prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pišovku mater škoda ker prej nisem tega videl.Jaz pa ravno iz laufa na Storžiču.Bi pa res pasalo enu taku izi špura :lol: :wink: .Posebej če je poleg MABE :wink: .Pol je pa res izzi špura :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
Upam, da ste odtekli skrajno fajn in seveda poleg tega ravno tako analiza, ki je potekala na standardni lokaciji! :lol: :wink:
ČAO!
Uporabniški avatar
 ales
Včeraj smo šli čist mal počasneje. Sam tolk, da je tista mlečna kislina mal zaokrožla. Vsi nad 40. Še dlje smo se potem pri Dežmanu zadržal..k si imamo pa tolk za povedat, k smo tko mal skup..
Uporabniški avatar
 gorazd
Ja lušt je blo odtečt pol pa še :drink

Malo nagajajo mušice, tako da so Lojzetu in Mabetu očala prišla še kako prav.
Uporabniški avatar
 Špik
A ma kdo danes kakšne namene za ob 19h ali še malce kasneje?
 žuža
V četrtkovi vročini smo okoli Brda zaokrožili Vlajko, kolega Tomaž, dva člana družine 2MUCH4ME in jaz. Tekli smo v pogovornem tempu, kar nam ni uspelo med tekom povedat, smo nadoknadili v brunarci.

Špik napisal/-a:A ma kdo danes kakšne namene za ob 19h ali še malce kasneje?

Špik, lahko bi vsaj v brunarico prišel na eno tekočo zadevo, a n ;)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Žuža, a si kaj pozabila povedati? Na primer to, da si me "terala" kot, da bi šlo za "to be or not to be". :twisted:
No, nič ne de, super družba si in že komaj čakam ta četrtek. :wink:
Uporabniški avatar
 MABE
:?: A ima danes ob 19.00 ali 19.30 kdo namen teči okoli... :P
Uporabniški avatar
 lojzeP
Pri meni bo sedaj prednost dobil bicikel - se pa še vedno kdaj vidimo na kakem poznovečernem krogu :D

danes me pa ne bo ....
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Na žalost danes ne bom mogel :evil: , lahko pa bi rekel za v četrtek popoldne ali zvečer recimo dva krogca enga za ogrevanje drusga pa mal počasnej :lol: :wink: .No skoraj lahko rečem za v četrtek razen če ne bojo prekle dol letele!
ČAO!
 Benady
No, glede around-Brda se je izkazalo vse kar sem izvedel od kolegice za - napacno!

- veliko bolje je teci v smeri urinega kazalca!

- pa sploh niso sami sprinterji, so se sprehajalci psov, pa kolesarji, pa po vec km vcasih sploh nikogar ne srecas...

Vceraj sem ob rahlem tusiranju tekel 52 min. Zame dobro.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kar nekaj se nas je spet "nakapalo" v 20 minutnem razponu okoli 18.00 ure in sicer od vsepovsod. :D Standardnemu sotekaču (z nama je začel že svoj drugi krog) se je pridružil še en moj dober frend Brane (eden od najpogostejših gorskih sodrugov) ter po precejšnji tekaški prekinitvi kar solidno opravil s to 9,8-km progo. 8)
Vreme je bilo kar zanimivo, v glavnem je rahlo deževalo, vmes pa se je za nekaj minut dobesedno "utrgal oblak". :shock: Vendar: "Nema odmora dok traje obnova!". :lol:

Na koncu se je vsa ta forumska in neforumska druščina zbrala v standardni "konferenčni" dvorani, kjer smo izmenjali bolj ali manj strokovna mnenja, predvsem pa upoštevali Škofove napotke o nadomeščanju med tekom izgubljene tekočine. :roll: :wink:
 žuža
Ja luštn je bilo, plohce, lužice, najpomembnejše pa fejst družba. Tokrat sem se jaz pustila gnati trem tahitrim (Tomaž, Štef in Dule), ki sem jih srečala na štartu pod smreko, v upanju, da imam vsaj jaz shower gel s seboj. Če bi pa bolj grmelo, bi šlo brez pardona še hitreje. Na koncu smo srečali še nepogrešljivega Vlajka ter njegova kolega, v brunarico pa sta prikapljala še the big bosses of 2MUCH4ME family.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja moji predhodniki so že povedali veliko, tako lahko samo dodam še eno pikico :lol: na glavico!
Tako dobrega filinga na teku pa že dolgo nisem imel, kot včeraj!
Kva je bilo noro super, ko smo štartali je začel padati dež brez grmenja, razen grmenje naših podplatov, ki so peketalao naokoli Brda :lol: !
Kot je Žuža povedal je manjkal samo še eno tekoče milo za tuširanje pa se sploh ne bi blo treba doma tuširati :lol: !
Človek je imel občutek, ko je tekel po dežju, kot da bi bil v đungli, ne pa na Gorenjskem :lol: !
Analiza pa na standardni lokaciji "ala Brunarica".
Debate so pa razne sorte od tega do onega.
No sklepanje kakšnih stav pa ni potekalo :lol: :wink: , mogoče ni bilo pravega vzdušja ali somišljenikov :wink: !
Sicer mi je padla en ideja, ampak sem jo zaenkrat zadržal pri sebi!
Mogoče drugič ob pravi priliki da sklenemo kakšno realno stavo potem pa gasa da uresničimo zadevo!
Aleš če boš prihodnjič prišel, ko bom prisoten na trening teku me opomni imam krasno ajdijo stavo, podobno kot ti na 21km in še nekaj se jih je nabralo v moji batici :lol: :lol: :wink: !
Seveda bo stava opredeljena z določeno kvoto substanc, ki jih bo treba tudi predelati, ampak mislim da to ne bo nikakršnega problema :lol: !
"Ker pravi ljudje, na pravem mestu, to je šala mala!"
Čimprej se vidimo temboje bo!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:..... če ne bo kakih nepredvidljivosti v četrtek popoldne skoraj 100% pridem na recim cirka 2krogca enga izzi enga pa brrrrrrrrrrrr---------------- :wink: !
Vlajko grema pod magično mejo :lol: !
ČAO!

Magična meja bo še malo počakala.... :? Ta poletna vročina mi za razliko od zimskega mraza nikakor noče razviti "kakšne silne brzine" in se zadnje tedne (sicer vztrajno :D ) bolj vlečem kot megla. :roll:

Imam pa v četrtek en drug plan in sicer dva zelo, zelo počasna kroga, če bo šlo. :wink:

PS: Če se ne vidiva tam, vedi; Brunarice definitivno ne bom šprical. :!: :P
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:..... če ne bo kakih nepredvidljivosti v četrtek popoldne skoraj 100% pridem na recim cirka 2krogca enga izzi enga pa brrrrrrrrrrrr---------------- :wink: !
Vlajko grema pod magično mejo :lol: !
ČAO!

Magična meja bo še malo počakala.... :? Ta poletna vročina mi za razliko od zimskega mraza nikakor noče razviti "kakšne silne brzine" in se zadnje tedne (sicer vztrajno :D ) bolj vlečem kot megla. :roll:

Imam pa v četrtek en drug plan in sicer dva zelo, zelo počasna kroga, če bo šlo. :wink:

PS: Če se ne vidiva tam, vedi; Brunarice definitivno ne bom šprical. :!: :P

Aja ti boš tko hitr šibal, da te sploh ne bo nč videt okol Brda :lol: :lol: :wink: , no saj če bo okoli Brda delovala kaka turbulenca, ko bom prišel tja bom vedel da si ti Vlajko :lol: :lol: :wink: !
Kar tako naprej pa boš kmalu pometal z vso konkurenco :lol: :wink: !
In če ni skrivnost, kada boš pa startal oko Brda, koji če li biti popudansko vreme?
ČAO!
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA