prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Manika
A se da plačati tudi s karticami ali slučajno jemljejo samo cash?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Seveda. :!: :D :D :wink:
Vendar, ne s slovenskimi a la Activa, Karanta, Pika,..... :evil:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Najrajši imajo pa kake golden kurte, kak majo te kurte neomejeno uporabo :lol: .Posebej so veseli, če se kaka tota kartica malce zabliska :lol: in pozlati.
Priporočam vsem uporabnikom teh trgovin, da jih pred odhodom malce posprejajo z zlato barvo potem pa bo veselo pri njih.In bojo odnašali od spred in od vzad in prinašali, ma boste ko kralji na tronu :lol: :) .
ČAO!
 Iztokb
Nalednji teden se nekako mislim odpravit čez mejo, pa me zanima če je bil kdo pred kratkim gor, a majo kej robe na lagerju?

Hvala
LP
Iztok
Uporabniški avatar
 Pepino
@Iztokb
Mene tudi zanima jaz grem v soboto 25.6.2005 malo pogledati, pa me zanima ali imajo samp stare kolekcije ali tudi nove leto 2005???

lp
Uporabniški avatar
 Pepino
Evo danes bil v trgovini pa moram rect da je za moj okus jajca!!
Prvo sem skoraj popi*do preden sem ta kraj nasel, ker sem prisell iz smeri MB-Dravograd-..... v Celovcu sama neka gradbisca na cestu slabo oznaceno, tako da sem se na koncu ko sem se vracal v SLO sel cez Ljubelj, ja ja saj vem sedaj bo samo :lol: :lol: :lol: ampak je res.
No v glavnem kaj se trgovine tice imajo lanskoletno kolekcijo, za male ljudi z konfekcijsko velikostjo M in L se naj de zelo veliko stvari, OK okusi so razlicni ampak te velikosti so bile masovno, za mene ko sem visok pa na zalost ni nic. Razen kaksne superge se da dobiti v veliki stevilki ampak se po mojem izracunu vseeno ne splaca. Res je da je znizano od 30-50% ampak kot primer za ene superge katere sem gledal je bila prva cena 129,- in nato znizano na 87,- to je pa na zalost se vedno cca. 20.000,-sit kar je meni se kljub temu veliko za stari model superg!
no ce se koga kaj zanima naj vprasa!

lp vsem
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Tudi 2MUCH4ME family je bila včeraj v tej trgovini in lahko rečem, da se popolnoma strinjam s Pepinom glede tekaške ponudbe XL velikosti.
Ničesar pametnega ni, če pa že kaj najdeš, je pa dražje kot pri nas...
In medtem, ko so ostale tri četrtine naše družine veselo pospravljale svoje nove tekaške artikle s tremi črtami v prtljažnik avtomobila, sem se sam tolažil z dejstvom, da je bil obisk te trgovine samo vmesna postaja našega izleta v minimundus in spoznajem, da oversize tekači v tejle trgovini pač nismo popularni... :evil:

PS: Po opisih zgoraj je trgovino, če prihajaš z Ljubelja, popolnoma enostavno najti. :!:

Lep pozdrav!!!
Uporabniški avatar
 domen81
jaz sem pravtako obiskal trgovino prejsnji teden in moram reci da nisem nasel NIC zase.... tekaske opreme je malo oz. skoraj nic.... noja punca si je nasla vsaj ene tekaske pajkice, drugace pa ali kdo ve kako NIKE trgovino pri nas ali v blizini pa da imajo VEC tekaske izbire ?
Uporabniški avatar
 Pepino
to tudi mene zanima, sem bil danes v TOMAS Sportu v MB pa moram rect da je bila izbira ce recem minimalna je se prevec receno. Kupil oz. dobil sem eno tekasko kratko majico in to je vse! :cry:
Uporabniški avatar
 Pepino
P.S:
Se mi zdi da je zadnje case vedno manj tekaske opreme kot so kratke majice, kratke hlace, pajkice,....
Uporabniški avatar
 domen81
nekje v avstriji od villacha do klagenfurta sem enkrat videl prov tekasko trgovino pa se ne morem spomnit kje :roll:
po mojem bi morali najti kako tako specializirano trgovino (ce sploh obstaja) in ne Hervis variante....
Uporabniški avatar
 Pepino
@domen81
ja to bi bilo cool ce bi se spomnil kje si to videl.
ta Hervis, Giga, Tomas, ... variante so vse bol tako na splosno opremljene pac od vsakega imajo malo.
Sem pa pred 14 dnevi ko sem bil v Hervis-u v Grazu in to v City Parku, imajo malo vecjo izbiro kot pa v MB-ju.

A si se ze spomnil kje si videl??? :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
Da ne bom nove teme.

Kje v Celovcu kakšna štacuna s supergami, predvsem me zanima Mizuno in Adidas ;)
Uporabniški avatar
 runner
MihaPR napisal/-a:Da ne bom nove teme.

Kje v Celovcu kakšna štacuna s supergami, predvsem me zanima Mizuno in Adidas ;)

hej ... Adidaske vzem!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA