prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 bigfrik
Nataša napisal/-a:No, razjasnilo se je, junaki!! :twisted:
Cist prepozn! :roll: Drugic prej povej ne pa da jest mislm da ful lije zunaj,tle ni oken,pa se ven me spustijo le obcasno,pa tud za jest mi ne dajo,pa.... :--( :-((
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
pegaz napisal/-a:Hej, ti starkelja, a pol še računam nate za LJ42 al kaj? Dej ti pruži papke drugič. Mal te še nucamo. Pa ne se kle bozga delat pred gospo Angelco. Ona te čita ko sloNvenske klasike. (Me prou zanima, kako zgledajo njene Romi barvice... men je to mistika.)
Aja, Golovc je pa zakon. Ko se junija reaktiviram, se vam sigurno pridružim.

8) Pst, Pegaz ne tako naglas govorit. To sem napisal samo zato, da bi Angelina ne mislila, da ima ves cas tega sveta na voljo. Aves. :) Vsi plani so se taksni, kot sva jih zarisala na analizi po trojkah. Ti se samo lepo pocajtaj pa bo vse vredu. :) :D Jah, ves Pegaz, leta pritiskajo na ramena in tukaj ni kaj naredit. :) Se bom trudil, da te ne pustim na cedilu jeseni. Naredil bom vse kar je v moji moci. ;) :) O Angelcinih romi barvicah pa jaz ne bi vedel nic. Je tudi mene malo presenetila z njimi, ampak jaz to vzamem zdravo za gotovo in upam, da se ji ne razlivajo (romi barvice namrec). No, sedaj si grem pa pogledat eno lustno parcelco, kamor bi se jaz dal zasadit. :D

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 pegaz
VelikiHitri napisal/-a:Cist prepozn! :roll: Drugic prej povej ne pa da jest mislm da ful lije zunaj,tle ni oken,pa se ven me spustijo le obcasno,pa tud za jest mi ne dajo,pa.... :--( :-((

Ja ti BOŠČEK! Angelca, kle je še en ki kvalificira za "pur pipl" naslov. Ti maš izkušnje, koko ga nafutrat, revčka? Pa pomisli na pogoje dela! Skor ko na Dobu.
maj hart brejks!

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a: Pst, Pegaz ne tako naglas govorit. To sem napisal samo zato, da bi Angelina ne mislila, da ima ves cas tega sveta na voljo. Aves. :) Vsi plani so se taksni, kot sva jih zarisala na analizi po trojkah. Ti se samo lepo pocajtaj pa bo vse vredu. :) :D

dil. konspiracija potlej. ok.
oranzni_slon napisal/-a: No, sedaj si grem pa pogledat eno lustno parcelco, kamor bi se jaz dal zasadit. :D

Želim ti veliko humusa (za travco) pa trdo skalo na 3m globine (za temelje pod kletjo). Pa dab' zidarjeva šajtrga pela gnjik-gnjik-gnjik in ne gnjik....gnjik....gnjik!

Uporabniški avatar
 runner
Leteci slonu in oranzni konjicu... kaj vi dva (pazi dvojina) imata v planu?
Neki tam piseta v malih fontih?
oktobra 42 lagano sportski? Kot lani? Ha?

Dajmo bolj naglas to ... pa se legendo kaksno zraven.
- Romi barvice ...
- Humus...
- Korenine...

I'm from Bosnia goddamed ... vidite da se mucim ko berem med vrstiami
(pa tamo nista ne pise)
Uporabniški avatar
 bigfrik
pegaz napisal/-a:
VelikiHitri napisal/-a:Cist prepozn! :roll: Drugic prej povej ne pa da jest mislm da ful lije zunaj,tle ni oken,pa se ven me spustijo le obcasno,pa tud za jest mi ne dajo,pa.... :--( :-((

Ja ti BOŠČEK! Angelca, kle je še en ki kvalificira za "pur pipl" naslov. Ti maš izkušnje, koko ga nafutrat, revčka? Pa pomisli na pogoje dela! Skor ko na Dobu.
maj hart brejks!

To vids Pegaz,to mi deli,se ze bols pocutim! :D
Uporabniški avatar
 bigfrik
No pa se obljubljeno!Ponedeljek lahko,tko da skratka PONEDELJEK 23.5.,ob 17,30 pred FUZINSKIM GRADOM , pa pol lepo na Golovec,pa na analizo :wink: !
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
runner napisal/-a:Leteci slonu in oranzni konjicu... kaj vi dva (pazi dvojina) imata v planu?
Neki tam piseta v malih fontih?
oktobra 42 lagano sportski? Kot lani? Ha?

Evo, runner jaz ne vem kako so tako majhi fonti ratal. Verjetno sem potihem pisal. :) :D Jaz res ne vem, sem zadnji prisel pa nimam pojma kaj se dogaja. :)Ja, tako na lahko se bova lotila LJ42, da ne bo kasne muke. :) Uzivancija od zacetka do konca.

runner napisal/-a:Dajmo bolj naglas to ... pa se legendo kaksno zraven.
- Romi barvice ...
- Humus...
- Korenine...

I'm from Bosnia goddamed ... vidite da se mucim ko berem med vrstiami
(pa tamo nista ne pise)

Ja, jutri bom imel seboj romi barvice, da se bom zamotil pred startom. Zal v ponedeljek hocejo se en obrok. :) In to izdaten. :)
8) Humus sem sel pogledat in zgleda, da je vredu, ker prijatelji nic ven ne rinejo. ;) :)
:) O koreninah bi pa jaz tezko kaj pametnega povedal. :)
Med vrsticami sem se tudi jaz dolgo matral, ker ni bilo nic, ampak potem sem pa sam kaj napisal med vrstice pa je slo. :)

lp, oranzni slon

p.s.: Ja, Golovec je pa zakon. Poleti in pozimi, pa se vmes. :)
 tine24
oj...sem zapazil tole temo o golovcu pa sem se odločil, da se končno tudi registriram...

Tudi jaz sem iz fužin in rad tekam po golovcu. Žal sem prepozno opazil včerajšni tekaški "sestanek".... Če imate kdaj namen ponovit najbolje da kar sem napišete.

Sam najraje tečem do orel in nazaj, kar znese (merjeno z polarjem) 11km (od doma za ostarele do gostilne na orlah in nazaj)

Danes pa imam namen umerit :lol: še traso Fužine-Orle-Urh pa potem po cesti ob golovcu (čez bizovik) nazaj.
Uporabniški avatar
 pegaz
Dobrodošel, Tine24!

Po mojem bo kmalu padel kak trening po hribu gor/dol.
Al pa kar ti napiši, kdaj in kje greš, pa se bo mogoče kar ekipca nabrala.

Itak predlagam, da bi tale Golovec postal redni trening. Torek popoldne bo verjetno Poletov, drugi dnevi so pa po mojem kar prosti.

Lep let, Pegaz :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA