področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Vlajko
Iz "svojega" koščka TF čestitam prav vsem članicam in članom Tekaškega foruma, ki so ta vikend zastopali svoje barve po celotni Sloveniji pa i šire. Bravooooooo.... :laola

PS:
Sam sem si, medtem, v soboto ogledal naše piknik prizorišče v Podpeči. Je kar lušten prostor :arrow: se da še marsikaj drugega početi in ne samo jesti in piti. Pa še malo skomin. Tja in nazaj smo se peljali z ladjico. :D

PS PS:
Najina udeležba na pikniku, na žalost, ni več stoprocentna. Na "vagi" je še en dogodek, ki nama povzroča dvome in dodaja sive lase. :--(
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:TF Janu se je godilo... (a ne, Vlajko ;) )

Ja, prav nežno se je fantič stisnil .... :mrgreen: :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
TF Jan je drugače velika faca! Pa ko bi ti videl, kako se je prej jokal! :) Pri klaudi je bilo dovolj, da ga je vzela v naročje, ko sem ga pa jaz tolažila, je bilo treba pa ladjico narediti (ero je prispeval material), najti potnike v obliki marjetic ter jo spustiti po Ljubljanici, Savi, Donavi, vse do Črnega morja...
Šele potem se je fantič potlažil.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:..... kako se je prej jokal! :) Pri klaudi je bilo dovolj, da ga je vzela v naročje....

Torej, ko bo kakšno naslednje podobno srečanje, se bom moral dreti "na vse pretege", če bi želel pristati v Kl**** naročju..... :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Barb napisal/-a:....Sedi, prav dobro 4 :wink: ...

:D :D :D

PS: Upam, da je ta ocena dovolj visoka, da bom lahko vsaj polizal protvan, kjer boš pekla "pijano nevesto" al' pa kremo od "sacherce" . (Cel košček?? Press) :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:...daj me v the best of, krucifiks! :evil: :wink:....

Oh, ti si pa tam že kar stalna stranka (in sicer zelo zasluženo, kar je res, je res), da še "porajtala" ne bi. :cast1: :wink:

Kaj vse sem že jaz poskušal, pa mi ne uspe ta veliki met. No, saj Karl Malone tudi nikoli ni bil NBA šampion. :shock:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Današnji tekaški počitek sem super izkoristil. S Silvo sva šla v gmajno ter nabrala dobre dve kile samih jurčkov. :D :wink:
V nedeljo, 24.7.2005, popoldan:
Malo sem se peljal pogledat, kolk so kej zmatrani grintovški junaki, pa malo poploskat dobitnikom priznanj . :cast1:

Drulovka - Britof - Šenčur - Cerklje - Dobrave - Komenda - Kamnik - Stahovica - Kamniška Bistrica - Kamnik - Sidraž - Apno - Cerklje - Visoko - Kranj - Drulovka (ca. 95 km). :D

PS: Srednje dolga kolesarska turca. Le ta je lepa, ne preveč zahtevna z izjemo strmega odseka med Tunjicami in Sidražem. Ampak, tudi to se da speljati, lepo počasi. Priporočam :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Saj, ne, da bi se hvalil. OK, čist mičkeno. :shock:

Spet sem ruknu eno slabo 21-ko in sicer iz Drulovke do Drulovke okoli Trboj, Zbilj in Mavčič. In to nepričakovano hitro. Čas (in povprečni srčni utrip) je pa vojna tajna. Yesssss. :D :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Če ste pozorno pregledali mojo "računalniško kodo", že veste, da je od jutri naprej, kar se mene tiče, čao za nekaj dni. :D
Medtem uživajte, morda vam pošljem tudi kakšno kartico. :roll: :wink:

PS: Da bi se lahko med dopustom tudi "moji" posti nekoliko spočili, bom za razliko od Kustusa nekaj dni glede spremljanja foruma gluhonem, tekel bom pa vseeno, morda celo po Koversadi, če mi dovolijo.. :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Vlajko napisal/-a:tekel bom pa vseeno, morda celo po Koversadi, če mi dovolijo.. :twisted: :wink:

hihi, tam je pa nudistični kamp. a boš nagec tekal? :oops: :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:..... a boš nagec tekal? :oops: :D

Njet, oblečen sem bil v dres Tekaškega foruma 8) .... in so nagice bolj moj dres gledale kot jaz njih ..... :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Revolveraš Vlajko munjevito je izvukao svoj kolt ali Bajsi bio je djelič sekunda brži ........ :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Doc Vlajko Holliday imao je dva niklovana Kolta sa drškom od slonovače.
Uvek ladan ko špricer i brži od vlastite senke.
Muškrarac širokih ramena i uskih kukova,
tvrdog srca i mekog kurca.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA