področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Staša
No, kakorkoli se mu že reče - en tak otroški sedežek, kamor posediš otročka, pa pol poje brez nevarnosti da dol pade, obstaja. A ga kdo ima za posodit za en teden? Hvala in LP

aja: kontakt lahko na ZS
Uporabniški avatar
 runner
he he

otroški sedež za pojest

3x sem bral (ne 2x kakor po navadi),
pa mi ni bilo jasno "šta pisac hoće da kaže" ...

:-)

veš Staša ... takele sedeži niso okusni
(preveč plastike)
Uporabniški avatar
 Matevz
Staša napisal/-a:za en teden?

A si boš najprej enega izposodila (otroka mislim), da sprobaš kako to zgleda, da ti ne bo potem žal? :D

Sicer pa pri nas je en tak stolček, ampak bi moral preveriti, če so vsi deli zraven (ravno za mizico nisem zihr)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Danes sem dobil majski izvod MotoRevije, v kateri je tudi test 28-ih otroških sedežev.
Ker med omenjenimi ni bilo opisu primernega odsvetujem uporabo - sedečo in prehranjevalno :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
:) :) :)

Vi me kar hecajte, sem moderatorka tega področja, lahko vse zbrišem! In ko bo stolček za jest tu, bom to tudi storila! ;)

Skratka, runner, jaz sem že tako lačna te tvoje obljubljene pizze, da mi že stoli hodijo po glavi. Torej je to tvoja krivda! ;)

Matevž, nate tale trenutek najbolj računam.;) Ma ja, skoraj si bom sposodila otročka, pravzaprav kar celo familijo, da vidim, kako deluje, če je to zame. :wink:

LojzeP, sedež za v avto bodo pa kar s seboj pritrogali. Pa ravno to jim lahko že ponudim! So rekli, da raje svojega vzamejo. 2500 km daleč a avijon :shock:

Tamy, ja, prideš za babysitter? :)
Uporabniški avatar
 Filipid
A to pomeni, da je naša moderatorka noseča :shock: :roll: :?: . Dandanes se pa res stvari hitro spreminjajo, da človek komaj sprot dojema :twisted: . V mojih letih je bilo to vse drugač, saj ni čudn da nas bo čas povozu (EINSTEIN PRESS) :roll: .
Uporabniški avatar
 primus
Staša napisal/-a: .. en tak otroški sedežek, kamor posediš otročka, pa pol poje brez nevarnosti da dol pade

Da se še jaz mal pohecam - večinoma otroci lahko pesmice pojejo brez nevarnosti, da dol padejo. :D :D :D (naglasak press)

Pri nas so kar brez te naprave 'gor zrasl'; je tudi prostorsko precej potratna. Smo pa uporabljali sedež, ki se ga prišraufa za običajno jedilno mizo - potem smo skupaj packali po mizi, padli pa tud niso nikamor. Pa še enostavno prenosljiva zadeva je. Edini pogoj je, da miza ni debelejša od 5 cm, da se da pričvrstit. (upam da sem pravilno dojel kakšen stolček rabiš :D ).
Če je to zanimivo povej. Da ga najdem, rabim kakšen teden, potem ga imaš pa lahko tudi dlje. :D :D

primus
Uporabniški avatar
 pegaz
Staša napisal/-a:Vi me kar hecajte, sem moderatorka tega področja, lahko vse zbrišem! In ko bo stolček za jest tu, bom to tudi storila! ;)

ooooo se že bojim!!!
Staša napisal/-a:Matevž, nate tale trenutek najbolj računam.;) Ma ja, skoraj si bom sposodila otročka, pravzaprav kar celo familijo, da vidim, kako deluje, če je to zame. :wink:

a to ti iščeš štolček za pojest, al že polnjen stolček (z otročkom) - nezapojest, al je tisto povezano s petjem ("stolček za_pojem")? Al bi pa sploh moralo pisati "stolček za (po)mene"? Ker "jest" se sklanja. Kje je Benady? (Dva vprašanja PRESS)

Ahhh, it's gud tu bi bek!
LL, Pegaz ;)
Uporabniški avatar
 Staša
Super, urejeno, stolček že (spet) služi svojemu namenu.

PS: TFjevci pa res eni taki pravi ideali:) : skrbni in ljubeči, duhoviti, pa še športniki... ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA