- 02 Jun 2005, 11:26
hojla,
Je kdo za Koroskih24ur s petka na soboto 23/06?
Pogoji so zaradi najdaljsega dne idealni.
Ce le ne bo dezja in neviht.
Jaz bi startal med 17 in 18.uro iz Črne in zacel turo proti Urslji ali Peci
( ne vem se ce mi sopotnik pomaga pri odlocitvi ? )!?
Torej konec ture bi bil najdlje med 17 in 18uro v soboto?
Soncni vzhod racunam na Olsevi ( zaradi gamsov se mi zdi najbolj primerno tam docakati zadevo ).
Nocni del trase bi tako potekal na podrocju Raduhe in Smrekovca.
Tempo bi bil bolj marsevskim korakom.
S seboj bi nosila 3literski CamelBack, fotoaparat, 1 termoflis, 1 pelerino, trekking nizke cevlje, energetsko sadje, elektroliti, 1 komplet perila za oblect , 2 kompleata majic za preoblec, fotoaparat. Skratka kar gre v ta mali nahrbtnik. Glede na to da mi zadeva ni prvic ni straha da bi se zgubili. Ce startamo pridemo ni kaj...samo da bog daj da ne bo slabega vremena ali kaksnega nebodigatreba spotikanja ob skale....
Je kdo za Koroskih24ur s petka na soboto 23/06?
Pogoji so zaradi najdaljsega dne idealni.
Ce le ne bo dezja in neviht.
Jaz bi startal med 17 in 18.uro iz Črne in zacel turo proti Urslji ali Peci
( ne vem se ce mi sopotnik pomaga pri odlocitvi ? )!?
Torej konec ture bi bil najdlje med 17 in 18uro v soboto?
Soncni vzhod racunam na Olsevi ( zaradi gamsov se mi zdi najbolj primerno tam docakati zadevo ).
Nocni del trase bi tako potekal na podrocju Raduhe in Smrekovca.
Tempo bi bil bolj marsevskim korakom.
S seboj bi nosila 3literski CamelBack, fotoaparat, 1 termoflis, 1 pelerino, trekking nizke cevlje, energetsko sadje, elektroliti, 1 komplet perila za oblect , 2 kompleata majic za preoblec, fotoaparat. Skratka kar gre v ta mali nahrbtnik. Glede na to da mi zadeva ni prvic ni straha da bi se zgubili. Ce startamo pridemo ni kaj...samo da bog daj da ne bo slabega vremena ali kaksnega nebodigatreba spotikanja ob skale....