prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
Včeraj je bil zopet en prikupen trening okoli Brda, ki se je zaključil z analizo, kot se šika, saj je bilo po dolgem času zopet potrebno postaviti več miz skupaj. :D Vitamini (predvsem "B" in "C"), ki smo jih uživali v Brunarici, so imeli poreklo iz vseh koncev sončne dežele. No, najbolj s(m)o sponzorirali celjske Florijane. 8)
Aja, najvažnejše na koncu; LojzeP nas je z dejanji prepričal, da res praznuje, hvala. :cast1:
Uporabniški avatar
 Lena
Vlajko napisal/-a:Včeraj je bil zopet en prikupen trening okoli Brda, ki se je zaključil z analizo, kot se šika, saj je bilo po dolgem času zopet potrebno postaviti več miz skupaj.

Zaradi drugih družabnih obveznosti smo članice TF OSMVP Brdo obkrožile že v sredo. V družbi mojih trojčic (končno) v manj kot eni uri.

Mogoče se vidimo naslednji četrtek.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 ales
Ta teden pa kar oba dneva: sreda in četrtek ob 19.00 na Brdu. Vsaj midva s tinijem bova oba dneva tam!
Uporabniški avatar
 lojzeP
V sredo se dobimo zopet na željo vedno bolj pogostih udeležencev kroženja okoli Brda :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No, ja.Glede na to da se bližajo vse toplejši dnevi ne bi bilo slabo, da se tudi jaz malce pridružim in malce sprobam do kam gre trenutna moja hitrost :lol: :lol: .
A ja!Včeraj sem letel na Storžič s tako lahkoto, da to ni bilo res, kot da ne bi tekel v Grosuplju.Najbolj me je presenetilo, da je tam nekje od polovicie naprej začelo rahlo snežiti, ja prav ste prebrali snežiti.Saj je tudi veter posneto potegnil čez, tako da je bilo res noro.No snega je bilo seveda samo za vzorec.Le toliko da človek dobi malce nostalgije po zimi.
Je pa bil sam vrh precej zavit v oblake.
Skratka noro!
Upam, da se mi bo uspelo vsaj kak dan približita Brdu in odteči krog v Aleševem tempu :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 ales
Vsega je bilo danes okoli Brda: sončk, veter(eni so preizkušal kolk je lažje tečt v zavetrju), snežna mavrica pod Krvavcem, Lojzetove punce z aerobike, intervalni tek, ma ni da ni! Eni so celo rekorde podiral! In Rainbow nas je končno uspela obiskat, odtekla hiter krog in se potem izkazala na analizi(pila sok z menoj!)

Pol časa smo računal kolk je krog daljši če tečeš po zunanji strani ceste, je Matej hotel ene grozne razdalje not pripeljat pa se moja žena ni dala nahecat ..

Še ena zanimiva ideja je padla: ko se bodo rekordni časi mal umirili, lahko začnemo podaljševat razdaljo okoli Brda;dobr, da smo imeli v začetku v spominu 9.6km..

p.s. jutri pa tek že ob 18.30, sory za tole spreminjanje v zadnjem trenutku..
 Ninocka
Morda vas pridem malo priganjat s kolesom. :twisted:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Prav lep pozdrav!
Sem nov tule na forumu :oops: , pa tudi tekaških kilometrov imam bolj malo, čisto slučajno sem se konec maja udeležil Županovega teka na Brdu na 8,5 km, pa me je tale proga tako prevzela, da sem se pri dobrih 40 letih (dobrih 90 kg) odločil, da se poskusim še malo v teku. Kondicijsko sem še kar dobro podprt (kolo, hribi), kar se pa teka tiče, sem pa sedaj šeskrat obkrožil Brdo (časi od 50 min do ene ure).
Edino, kar me je dosedaj motilo pri teku, je dolgčas, če tečeš sam... Zato se tudi oglašam tule na forumu, ker me zanima, če se Vam lahko kdaj pridružim? Sicer ne vem, če je moj tempo sploh primeren za tek z Vami, verjetno pa obstaja tudi kakšna skupina, s katero sem vsaj približno primerljiv... :?:

Prav lep začetniško tekaški pozdrav!!! :lol:
Uporabniški avatar
 tini
ales napisal/-a:
p.s. jutri pa tek že ob 18.30, sory za tole spreminjanje v zadnjem trenutku..

Glede na vcerajsnji "stampedo" imam tokrat s seboj kar dres in "ta lazje" superge :) :) :)
To ga bomo spet zgal! :)

lptini
Nazadnje spremenil tini, dne 09 Jun 2005, 14:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ales
2MUCH4ME napisal/-a:Zato se tudi oglašam tule na forumu, ker me zanima, če se Vam lahko kdaj pridružim? Sicer ne vem, če je moj tempo sploh primeren za tek z Vami, verjetno pa obstaja tudi kakšna skupina, s katero sem vsaj približno primerljiv... :?:

Dobrodošel!

S tistimi časi se mi sam tko mal napihujemo(izjava ene obiskovalke), drgač smo pa sposobni tečt tudi počasneje(eni celo pravijo, da ravno vsak trening pa ne bi blo treba da je tekma..)
Se pa skoraj vedno najdejo poleg tudi taki ki tečejo malo pod uro.

Prvi tek bo že danes, ob pol sedmih. Vabljen!
 Nataša
Poslušaj rudarja, on ve, kaj govori! :wink: Sicer ima pa fejst ženo, ki teče v pravem tempu, medtem ko sam rad pobezlja :wink: :lol: :ignore:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Zelo zanimivo je tudi, da bi se Gorenjci radi izkazali kot dobri gostitelji tudi na analizi, pa vedno pride kdo/katera na frišno, ali pa se popravi rekord posameznika - pa spet ne moremo častit :cry:

Pol naj pa še kdo reče ..... :wink:
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Hvala za dobrodošlico, Aleš in ostali!!

Torej se vedno najde kdo, ki teče v mojem tempu. Danes žal ob pol sedmih ne morem, ker imam ob 19 uri sestanek (ortoci!), sem pa že sfehtal ženo, da bo šla z mano že popoldne. Sicer bova šla bolj na izi (ura in nekaj minut), vendar mi bo kar odgovarjalo, ker sem šel včeraj malo prehitro (povprečje 87% MSU).
Naslednjič se bom pa potrudil, da pridem. Bom spremljal na forumu, kdaj se boste dogovorili...

Kar se pa analize tiče (v brunarici, ane?), pa tam ne bom zaostajal toliko kot na teku, predvsem če je treba častit za kakšen negativen rekord... :roll:

Prav lepo pozdravljeni vsi skupaj!!!
Uporabniški avatar
 Lena
Včeraj je bil zopet uspešen večer.
- tek v družbi še vedno bodočih članic TF,
- zopet pod eno uro, in to še malo več kot prejšnji teden (eni smo tudi s takimi časi več kot zadovoljni),
- prijetna analiza (sicer zopet brez bodočih članic, a obljubljajo za naslednjič).

Priseljenka, škoda, da se nam nisi pridružila.

Se vidimo naslednji teden.

Lp,
Lena
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA