vabila, najave, poročila, ... vse o vedno bolj priljubljenih 'avanturističnih' prireditvah

Moderator: haupi

Ali bomo letos priča prvi ekipi sestavljeni iz članov TF?

Da
1
25%
Ne
2
50%
Ne vem
1
25%
Pozdravljeni,

tudi letos je pred vrati že 3. pustolovska dirka "Adventure race Slovenia - Velenje 2005", ki bo potekala med 24. in 26. junijem v Velenju in njegovi širši okolici.

Kaj vas letos čaka naj bo skrivnost, več si pa lahko pogledate in izveste na uradni spletni strani http://www.adventurerace.si/

Zmoreš? Si prepričan? Pridi in poizkusi!

Lep pozdrav

haupi
Nazadnje spremenil haupi, dne 12 Apr 2005, 14:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Matevz
Ravno včeraj smos e za ekipo zmenili (samo da ni TF). Le še eno dobro babnco rabmo. Ali kdo pozna kakšno? Kakšna močna mountainbikerica bi bila najboljša (pa ne po postavi :D ).
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo Matevž,

a v isti postavi kot lani? Želim vam uspešne priprave in kasneje dobro tekmo (mi se pa bomo potrudili za vse ostalo)! :wink:

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Moram reči, da sem se alora malo, a vendar dovolj okužil s tem adventure race.Sicer letos se ne bo izšlo, ker ne bi hotel priti pripravljen vsaj toliko da pridem skozi.Tako, da za naslednje leto skoraj, skoraj lahko rečem da imam to tekmo v glavi in se bom pripravil že letos s plezarijo in vsem ostalim, kar se dogaja na tej prireditvi.Ker nekatere stvari enostavno nimam pojma.
Me pa veseli, kot nek način sprememba treninga.
Pol pa da zorjemo ledino v to tekmovanje.
Matevž mi je za nekaj časa posodil nekaj literature, kako se tej stvari streže in moram reči, da se izve veliko novih in zanimivih stvari.
A ja za letošnjo ekipo pa že sedaj držim pesti.V kateri bo tudi Matevž.
ČAO!
Uporabniški avatar
 haupi
Pozdravljeni,

8 dni nas loči do štarta že tretjega pustolovskega spektakla v Sloveniji - Adventure race Slovenia - Velenje 2005. Seveda pa vam bomo, tako kot lani, tudi letos ponudili spremljanje tekmovanja v živo po internetu. Se pravi 3 dni 24 ur na dan,...

Vse nadaljne informacije glede tekmovanja, proge, ... so vam že dostopne na naši spletni strani www.adventurerace.si. Točno napisano in narisano progo pa vam bomo ponudili dan ali dva pred samim štartom - se pravi 22. ali 23. 6.

Seveda pa ne pozabite držati pesti za vse tekmovalce, še posebej pa za člana TFja Matevža, ki bo zastopal ekipo številka 3 "OLD STAR" eXtreme Team.

Srečno Matevž, ter seveda vsi vljudno vabljeni na ogled tekmovanja.

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 haupi
Pozdravljeni,

ker zaradi bolezni (glih sem iz bolnice prišu) ne bom mogel pomagati pri sami organizaciji bom za TF spremljal Adventure race Slovenia skoraj v Živo in potem tudi vam posredoval stanje ekip. Predvsem se bom pa osredotočil na člana TF Matevža.

Tako da poleg vseh rezultatov in komentarjev, ki jih boste lahko zaseldili na uradni spletni strani tekmovanja www.adventurerace.si/ars pod rubriko v Živo, boste lahko tukaj dobili še kaj več.

Srečno

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 Matevz
Mi smo pa tut že vsi naspidirani :D :D

Še dvakrat spat (pol pa dvakrat ne) 8)
Uporabniški avatar
 gorazd
Gud lak matevž!

Po vikendu se mormo pa spet za en tek zment, da malo poveš kako je blo. Če bo tako kot vedno, bo zanimivo poslušat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Enako tudi iz moje strani.
Želim ti da odspidiraš to zadevo v najboljšem rezultatskem pomenu in filingu.
Skratka da jim daš ti in drugi del ekipe mal v vetra v lase :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 haupi
Pozdravljeni,

evo mal več kot 2 uri pred štartom so se ekipe odpravile v center Velenja, kjer bodo opravile s tako imenovanim promocijskim štartom. Nato se bodo odpravili do Velenjskega jezera, kjer se bo ob 10:00 podalo na pot, ki je letos dolgoa kar 340 kilometrov, 22 ekip iz 9 držav.

Pa še nekaj za TF: Matevž (OLD STAR eXtreme team) se počuti super, verjame da boste vsi držali pesti zanj.

Ekipe lahko spremljate na www.adventurerace.si/live kjer si lahko ogledate rezultate v živo, galerijo ter seveda lahko podate tudi VZPODBUDNE BESEDE ekipi katero spodbujate.

Lp
haupi
Nazadnje spremenil haupi, dne 24 Jun 2005, 12:13, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
v ekipi Yogsi-Pustolovec Rajd tekmuje moja prjatlca Polona, sem ponosna nanjo, da se je spravla na tako tekmo :D

Haupi, pri live linku je ena vejica odveč.
Uporabniški avatar
 vanja
Nataša napisal/-a:v ekipi Yogsi-Pustolovec Rajd tekmuje moja prjatlca Polona...

Pri taisti ekipi tekmuje moj prijatelj Gašper :D ! Kolk je svet majhen...

Sicer pa še bolj navijam za ekipo Nomadi, kjer je moja prjatlca Jasna!

Ko bomo veliki, bomo pa še mi, a ne?
Uporabniški avatar
 haupi
Evo,

5,5km teka in 2 km plavanja je za nami. Ekipe se super držijo.

Še rezultati:
OLD STAR eXtreme team - 14. mesto, 17 minut za prvimi
Yogsi Pustolovec Rajd - 17. mesto, 22 minut zaostanka za prvimi
Nomadi - 15. mesto, 20 minut zaostanka za prvimi

Vodijo pa Čehi Salomon Nutrend Czech Adventure team (lansko leto 3. mesto)

Matevž se zahvaljuje za vse spodbude. Ostale spodbude pa na www.adventurerace.si

Srečno
Lp
haupi
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

ekipe že imajo 2 kontrolni točki za sabo.

Vodijo še kr Čehi, drugi so Francozi (17. mesto na svetovnem prvenstvu), tretji pa Dej Gasa (Velenjčani bivša GRS Velenje in Dumo Šao Velenje; lani 2. mesto).

Matevževa ekipa trenutno na 12. mestu z zaostankom 41 minut
Jasnina ekipa trenutno na 14. mestu z zaostankom 46 minut
Gašperjeva ekipa pa na 17. mestu z zaostankom 53 minut

Lp
haupi
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

Francozi in Čehi še kr razred za sebe. Za njimi pa Slovenci Dej Gasa in Poljaki.

Matevž je glih kar šel iz KT 3 z zaostankom za prvo ekipo 1 uro in 25 minut, kar jih trenutno uvršča na 9. mesto

Srečno

Lp
haupi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA