Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 kustus
:oops: :o :lol:

ma klančki so res samo mali klančki teče se bolj ali manj po ravnem. :oops: :P :twisted: :roll:

:argue: :bum: :lauf:
 Benady
Kustus, sploh ni nobenih klanckov :shock: , ANE?? Joj, ko te dobim v roke :evil:

Pulz sem mel vecino casa na 99%, mislim da je vmes tudi TILT kazalo... :P
Uporabniški avatar
 kustus
:P LP :lol:

bENADYY kakšni klanci :oops: saj je majhen :twisted: vzponček samo do Belvija potem pa je skoraj večina po :oops: ravnem in kar nekaj :? :? navzdol.
No pa saj je važno da smo vsi prišli skozi CILJ.

:laola
 Benady
Do sedaj sem tekal samo po ravnem... :oops:

Sicer pa nisem bil zadnji zadnji, moj cas: 36:45 :oops: :oops:

Pa Polar mi je izmeril samo 5,8 km, s tem da prvo minuto in pol ni belezil poti ( ker je bil ugasnjen :roll: )

Rezultatov pa ne bo objavljenih, ane?
Uporabniški avatar
 kustus
:lol: čao :o

No pa saj sva bila skoraj enako :lauf: hitra, bil si za par sekund :oops: hitrejši :twisted: pa veliko več stokanja. Če bi imel polar stalno vklopljen bi bilo morda blizu :arrow: 7 km ane.
Rezultatov ne bo :evil: saj jih tudi merili niso edino kar smo si vsak posamezno. :mrgreen:

:pivo:
 Benady
Hm, mislim da za mano v cilj ni bilo nobenega moskega vec, le se nekaj predstavnic lepsega spola... jaz sem prisel v cilj skupaj z brhko sotekacico Majo v modri maji(ci) ( a je kaj slik? ), imela sva podoben tempo in probleme s klancki.

Sem mnenja da kaj prida vec kot 6 km ni bilo.
Uporabniški avatar
 kustus
Benady

pol ti pa morda pri času ki si ga objavil :oops: manjka :oops: tista minuta in pol ko si imel polarja ugasnjenega tako da si morda res bil za mano v cilju. :idea:

ali si ti tisti z očalami in prijetno sotekačico v modri majici in črnih pajkah. pol mam eno fotko.
 Benady
Ja, verjetno sem jaz tisti tekac-wannabe :lol:

Pa da ne bo ta prijetna sotekacica kaj zamerila, da se nekaj delam znanega.... sploh je ne poznam, skupaj sva prisla med koncem prvega kroga in drugega odtekla skupaj, druzba deluje spodbudno, obojestransko.
 SOLEA
Dobro, da ste mi povedali, da sem v Tivoliju v soboto tekla po ravnem. Sicer sem doma iz hribovitega dela Slovenije, vendar zame to v Tivoliju pač ni ravnina.
Zanima pa me, zakaj na tekih vedno dobim preveliko mikico? Čeprav se tekov udeležujem šele z letošnjim letom imam doma, kar nekaj novih pižam. Ali mikic v velikosti S ne tiskajo? Kaj naredite ve drage tekačice z mikicami, ki so vam pol prevelike ( npr. tista iz Radencev????) :?:
Uporabniški avatar
 Manika
SOLEA napisal/-a:Zanima pa me, zakaj na tekih vedno dobim preveliko mikico? Čeprav se tekov udeležujem šele z letošnjim letom imam doma, kar nekaj novih pižam. Ali mikic v velikosti S ne tiskajo? Kaj naredite ve drage tekačice z mikicami, ki so vam pol prevelike ( npr. tista iz Radencev????) :?:

Solea, tole ni čisto nič novega, veš :evil: . Se že nekaj časa pritožujemo, pa ni nič bolje. Jaz svoje majice dam naprej komu drugemu, da se mi ne nabirajo doma. Žal, tako zaenkrat je. Mogoče bi se morale vsakokrat malo pritožiti, pa bodo začeli razmišljati tudi o tem, da bi dali tiskat nekaj manjših majčk.
 Nataša
SOLEA napisal/-a:Kaj naredite ve drage tekačice z mikicami, ki so vam pol prevelike ( npr. tista iz Radencev????) :?:

- z njimi pomivamo tla
- podarimo bratu, očetu, sosedu, prodajalcu zelenjave...
- nosimo med čiščenjem stanovanja
- skrivamo prebegle kitajčke

itd.

so kar uporabne :wink:

p.s. naslednjič se moram v Radencih zagrebst za XXXL, ker Ho Čin Minh zadnjič ni šel pod majico pa so ga ujeli...
Uporabniški avatar
 še1PR
Nta, tole je blo pa do solz!!! :D :D :D :D :D Odlični predlogi!!!
 Nataša
Ja, samo da mi ne bi zdej kradla idej pa patentirala neki na svojo roko :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
:o lp :(

no pri meni pa je ravno nasprotno :twisted: dobim skoraj zmeraj premajhno :oops: saj :oops: XXXL :oops: nima skoraj nihče. ve jo lahko uporabite vsaj za spalno :lol: meni pa so :evil: premajhne.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA