Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 bigfrik
Upam :clap: !Sej je ze cas za to,ane? :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
bigfrik napisal/-a:Upam :clap: !Sej je ze cas za to,ane? :wink:

Tako je, pa še B (pivo) ter C (vino) vitamini bodo bolj pasali po teku. :D :wink:
 SOLEA
Živjo!
Letos prvič sodelujem v Radencih. Zanima me, kje točno v Lj je možno dvigniti startno številko? Ali to velja za vse udeležence ali samo za člane? Koliko časa se voziš do Radencev iz ljubljanskega konca ( Kamnik )?
Lep pozdrav vsem.
Solea
 dragons
SOLEA napisal/-a:Živjo!
Letos prvič sodelujem v Radencih. Zanima me, kje točno v Lj je možno dvigniti startno številko? Ali to velja za vse udeležence ali samo za člane? Koliko časa se voziš do Radencev iz ljubljanskega konca ( Kamnik )?
Lep pozdrav vsem.
Solea

:arrow: Timing,Staničeva 41 (za stadionom Olimpije)
:arrow: dvig startnih številk je za vse udeležence
:arrow: cca 2 uri vendar bodi previden-previdna ker je od Maribora do Radencev polno radarskih kontrol.

lp
Drago
dragons napisal/-a:
SOLEA napisal/-a:Živjo!
Lep pozdrav vsem.
Solea

:arrow: Timing,Staničeva 41 (za stadionom Olimpije)
:arrow: dvig startnih številk je za vse udeležence
:arrow: cca 2 uri vendar bodi previden-previdna ker je od Maribora do Radencev polno radarskih kontrol.

lp
Drago

Ja Dragons to imaš pa prav lansko leto sva z znancem odhajala nazaj iz maratona pa je pokasiral ene plave gospode, ki so prav radi pisali položnice.
Sva pa šla malce naprej je pa takoj en voznik pridivjal kot norec, tedaj jih pa ni blo teh pikzemerjev :twisted: :twisted: .
V GLAVNEM PAZLJIVOST JE MATI MODROSTI.
Bolje da greš potem na kako kosilo ali pizzo, kot pa da njim daš za malco večkratni faktor, količnik :twisted:
ČAO!
 Ninocka
Tudi jaz pridem v Radence. :P :P :P JUHU!!! Odločitev sicer tik pred zaključkom prijav, je pa zorela kar dober mesec. TF bo spet kar množično zastopan. :P :D

Za analizo smo že kaj dogovorjeni?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ninocka napisal/-a: .... Za analizo smo že kaj dogovorjeni? ...

Čisto nič. :roll: Moj predlog, a little bit spontanosti. :wink:
 Ninocka
Malce spontanosti že fino...vendar nas je kar veliko število, tako da upam, da imajo v prekmurju tako velike gostilne :wink:
Morda, poznavalci lokalne kulinarike lahko naredite majhen razmislek. Ker jaz bom laaaačna! :twisted:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ninocka napisal/-a:.... poznavalci lokalne kulinarike lahko naredite majhen razmislek ...

Alaaan, malou zaruuži v svoujem kraji. :wink:

3.14es: U, pismo, Ninočka, na kaj si se ti podala? :roll: :cast1: :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Glede dviga štartnih številk - kaj če se kaj zaplete pri tistih, ki smo skupinsko prijavljeni in nimamo s sabo potrdila? Kako postopamo v tem primeru?

P.S.
Sej itak sem optimist in se to ne bo zgodilo! :P
Uporabniški avatar
 marathon95
Vlajko napisal/-a:
Ninocka napisal/-a: .... Za analizo smo že kaj dogovorjeni? ...

Čisto nič. :roll: Moj predlog, a little bit spontanosti. :wink:

Pa kaj bu to neorganizirana TF grupa, bez analize :idea: :idea:
Kaj je to z ministarstvom :?: :idea:
Počeli dopusti :?:
Generalisimuse :idea: spremaš ti samo maraton ili i smjenu ovih nezainteresiranih civila :idea: :idea: :?: :?:
Uporabniški avatar
 pettr
...ja tekli bomo, bomo...čeprav in čeprou me je dele 2x mišič na stegnu uščipnu?!
Vsaj do analize bo treba zdržat, pa kjersigabodigagatreba pač bo!
Zaupamo ministrstvu! ...pa čeprou hudimana tok nemaram politke... :oops:
Uporabniški avatar
 alan
Lunca, na organizatorjevi strani maratona je pod zavihkom prijavljeni seznam vseh, ki so prijavljeni na maraton. V rubriki potrjen je 'da' za tiste, ki so startnino placali. Naceloma mislim, da ce je na tem seznamu 'da', potem problemov ne bi smelo biti! A sem prevec optimisticen? :roll:

Ampak tudi jaz razmisljam o dodatnih ukrepih, ker vcasih v trenutkih zmede se dogajajo cudezi... :D

Zal me v Radencih ne bo in edino kar lahko naredim, je, da nekomu posljem seznam vseh skupinsko prijavljenih forumovcev, pa ga pomoli pod nos pobiralcem startnine...

V glavnem... vsi prijavljeni preverite, ali ste na seznamu organizatorja prijavljeni s pravimi podatki in potrjeni! (pomeni, da ste placali)

Druga stvar... kdor lahko, naj startno stevilko dvigne ze v Ljubljani! S tem se zagotovo izognete zapletom glede prijave, pa gnece v Radencih...

Vlajko... ze ropotam! :D ... bom poskusil kaj izbrskat! Ninocka, ce bos v nedeljo ostala lacna, ti obljubim ob prvi priliki ogromno pojedino v stilu Mlakarjeve pesmi...
Uporabniški avatar
 Vlajko
alan napisal/-a:.. ze ropotam! :D ....

? (link)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA