :roll: opazile v enem postu, da se je preselila izpod prelepih Kamniških planin. Al se pa slučajno motm??
Uporabniški avatar
 pegaz
lunca napisal/-a:
Vlajko napisal/-a: Kamlk

Vlajko, tuki te pa moram mal popravit - men se zdi, da Nataša nč več ne govori Kamlk, ker so moje detektivske oči :roll: opazile v enem postu, da se je preselila izpod prelepih Kamniških planin. Al se pa slučajno motm??

Lunca ;)
- kako so tvoje detektivske oči lahko detektirale, kako se Nta *izraža*? :shock:
- Vlajko omenja izrazoslovje dotične in ne na kraja bivanja :!: :idea:
- selitev ni zagotovilo, da je razširila tudi svoj besednjak. :lol: 8)
(Nta lahko zapusti Kamnik, Kamnik pa nje ne more zapustiti PRESS)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Aja, sori za plagiatorstvo, Pegaz, v oklepaju bi moral navesti avtorstvo .... :bum: :wink:
 dpop
pegaz napisal/-a:(Nta lahko zapusti Kamnik, Kamnik pa nje ne more zapustiti PRESS)

Severina: Djevojka sa sela
Ja sam djevojka sa sela
Noga mi je bosa
Rumeno mi lice
Umiva ga rosa

A si to hotel reči... ?? :wink: :lol: 8)

1521 Darko

P.S. Kettetova ulica ostaja pusta, prazna... nje, ko ni več :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lunca
pegaz napisal/-a:Lunca ;)
1. kako so tvoje detektivske oči lahko detektirale, kako se Nta *izraža*? :shock:
2. Vlajko omenja izrazoslovje dotične in ne na kraja bivanja :!: :idea:
3. selitev ni zagotovilo, da je razširila tudi svoj besednjak. :lol: 8)
(Nta lahko zapusti Kamnik, Kamnik pa nje ne more zapustiti PRESS)

ad 1) moje detektivske oči :roll: so brale post
ad 2) sem sklepala, da se ob spremembi kraja bivanja zamenja tud fetiš :lol:
ad 3) maš prov
Uporabniški avatar
 Vlajko
Evo, Darko. :wink:

Zadevščina se je počasi le začela odvijati ..... Narod se budi.... :D
 dpop
Vlajko napisal/-a: Narod se budi.... :D

Samo da se ne BUNI :wink:

1522 Darko

P.S. Škoda, ker "djevojka sa sela" ne občuje med vikendi...
(Samo radnim danom od šest do dva PRESS) :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Majne liber DARKO ona to zagotovo misli od 6 sati naveče i do 2 sata ujutro.A onda NIRVANA od vseh teh delirijev ki jih doživlja gospođica SEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEERINA cura fina :lol: :lol: .
ČAO!
 dpop
Le kaj poreče na vse to "TF Joli"? 8)

1523 Darko

P.S. Ubožica, ko se toliko "(sk)urbanih kavbojev"
spravi na "nedolžno Heidi" (Jodl-jodl PRESS) :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ma sam ne ti okol govort!
Tko da lahko dokler se ne vrne v pravo formo malo lahko smetimo i pometimo posle jeeeeeeeeeeee..... nja nema frajerja.
Samo da bo sedaj namesto devojka sa sela,
pjevala CECA iz beoGRADA.
Iz prsoGRADA!
ona bi htjela
da bi se usjela,
iznad njenog prsoGRADA
vidi se cjela prsnaBANOVINA
a ipak ona je cura fina :lol: .
Ne voli ona vina,
oni voli jeklovino
:lol: .
Ma saj se vidi,
da ima prirojeno
utrdbo, da kar poka po žilah od ponosa
tako rada ima stvari,
ki dišijo po mARKAN(tnih) stvareh.

:twisted: :twisted:
Zdej bo pa dost bluzi štorije o butalcih in sralcih :lol:

ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
A že za zajtrk si se basal s pasuljem :?: :twisted: :wink:

PS: Za lažje razumevanje :arrow: skok naravnost iz Radenec... :--
Uporabniški avatar
 alan
Nic pasulja, se zajtrk je bil bolj slab... :roll: Ropotajo pa .... kolescki na rolerjih, k so ze popolnoma uniceni, lezaji pa ze kockasti (tisti, ki se obstajajo). Hudic, ko je treba v prevozno sredstvo investirat...

A... seveda... pri analizi v Radencih smo ostali :!: Saj se grdo slisi, ampak me v bistvu kaj malo briga ce bo analiza in kje bo :ignore: :evil: :D Jaz bom na poroki in me bodo ves dan do onemoglosti s hrano stregli :twisted:

:D :D :D
 Nataša
čakte, sam da najprej pridem mal k seb k se tok smejem :lol: :lol: :lol: :lol:

ok, sem že.

Torej, Darko :twisted:, kola bo - očitno maš neke travme, ker si na strohneni lublanski zemlji gor rasu, da ne rečem na enemonu, ker v tebi zaznavam naravnost Freudovsko zavidanje nam, ki smo mel pa doma le kaj višjega kot je pa en navaden Golouc!!

nadalje - ta tvoja travma je očitno prerasla v nekakšen fetiš (Lunca, tukaj se navezujem na tvoja namigovanja, ki niso prav nič znanstveno podprta in hipoteze dobesedno visijo v zraku, da ne rečem pometajo po tleh) torej - ne vem sicer, če so ti bolj pri srcu široke (se navezujem tukaj na Planjavo kot intalektualec boš vedel kaj to je in kje to je) al pa ozke (cf. Brana), v vsakem primeru pa nekaj je v tebi kar te vleče na t.i."selo" glede na to, da si si tam izbral bogo revo, ki se kliče tvoja žena in je že pretty much zmozgana od takega moža kokr ga pač ma (rekla je JA, so jo lepo vprašal pa je rekla JA, zdej pa ma :? ).

on the basis vsega tega srajna...bi rekla...da si Darko želi Kamlka lih tko kot sem si jest hiše za barbiko. pa niso dal. in to ostane, ta rana, ta žalost...nekam je treba dat ven...

zdej...to je samo hipoteza...hipotenuza...hipopotamus...no, neki tacga kokrkol se že kliče.

Vlajko, sem se potrudla nasmetit in upam, da mi je ratal. je pa vse tola reciklabilno...reciklično...reklamno...ciklistično...no sej veš.

oh. bejš.
 Nataša
Alan, hehe, a ti je mal dojadil pa si prišel v peskovnik eno potičko nardit:"ne ne bom pa pika!"

paše, ane?
sej men je tud čist vseen za petek-metek :twisted: Sami taki se razburjajo, k pol itak ne pridejo :evil:

si bil mišljen kot namestnik, tihomorske si je pa treba za-slu-žit. Na primer - pr nas doma je kopalnca za pomit. Smo mel včas enga, ki se je javljal za čistilca (hm, le kdo bi to bil :roll: ), pa ga potem ni blo več na spregled. Mislm da se je pisal neki na -ić....popović....tko nekak :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:... sem se potrudla nasmetit in upam, da mi je ratal. je pa vse tola reciklabilno...reciklično...reklamno...ciklistično...no sej veš.

oh. bejš.

Nta, hvala za obisk. :D Zlata si.. :wink:

drulovka. oh.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA