področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Pozdravljeni!

Tole pisem ker so me Simona, Jernej in Pikica20 sprasevali kje lahko dobite brezplacni romanticni portal. Trenutno vam lahko priporocim le enega, ki je najboljsa slovenska spletna stran namenjena ljubezni, spolnosti, pogovorom in spoznavanju. Postrezejo vam z nasveti, clanki in poezijo, vas povabijo na srecanja kjer se vedno zbere prijetna druzba. Preizkusil sem njihov pravi hit Forum, kjer si obiskovalci izmenjujejo svoje izkusnje, poglede na zivljenje ter Klepetalnico, kjer lahko v vecernih urah spoznate nove prijatelje in morda tudi novo ljubezen.
Zadeva je super saj je vodilo Poljuba: Pomagaj in pomagali ti bodo!

Preverite in sprobajte: http://www.poljub.com
Uporabniški avatar
 MihaPR
A ze spet tezite,yao :evil:
a tole kr automatska prijava al kako
upam, da bo brisan, čimprej
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MihaPR napisal/-a:A ze spet tezite,yao :evil:
a tole kr automatska prijava al kako
upam, da bo brisan, čimprej

:laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola :laola MihaPR bravisimo!
Če ljudje hočemo lover pol jo lahko dobimo.Ampak, kaj bi bilo če bi ljudje na nekem ljubezenskem portalu v narekovajih, začelio oglaševati recimo vse o športu in podobno.
Ta Tekaški forum pa ni vsesplošna klepetalnica, kjer bi polemizirali take stvari, kot jih na omenjenem forumu!
MihaPR, čaki da Ero metlo vklop :lol: :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 mojcej77
SPAM; SPAM; SPAM!!!!
Ta portal ima s tem že nekaj časa težave, nekdo s takim spamanjem serje po vseh možnih forumih ipd.
Nazadnje so zadevo uspešno eliminirali pozimi, zdaj pa je spet nekomu preveč dolgčas.
V imenu moderatorjev in vseh ostalih uporabnikov se opravičujem in prosim, da javite tudi vsako podobno zadevo še naprej, magari meni na pm ali pa kar sem http://www.poljub.com/modules.php?op=mo ... ic&t=14012

Hvala!

lp,

m
 Lučko
Mi je pa tale avatar na tem forumu zlo znan 8) mislim oseba s tem avatarjem mi je nekak znana :shock: :arrow: Slika :rol: :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA