prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Amir
Tkole neki malga vem o teh urcah pa si nameravam eno kupt tm do 20k. Nisem kej preveč zahteven bi pa mel rad čim več seveda za ta denar. Videl sem ta dva modela pa me zanima če ima kdo izkušnje z njima oz. če lahko kaj predlagate. Že v naprej hvala.
Uporabniški avatar
 SilvoM
Zaradi novih modelov ugodno Sigma PC 1600 = 40 Euro
http://www.bikestore.cc/catalog/product ... ts_id/2002

Plačilo iz Slovenije je možno samo na banki (IBon) cca 2000sit,
poštnina do 200 je 13 Euro nad 200 pa 6 Euro.

Preizkušeno: naročili smo 5 ur + 1 baterija
Dobavljeno v 9 dnevih
Skupaj stroški in ure: 5x10.400 sit

Na prvi pogled mi deluje ura OK za ne preveč zahtevnega uporabnika. Sam imam sedaj že 4 leta Polarja Accurex, prej sem 2 leti uporabljal uro z manj funkcijami kakor PC 1600, pagrešal sem samo maximalni in povprečni utrip treninga, kar pa PC 1600 ima.
Uporabniški avatar
 kustus
8) LP :lol:

Jest sem sedaj kupil :wink: Sigmo PC 15 nov model. Meni nudi vse kaj rabim.

Štoparca, štoparca za vmesne kroge, zgornji in spodnji pulz, območje vadbe, izračun porabe Kcal, alarmi, lučka, trening meneger, ....
cena pa samo :oops: 12,990,00 sit :P .
Uporabniški avatar
 lunca
kustus napisal/-a:
Štoparca, štoparca za vmesne kroge, zgornji in spodnji pulz, območje vadbe, izračun porabe Kcal, alarmi, lučka, trening meneger, ....

....povprečni pulz :?:
Uporabniški avatar
 kustus
:o lp :oops:

LUNCA tudi povprečni pulz samo sem pozabil napisati.
Uporabniški avatar
 lunca
Sej te nisem hotela sekirat, ampak moj Timex ima skoraj vse, kar ima tvoja Sigma, nima pa povprečnega pulza, zato razmišljam o nakupu nove urce...Ker ga ful rabim, zdej ko ga nimam :roll:. Saj potem ga pa najbrž ne bom niti pogledala :P
 Amir
In kje si kupil ti to sigmo pc 15? Tudi vizualno je malo lepša kot ostali modeli.Pa ima vse kar rabi nek povprečen rekreativec ali je bolje da si kupim pc 1600 k je 17000 sit. Misliš da je kaj boljša?
Uporabniški avatar
 Car
glede na izbrani cenovni razred svetujem, da pregledaš vsaj še dva modela....prvi je Sigma Sport Fit Watch, ki ponuja za 15 700 tolarjev prijeten izgled in nekaj več funkcij kot PC 16.

Slika

..drugi priporočani model boš za 10 000 tolarjev našel v Intersportu in ima toliko funkcij kot zgoraj omenjeni, samo znamka je malce manj "znamenita"

Slika

..pa prijetno izbiranje....

p.s....če Sigma Sport Fit watch ne boš našel v velikih trgovinah kot sta Hervis in Intersport, ker prodajajo stare zaloge, poišči spletno stran uvoznika Sigma sport Proloco trade, kjer boš našel seznam trgovin.
Uporabniški avatar
 bigk
Imam eno vprašanje za kustusa oz. o Sigmi PC 15. Ali se pri uporabi štoparice za kroge ravno tako šteje povprečni pulz in ostali podatki? Namreč pri 1600 se samo pri uporabi navadne štoparice štejejo ti podatki.

Aja pa še to me zanima ali ima pas kodiran?
Uporabniški avatar
 kustus
lp

:lol: najprej za CAR-a nisem plačal toliko bila je 12.990,,00 sit.

:laola

:lol: nato za AMIR-ja sigma 15 ima 5 funkcij več kot 1600 in taglavno je cenejša za cca. 4,000,00 sit pa še lepša je.

:lol: še za BIGK v navodilih piše da tudi na kroge pokaže povprečni pulz vendar z to funkcijo imam še malo problemov. pas pa se mi zdi ni kodiran. nisem pa ravno prepričan.

Uporabniški avatar
 divad
:oops:
LP,
a ima kdo kaj izkušenj z urami energetics. A se jih splača kupit ali je bolje dat še par tisoc in kupit Sigmo.

Hvala
 Amir
Oni delajo dost stvari za fitness in te zadeve majo kar uredu. Jaz imam od njih multigym napravo in sem zelo zadovoljen z njo.Ni eno jajce k se vse maje pa je švoh. Drgač sm se pa sam odloču za sigmo sport fit. Pa hvala za nasvete vsem.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Tudi jest mam že drugo uro in to Sigmo pa sem zelo zadovoljen. Tiste druge pa ne poznam.
Uporabniški avatar
 Učenec
Ja jest mam Energetics, pa sem kar zadovoljen. Ma vse kar rabm (šteje kroge, povpr pulz, kalorije, ...). Problemov nobenih, samo pas je nekodiran, tko da drugi motjo, vendar jaz s tem nimam problemov na tekmah, ker sem itak bol zadaj k´je manj ljudi.
Uporabniški avatar
 admiral
kustus :

Kje si pa nabavil Sigmo PC 15?

Vnaprej hvala za odgovor.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA