Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Z*
V današnjem Poletu je simpatično, impresionistično poročilo z nedeljskega tekaškega praznika, opremljeno s fotkami. :P Še posebej luštna je tista z našimi junaki - v ciljnem šprintu sta Matjaž in Goga, iz ozadja pa huuudo galopira Lučko z Rolco, vidno je nepopisno navdušenje ... Eni so se predvsem veselili pavze, ne, Lučko?Slika
Uporabniški avatar
 Z*
Pa jasno, TF, bravo Ero! Spregledala sem bistveno, ko sem tako strmela v glavne akterje. V preteklosti smo že brali (in soglašali), da včasih (brez potrebe) ob tekočih najavah ali opisih objavljajo zelo stare fotke - iz arhiva - davnaj minulih prireditev, na katerih imajo ljudje še vse lase in obilo kg več ... :twisted: No, tokrat je drugače ... :P
Uporabniški avatar
 5rca
Jože zna dobro slikati ... jaaa .. slike z Doskega so mu pa v eni slikovni križanki v Dnevniku objavili ... pa dve naši tekačici na njih ... AndrejoT in TanjoO :lol:
bi moral že za honorar uprašat :wink:
Uporabniški avatar
 bojanu
Osvajamo medije :lol: Ni kar tako, da avtor in fotograf za naslovno sliko članka uporabi sliko nekoga drugega :idea:
Poglejte še na stran 122 v levi stolpec, kjer je pravzaprav komentar k omenjeni sliki :wink:
Uspešna infiltracija in dokaz, da smo medijsko zanimivi. Kaj ko bi še Fotr (ob pomoči ekipe) pokazal širšemu občinstvu vtise s prireditve, kot so jih predstavili nam že v Sežani in potem na forumu :?:
 Ursa
SlikaSlikaGO GO Tekaški forum!

Ursa
PS: MihaPR, sem ti mal emoticonse ukradla :wink:
 Nataša
bojanu napisal/-a:Kaj ko bi še Fotr (ob pomoči ekipe) pokazal širšemu občinstvu vtise s prireditve, kot so jih predstavili nam že v Sežani in potem na forumu :?:

ja, res bi lahko TF-jevci kdaj kaj napisali v Polet, s Fotrom na čelu, seveda! več kot očitno je, da vsi radi pišemo, nasvetov in izkušenj imamo za vsako tekaško stopnjo (od začetnika do tekača) dovolj...zakaj pa ne?!
pa še promoviramo se mal... :D

Urša, hej, smajliji so šli pa po svoje zgleda :( gledam pa gledam pa nč ne vidm pa se vprašam- rabim špegle al kuko je stem?? :shock: pa še čestitke za Sežano, fajn te je blo videt vso zasopihano in veselo, vidim da si mi resna konkurenca, v Tivoliju si bla pa tko skromna :?:

paaaa....še neki morm povedat...kaj že...aja, da komi čakam da pridem domov in si ogledam tale famozn Polet.
:D
 Nataša
aha, zdej pa vidm smajlije. leče bodo še mal počakale 8)
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Cel dan mi telefon zvoni, zenske hocejo podpis na ... :D :D :D Mislim pa da Gogo nadlegujejo fantje. :D :D :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ja tole je pa res " u center " :D :D :D A ste vidl pametnega Matjaža. Zakaj bi se "ratzegvov" do onemoglosti, :idea: :idea: :idea: pa ga verjetno še noben fotograf ne bi opazil, :shock: :shock: :shock: On je več kot očitno pameten človek. Gre lepo on z Gogo dirkat, pol pa za ovinek - kao neki sta mela za opravt... :arrow: :arrow: :arrow: , in že lokalni obveščevalci kličejo fotografe, in glej ga no, imamo junaka dneva v tiskanih medijih. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8). Se moram "fackotu" kao malo prilizovat, da še jest osvojim te tehnike, in bom bil še jest taaaaka ZVEZDA.

Aja pa še neki sem hotu.
Glede na to, da je TF vedno bolj v zobeh "pomembnežev" ( vsa čast Bojanu, Erotu, ...) :lol: :lol: , bi rad, da se spomnimo nedavne prerokbe moje malenkosti, :oops: :oops: :oops: da se bodo v bodoče teki organizirali z našim podpisom. :idea: :idea: , in s soudeležbo drugih.
Naj se zgodi po Božji volji

2xLP
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Ni stvar v pameti, ampak dirkat enostavno ne bi mogel, ker imam letos za zeboj le tri teke vkljucno s sezano. Predvsem pa kdo se lahko odrece vabilu SONCKOV.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA