prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Tilen
Oj si se pa hitro opogumila :) , pohvalno!

Morda ti lahko pomagam s programov. Tudi midva s Dašo (moja boljša polovica) bova zelo verjetno sla na Ljubljanski maraton in obicajno vsako leto naredim 3-mesecni program treninga za oba. Sicer so tile moji programi bolj amaterski :oops: ampak do sedaj so se kar obnesli (za rekreativne potrebe seveda). Popestrijo ti trening in te malo prisilijo k disciplini (zame, ki sem bolj lene sorte je to glavni razlog :D)

Kakorkoli...če zelis ti lahko pošljem program, ki ga bom naredil za Dašo, napisan bo za ~ 2 h na 21km (malenkost pod 6'00'' / km), za kakih +/- 10 minut pa ga brez problemov prilagodim :wink: .

Glede kolena pa se kakor je dejal MABE, čim več teči po mehkih in razgibanih terenih pa nabavi si dobre superge z učinkovitim blaženjem. Naj ti ne bo škoda soldov zanje!

8)
Uporabniški avatar
 karmen
Tudi jaz bi rada program za moj prvi polmaraton.
Če zmore Daša, zakaj nebi tudi jaz poizkusila?
Sem vztrajna in z močno voljo.
Uporabniški avatar
 Tilen
Khm...malo sem zamočil :oops:

Tale tema je bila misljena kot odgovor na sanjino temo ''prosim za pomoc'' pa sem po pomoti odprl novo. Se enkrat :oops: !!!

Prosim administratorja, če jo lahko prestavi tja kamor sodi, hvala!

Karmen: no problem, edino nekaj osnovnih info. mi bos morala poslati:

- trenutno pripravljenost (npr. koliko km naredis na teden in tvoj cas na km)
- teren po katerem teces (ali je v blizini kak stadion, hrib...)
- ali se ukvarjas se katerim drugim sportom (npr. kolesarjenje, plavanje..)
- morebitne bolezni oz. poskodbe (upam da bo ostalo prazno)
- približen, realen cilj - koliko bi rada tekla na 21 km (za prvic je dober cilj to da sploh preteces to razdaljo in da se ti tek ne zameri :?: )

To je to...lep pozdrav!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA