prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Veggie
Mirko, ti kuj prii :lol: :wink:

hehe

Se pridruzujem izzivu!! 8)

Aja, ampak za gajbo pira..... :roll: (ne-bi-raje-dvehPRESS) :D
Sala mala.

Eh, raje gremo za kake vegi sendvice, a ne, snezni? :lol: :wink:
 kseb
Mogoče pa bi morali organizirati tekomovanje pa da vidimo, kdo je ta pravi za tistih 464 stopnic. :twisted: :twisted: Je pa res, da so na zadnji terasi stopnice zelo ozke pa nekam visoke :o

LP.
Uporabniški avatar
 INOT
Lahko poskusimo.Tako kot sem danes poskusal jaz.3.09 min.Glava je hotela pod 3 min noge pa ne.Ampak se priblizujem magicnemu casu.
Uporabniški avatar
 Veggie
INOT napisal/-a:Lahko poskusimo.Tako kot sem danes poskusal jaz.3.09 min.Glava je hotela pod 3 min noge pa ne.Ampak se priblizujem magicnemu casu.

Cestitke! (i mean it)

Keep up :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Se malo in bojo stopnice fertig.Trenutno so zaprte.Tako,da je treba pes okoli.Ampak... pol bomo Veggie odvzeli naslov gospodarja stopnic.Mogoce...Bo pa treba pod 3min.Drugace ne velja.Izziv? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
Stopnice so končane in čakajo ter vabijo.Treba jih je poskusit.Če boste stali spodaj in pogledali navzgor boste na vrhu videli Veggie,ki se še sladko smeji (pa se ne bo dolgo),dve stopnici pod njo pa mene.No pogumneži na plano.Ni važen čas važne so stopnice. :wink:
Trenutno:
1.Veggie 3.07
2.Inot 3.09
 marjan
V imenu gorenjcev sprejmem izziv (ne me kregat...). Če boste organizirali tekmo kakšno nedeljo, se je z veseljem udeležim.
:D :D

Predlagam pa da stopnice premagamo po Pohorskem gorskem maratonu, ko bomo že dobro ogreti. :wink: :wink: :wink:

Skušal bom pripeljati Simono, ki je tudi kar precej dobra na treh zadevah.

Kaj pravite drugi??? :) :)

Lep pozdrav iz gorenjskega konca vrlim Štajercem

Marjan
Uporabniški avatar
 Veggie
INOT napisal/-a:Trenutno:
1.Veggie 3.07
2.Inot 3.09

Hehe, Inot, ampak rekord na ne povsem obnovljenih stopnicah pa ostane moj 8) :wink:

Vceraj bila na ogledu proge... Obnovljene.... Uf, to bo letelo! :twisted:

Navali narode! :juhuhu: :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Pridite vsi na stopnice od gorenjcev do ostalih, pripeljite se kaksnega Kenijca pa Marocana.Bomo leteli gor z red bulom ali brez znucali stopnice tako,da jih bodo lahko zopet obnavljali (upam,da bodo pol naredili tekoce).Pridite ce ne drugega zaradi razgleda in druzenja in (moram jih se prestet)stopnic,ki sedaj zgledajo krasno.

Upam klapa stajerska,da me bo kdo podprl. :D
Uporabniški avatar
 Veggie
A moram rezervirat na intenzivni? :shock:
Uporabniški avatar
 INOT
Oh gospodicna smo postali glasni :D ampak to je le tvoj strah ko ves,da te bomo vrgli s prestola haha.Pol se bos pa kotalila dol...
Kar rezerviraj INTENZIVNO basanje z zelenjevo,sladkarijami in ostalim na vrhu.Pir si pa bomo ze sami privlekli gor,kajti mi pravi tekaci ne moremo ziveti samo od sokca.Zelim ti,da zadnje dni svoje vladavine prezivis v globokem razmisljanju (najboljse meditacija v vinskem sodu)kaksne zelenjavne zrezke nam bos pripravila kajti ko bomo prilezli gor bomo zelooo lacni... :evil: :x
Uporabniški avatar
 Z*
INOT napisal/-a:Oh gospodicna smo postali glasni :D ampak to je le tvoj strah ko ves,da te bomo vrgli s prestola haha.Pol se bos pa kotalila dol...
Kar rezerviraj INTENZIVNO basanje z zelenjevo,sladkarijami in ostalim na vrhu.Pir si pa bomo ze sami privlekli gor,kajti mi pravi tekaci ne moremo ziveti samo od sokca.Zelim ti,da zadnje dni svoje vladavine prezivis v globokem razmisljanju (najboljse meditacija v vinskem sodu)kaksne zelenjavne zrezke nam bos pripravila kajti ko bomo prilezli gor bomo zelooo lacni... :evil: :x

Huuudo! Slika Stopničkarji ste vse nevarnejši slišat! :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
Z* napisal/-a:
INOT napisal/-a:Oh gospodicna smo postali glasni :D ampak to je le tvoj strah ko ves,da te bomo vrgli s prestola haha.Pol se bos pa kotalila dol...

Huuudo! Slika Stopničkarji ste vse nevarnejši slišat! :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
Huuudo! Stopničkarji ste vse nevarnejši slišat!

Sploh se nisi nic videla.Ko zacnemo pobirat se stopnicnino.
Uporabniški avatar
 INOT
V danasnji peklensko vroci nedelji se je zgodila nova lestvica:

1.Inot 3.01
2.Veggie 3.07
3.Haupi 3.32

Ostali ocitno nimate poguma... :(
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5