čakte, sam da najprej pridem mal k seb k se tok smejem
ok, sem že.
Torej, Darko

, kola bo - očitno maš neke travme, ker si na strohneni lublanski zemlji gor rasu, da ne rečem na enemonu, ker v tebi zaznavam naravnost Freudovsko zavidanje nam, ki smo mel pa doma le kaj višjega kot je pa en navaden Golouc!!
nadalje - ta tvoja travma je očitno prerasla v nekakšen fetiš (Lunca, tukaj se navezujem na tvoja namigovanja, ki niso prav nič znanstveno podprta in hipoteze dobesedno visijo v zraku, da ne rečem pometajo po tleh) torej - ne vem sicer, če so ti bolj pri srcu široke (se navezujem tukaj na Planjavo kot intalektualec boš vedel kaj to je in kje to je) al pa ozke (cf. Brana), v vsakem primeru pa nekaj je v tebi kar te vleče na t.i."selo" glede na to, da si si tam izbral bogo revo, ki se kliče tvoja žena in je že pretty much zmozgana od takega moža kokr ga pač ma (rekla je JA, so jo lepo vprašal pa je rekla JA, zdej pa ma

).
on the basis vsega tega srajna...bi rekla...da si Darko želi Kamlka lih tko kot sem si jest hiše za barbiko. pa niso dal. in to ostane, ta rana, ta žalost...nekam je treba dat ven...
zdej...to je samo hipoteza...hipotenuza...hipopotamus...no, neki tacga kokrkol se že kliče.
Vlajko, sem se potrudla nasmetit in upam, da mi je ratal. je pa vse tola reciklabilno...reciklično...reklamno...ciklistično...no sej veš.
oh. bejš.