tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 bigfrik
Ja,ja sem prebral ze prej med vrsticami,sam ne vem ce mi ni mal velik kilometrov,bom pa razmislil ,ce bo ponedeljek in bom frej v sluzbi :?: ,nedeljo itak skor sigurn delam :( :x :cry:
Uporabniški avatar
 Bajsi
matjaz napisal/-a::D :D :D jaz sem velikokrat startal pri fuzinskem gradu, namrec potem s klancem hitro opravis, ko pa sem sel nekajkrat v smer, da je bil golovec okoli 30 km, pa je stvar postala zivahna za noge.

Helou!
Imaš zelo prav.
Torej prestavljamo štart k fužinskemu gradu oziroma fužinskemu mostu (vis-a-vis Deželne blaznice). In vse bolj je stvar ponedeljka.
Kakor razumem smo načelni udeleženci:
cela trasa:
matjaž, milkec, Bajsi, PR??, bigfrik??
del trase:
ero, simi, voda
 dragons
Ponedeljek za biti zanimiv.Velika verjetnost da bom zraven.35 km pomeni da je vključena tudi pentlja .
Uporabniški avatar
 Bajsi
dragons napisal/-a: tudi pentlja .

??????

Očigledno še en kandidat.
Uporabniški avatar
 sale66
ČE BO LE ČAS,SEM Z VAMI,ŽAL MISLIM DA BOM TEKEL LE DEL POTI,KER 35 KILOMETROV BO ZA ENKRAT ZAME ŠE ZMERAJ MAGIČNA MEJA :oops: :cry: :cry: A NIČ NE DE SE BOM POTRUDIL IN VAM PROBAL SLEDITI :wink: :oops: :wink:
 Nataša
jest se tud pofočkam za del trase!! un ta najlažji del...pa tud glasujem za pondelk če to glasovanje še velja, ker morm v nedeljo zutri v cerklo pa pirhe morm fotru na glavi razbijat.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Novo stanje:
cela trasa:
matjaž, milkec, Bajsi, PR??, bigfrik??, dragons??
del trase:
ero, simi, voda, sale66??, Nataša

??=verjetno
Uporabniški avatar
 H2O
jaz mal zmedena zdej. nataša, ta najlažji del je ker? ob koseškem bajerju?
v ponedeljek za mene čist ok. jaz bi laufala tist del od vrhovcev pa mimo koruzno & pšenično & regratovih polj do bajerja. al obratno. odvisno s katere strani pridete. pa če je ta mikro delček poti dovolj za članstvo? :? :? :? :? jaz več ne morem :( sem v letih :(
 mirans
Mene tudi že dolgo mika ta proga, približno polovico sem že odtekel. Če ne pride kaj vmes, se z veseljem priključim.
 Nataša
H2O napisal/-a:jaz mal zmedena zdej. nataša, ta najlažji del je ker? ob koseškem bajerju? (

po pravic povedan nimam POJMA kje je najlažji del. jest kr neki rečem pol pa kr je, je. bodo strokovnjaki povedal!

Bajsi, ker je najlažji del???

skratka, H20, en del bova tekle, potem pa na sladoled 8) knede...
pa še Simi, če ne bo preveč zagnana :D
 Nataša
aja pa še to - je pa varianta za nas polže da gremo po celi progi - mal tečemo in mal hodimo. sam potem bi verjetno trajalo šest ur ... :cry:
Uporabniški avatar
 simi
skratka, H20, en del bova tekle, potem pa na sladoled knede...
pa še Simi, če ne bo preveč zagnana

Sladolednica na koseški tržnici (ampak v pon bo zaprta, ker je praznik) ali Kresnička, to so že predlogi za ice :lol:
aja pa še to - je pa varianta za nas polže da gremo po celi progi - mal tečemo in mal hodimo. sam potem bi verjetno trajalo šest ur ...

tudi varianta, saj bomo vidli, kakšno bo počutje po nažiraškem vikendu. :roll:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Ker se mi mudi s šihta, na kratko.
Vidim, da vas je veliko interesentov.
Zbor je pri Fužinskem mostu oz. gradu v ponedeljek 12.04 ob 10.00. Štart kakih akademskih četrt do pol ure kasneje. Prvo letimo čez Golovec, da odrintamo štajge takoj na začetku.
Ker je proga povsod lahka razen čez Golovec, ki jo je kakih 12km, je najbolje, da se nam tisti, ki želijo odteči krajši odsek pridružijo kasneje. Npr. tam nekje pri Kosežkem bajerju. Jest kot "capo di banda" bom imel prav pozersko s seboj mobi in me boste lahko poklicali in povprašali kdaj približno bomo pri vašem štartu. In se tam dobimo in laufamo dalje.
Tako je načrt približno izdelan. Mislim pa, da se do usodnega ponedeljka ne bo bistveno spremenil.
Pa vi, se strinjate z načrtom?!?
Lep vikend!
Uporabniški avatar
 H2O
jaz, kot najšibkejši člen, se strinjam z vsem! v kosezah vam delam družbo :D
Uporabniški avatar
 simi
Načrt je zelo dober!
Pridružim se pri bajerju :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA