prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Ampak, cilj pod 50.00 min bom dosegel po "pravi" strani, al pa nč. :!:
Za pod 40.00 bo treba teč pa po "napačni" (Ko sem bom reinkarniral PRESS). :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
gorazd napisal/-a:
Priseljenka napisal/-a:
Lena napisal/-a:Katera smer je pa napačna? Jaz bi tudi rada bila hitrejša za 5 minut.

Lp,
Lena

Nasprotna smer urinega kazalca.

Jest mam še vedno osebni rekord v obratni smeri urinega kazalca :?:
A to pomeni, da sem jest napačen :D :D :D

Ne ne Gorazd ti nisi napačen.Stvar je v tem da srnice tečejo v tisti smeri v kateri si dosegel osebni rekord :laola .Saj veš ko štartamo v smeri urinega kazalca in ko skakljajo srnice sem ter tja sej kaj rado dogodi, da se nam vratovi zavijejo v nasprotno smer urinega kazalca :lol: :lol: .
Jaz predvsem zaradi tega tečem rad v smeri urinega kazalca, da naredim potem vsaj kakšno vajo za vratne mišice :lol: .No upam, da bom doživel tudi takoimenovani (s)heksenšus :lol: na kakšen ovinku!
ČAO!
Uporabniški avatar
 gorazd
torej včeraj v pravi smeri in brez luž :lol:

bili je lepo, še lepše v bunarici :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:.....Razen če ne bojo konji zopet kaj pokončali progo :evil: :evil: , vsaj do sobote popoldne naj jih imajo v hlevu :twisted: ......

Malo morgen. :evil: Danes je bilo na progi huje kot med snemanjem westerna, sama konjenica, manjkal je le še kakšen John Wayne.... :o :shock: :twisted:

Trening pa tak lagan, kot sem obljubil. Namesto hitrega zajca sva danes imela zajčico, prikupno Priseljenko. :D . V prijetnem klepetu nam je tek minil kot bi mignil.... :wink: Priseljenka, hvala za družbo, predvsem pa čestitke za TEN POINTS na Kodeljevem, takoj zatem pa okoli Brda. :clap:

Aja, pa moj prijatelj Tomaž je danes dvakrat obkrožil Brdo. Enkrat ga moram diskretno vprašati, če ima poleg slovenskega tudi etiopski pasoš. :clap:

Seveda, domov grede smo se "zaleteli" tudi v Brunarico. :D
Uporabniški avatar
 NatašaB
Končno mi je uspelo enkrat priti na skupen trening. 8) Z Vlajkotom in Tomažem smo naredili en krog v "pravi" smeri v "pravem" pogovornem tempu. No, pravzaprav je Tomaž naredil dva kroga! :clap:

In tudi pot do brunarice sta mi fanta pokazala! Bilo je "prav" prijetno v dobri družbi. :)

Vlajko napisal/-a: Priseljenka, hvala za družbo, predvsem pa čestitke za TEN POINTS na Kodeljevem, takoj zatem pa okoli Brda. :clap:
Kontra!

Repriza sledi "prav" kmalu...

Nataša
Uporabniški avatar
 Junc
Ko boste šli ponovno bi se tudi jaz pridružil. :piti:
 Roberto1
Vlajko
Prejšnji četrtek sem te videl, ko si se ravno iz avta basal, jaz sem pa šibnu okol s kolesom in tamalim zadaj (sinom seveda
:D :D ) Je bil pa že siten zato se tud nisem ustavljal.
Upam, da bom en četrtek lahko šibnu z vami (ob 1800 ane) Drugač pa če je srebrna Xsara Picasso gor pol sem tud jaz.
LP Robi

P.S.drugač pa najboljši čas okoli 42min...ampak sam enkrat :D v smeri urinega kazalca upam da pa kmalu pod 40min!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Roberto1 napisal/-a: ... Upam, da bom en četrtek lahko šibnu z vami (ob 1800 ane) ...

Veseli smo vsakega, ki se nam pridruži. :D :wink:

Gebrselassie (ETH) napisal/-a: ... drugač pa najboljši čas okoli 42min...ampak sam enkrat :D v smeri urinega kazalca upam da pa kmalu pod 40min! ...

Ampak, najprej odteci dva do tri kroge, da boš vsaj malo zmatran. :lol:

PS: Dobrodošel na forumu. :D :wink:
 Roberto1
A gre kod na II.poletni tek na Brdo 28.5.2005? Drugače je duatlon:
tek 4km-kolo 20km-tek 4km. Lahko pa samo tečeš. Nimam ravn dobrega bicikla pa še vozil se nisem ne vem koliko..raje tečem
Če bom uspel (otroc pa to :D ) grem samo na tek....mislim, da je ob 10.00 štartnina 2.000Sit, štart duatlona pa ob 10.35. :D )

LP
Robi
Uporabniški avatar
 Vlajko
Četrtek, 26.5.2005, običajne aktivnosti ob običajni uri. :wink:
PS: Tini, ne pozabi na .... :?: :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Glavnina štarta ob 19.00 - kot dogovorjeno :idea:

Nina - lokacija je prava - dobrodošla :D
Uporabniški avatar
 rainbow
Ok, jutri pa.... verjetno se vam tokrat res pridružim na enem krogu okrog Brda. Me je v soboto trasa čist prevzela :lol:

Ob 19h mi sede ko ata na mamo :) :lol: :!:

Zbor pa če se ne motim pri brunarici :!: :?: Je to tam pri hipodromu?
Uporabniški avatar
 tini
rainbow napisal/-a:
Zbor pa če se ne motim pri brunarici :!: :?: Je to tam pri hipodromu?

Zbor v Brunarici je "po" teku - je pa to kaksen streljaj stran od hipodroma. :)

lptini
Uporabniški avatar
 rainbow
Ojla!

Me zanima, če tudi danes načrtujete kak skupen trening okrog Brda :!: :?:
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 148