prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri - sreda - Brdo ob 19.30 :D
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:jutri - sreda - Brdo ob 19.30 :D

E, pa zna se :) !

lptini
Uporabniški avatar
 MABE
:oops: velja če ne bo kaj vmes prišlo :twisted:
končno pridem tut jaz :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tole bo pa je zelo zanimiva ura za mojo posjeto :lol: :lol: okoli Brda!
Če ne bo višje sile se vidjamo!
Še zadnjič pred Železno kapljo, da se sprašimo :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Mi smo pa svoje odtekli že včeraj. Standardno tekaško postavo je dopolnila, predvsem pa okrasila ljubka T(e)rzinka, z nicknamom, ki se začenja na "Ž". :D :wink:
Med tekom nas je kar dobro močil dež, približno tako kot "Ob letu osorej - 9. PST" :roll: Smo pa zato še hitreje bežali, da smo ušli pod streho. :ignore:
Analiza (kratka) je bila v Laknerju, ker je Brunarica ob torkih zaprta. Tudi tu se da preživet 8) . Tam se nam je pridružil še en TF-jevec: "2MUCH4ME" (svak mojega standardnega sotekača Tomaža. :roll:)
Uporabniški avatar
 ales
Išče se nova verzija Garmina-301ka namreč nima merilnika vlažnosti zraka. K včeraj bi ga res potrebovali..pa tko počasi smo začeli, vedno potem na koncu sanjamo, če bi se pa pred tekom ogreli, bi šlo vsaj minuto hitreje..
Res, končno nas je na kroženju obiskal začetnik teme, prikazal tek v pogovornem tempu ob 3.45, ostali smo pa imel bolj zaprta usta(k je bilo tolk mušic v zraku).

Analiza, tko ko nekaj zadnjih..v neskončnem pregovarjanju kako označit prihajajoče dosežke..aja pa stave smo mal korigirali, uffff(mi je odleglo..)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Aleš je že povedal veliko.Bilo je enkratno prav taki teki ti dajo novega elana in dodatne volje ob prijetnem teku.
No začeli smo res v pogovornem teku, jaz sem šel vmes pošiljati faks :oops: :oops: :lol: :wink: in pred samo ravnino si še zavezoval superge tako da sem potem bil zadovoljen le z zadnjim ravninskim delom teka.
Ja če bi celotno progo tako hitro odtekel to pa bi bil izjemno zadovoljen.
Analiza kot vsaka analiza polna zanimivih debat in analiziranje prejšnih stav.
Tako da bo treba kar poprijeti za lopate in pojesti kake žgance več, če se bo hotelo iti tako hitro!
Tini nas je lepo obiskal Matej skratka bilo je perfektno fino.Večkrat se bomo dobili lepše in hitreje bo :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
ales napisal/-a:... končno nas je na kroženju obiskal začetnik teme ...

Christopher Lee? Ali celo pravi transilvanski original? :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Uaaa, se mi scer zdi, da sem to že enkrat ugotovil...

tudi na TFju lahko napišeš téma, da ne bi kdo pomotoma prebral temà..
Uporabniški avatar
 lojzeP
Nasvetov Matevža ( ne delaj tistega na tekmi, česar ne delaš na treningu ) se bo treba začet držat več kot resno - geli in energijeski napitki med treningi - sicer gre zdravje u maloro ..... ( 3.45 pogovorno ) :?
Pa za zajtrk power bare tut treba pogosteje uživat ............

Dober nas je včeraj tale Začetnik ( z veliko začetnico ) podil ob ograji - notranji krog - da bi na koncu z nasmeškom na obrazu dodal, ........ kako je bilo škoda, ker nisem držal pravega tempa do konca ...............
Sam sem si kriv, kaj sem ga pa tako dolgo vabil na skupni trening :roll:

Upam, da bomo še sodelovali :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
lojzeP napisal/-a:Nasvetov Matevža ( ne delaj tistega na tekmi, česar ne delaš na treningu ) se bo treba začet držat več kot resno - geli in energijeski napitki med treningi - sicer gre zdravje u maloro ..... ( 3.45 pogovorno ) :?
Pa za zajtrk power bare tut treba pogosteje uživat ............

Dober nas je včeraj tale Začetnik ( z veliko začetnico ) podil ob ograji - notranji krog - da bi na koncu z nasmeškom na obrazu dodal, ........ kako je bilo škoda, ker nisem držal pravega tempa do konca ...............
Sam sem si kriv, kaj sem ga pa tako dolgo vabil na skupni trening :roll:

Upam, da bomo še sodelovali :D

Mislim LojzP tale zadnji stavek mi je več kot všeč in upam, da nas bo MABE, ki je bil pobudnik te teme za tek okoli Brda.In ki nas je počastil z svojim obiskom da nam je dal malce vetra :lol: :wink: in kot si že omenil želim si tudi jaz čimveč podobnega sodelovanja in soudeležbe pol bo pa kar samo od sebe letel :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 MABE
:D Nehajte že jamrat, pa mal moči pršparajte za nedelo. :toast:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kar se mene tiče, standardno v četrtek, 23.06.2005 ob 18.00, ne ozirajoč se na vreme. :wink:
Uporabniški avatar
 ales
V pomanjkanju drugih predlogov..a gremo danes, v torek okoli Brda, npr. ob 19.00? Res bl na izi(me mal še ta zgornje stegenske opozarjajo da smo v nedeljo preveč..)
Uporabniški avatar
 MABE
..... :toast: Velja ob 19.00!
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA