vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

špelca_p
Hej hoj!

No evo zdej pa je tut mene zagrabla ena težava. Vem, da ste o tem že velik pisal pa vseen...bom še vseen nekaj dodala. :wink:
S trdno voljo,da grem letos na ljubljanski polmaraton sem v svoj tek vključla mal več "resnega" dela ampak me je nažalost nekaj ugriznlo v ponedeljek na zunanji strani kolena. Sicer me je občasno bolelo že prej ampak ne tako zelo.In ker sem po horoskopu seveda bik sem vseeno trenirala naprej no pa se je zgodilo. :?
Sedaj na tek niti pomislit ne smem, ker mam že s hojo po klancu navzdol zelo velike probleme.
Vendar ne vem kaj narest. Mislite,da je bolš počakat 2-3 tedne pa mal hladit,če se kej poleže al it k ortopedu. sicer se že poznava od prej :) ampak mi je zoprn težit, ker vem, da ma vedno zelo velik ljudi.
Aja, pa upam,da je lahko v igri vsaj rolanje ker sem zelo težko prim miru! :lol:
Hvala vam za odgovore in čim več nebolečih km vam želim!
Uporabniški avatar
 Matevz
Prva stvar po poškodbi je počitek in oblaganje z ledom (oz bolje ColdHot Pack od 3M ali kaj podobnega).

Ko te po dveh tednih še vedno boli se šele začni ukvarjat z dohtarji.

Tudi mene je boilelo koleno in sem en mesec in pol izležaval (razen trojk in enega adventure racea :D ) in je sedaj ok (knock, knock, knock po lesu)
 špelca_p
Kje pa se dobi ta stvar od 3m Matevž?

Torej mi odpade v tem času tut rolanje? :cry: Ko nas je nekdo sestavlu skupi bi mogu mislit še na tisto, ki ne mormo bit pri miru!
Uporabniški avatar
 Matevz
Lekarne - to je ena vrečka z gelom, ki jo daš v hladilnik ali pa v v ročo vodo.

Prednost pred ledom - se ne topi, je mehka in jo z lčahkoto oviješ okrog npr kolena.

Cena pa je enih dobrih 500 SIT, če se prav spomnim.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Enaki problemi, pisal o tem že v drugi temi.
Po analizi in preizkušanju ugotovil, da so zgleda krive nove superge, tko da se od zdej naprej prodajajo :)
 špelca_p
Si ti isto ugotovil? Tut jaz sem namreč ravno zamenjala superge iz enih starih Nikic sem zdej pršla na nove - Nike Air Perseus M . In ravno ko sem se nekako drugič spravla vanje me je koleno začelo tako bolet kot nikoli prej.
Joj upam,da ni poleg tega res še to krivo,ker moj ubogi študentski žep res nima trenutno za nove. :(
Kako pa potem sploh veš,ko greš v trgovino v nakup katere ti bodo res odgovarjale in ne boš že kar takoj obležal na kavču?Mogoče lahko prodajalca vprašam,da mi jih za ene dvakrat posodi, da ugotovim katere so prave! :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Mam dvoje superge in sem po priporočilu nekoga probal pa je šlo :) zgleda mi ne ustrezajo tele reebook. Upam, a bo kdo nabavu :) :) :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA