prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Prodam povsem novega F11. Ker sem izrazil željo, da si želim za rojstni dan monitor srčne frekvence, sem dobil za darilo kar dva (tako zelo me imata rada žena in družba prijateljev). Z dovoljenjem žene :-) enega prodajam. Je še zapakiran, neuporabljen, kupljen maja 2005, ima slovenska navodila, garancijo 2 leti.

Monitor srčnega utripa vam kreira vadbeni program: kolikšna naj bo vadba, kako trdo in kako dolga naj bo vadba za vaš željen napredek.
Zelo primerno za redno pravilno vadbo, kontrolo telesne teže in kondicije.
Posebnosti modela so:
nov revolucionarni Keeps U Fit - s pomočjo najnovejše funkcije boste optimalno napredovali v svoji pripravljenosti.
OwnIndex nam v mirovanju pove stopnjo telesne kondicije (VO2max). Sporoščeno ležanje - rezultat pripravljenosti izvemo v 5 minutah. Ownzone - prilagojeno ciljno območju posamezniku pri stopnjevanju ogrevanja.
OwnCal - merjenje in seštevanja porabljenih kalorij med vadbo in prikaz deleža pokurjenih maščob.
OwnCode - kodiran pas nam omogoča da nam drugi uporabniki ne motijo brezžičnega prenosa srčne frekvence.
WearLink posebno izdelan pas, omogoča popolno udobje.
Novost prinaša tudi Polar WebLink SW, ki omogoča prenos vadbe vadbeno aplikacijo Polar Personal Trainer ki se nahaja na Polarjevi spletni strani.

Nekaj opisa lahko najdete tudi na: www.racunalnistvo-potocnik.si/polar/F11/F11.htm

Tam boste videli, da je cena takega 38.000,00

Prodam za ?? SIT
Uporabniški avatar
 Buco
?????????????????????????sit
Hvala
Uporabniški avatar
 FOXY
Ma kaj pa vem...
...sem mislil, de bi ga dal ene 10% ceneje...

34.000,00 SIT

Fer?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA