Moderator: ziga

prim
JURE končal daleč pred vsemi.

Tukaj pa še komentar s Trevinove spletne strani (zaradi padca in izpahnjene rame je moral odstopiti):

Team Trevino would like to congratulate Juré Robic and all the outstanding Slovenian supporters who've helped him ride this race like a true champion. We also appreciate all the kind words and encouragement from Slovenian supporters. Juré was truly unbeatable this year and has ridden a very impressive race, considering the conditions. We look forward to seeing him cross the finish line first in Atlantic City.
 hribovc
prim napisal/-a:JURE končal daleč pred vsemi.

Tukaj pa še komentar s Trevinove spletne strani (zaradi padca in izpahnjene rame je moral odstopiti):

Team Trevino would like to congratulate Juré Robic and all the outstanding Slovenian supporters who've helped him ride this race like a true champion. We also appreciate all the kind words and encouragement from Slovenian supporters. Juré was truly unbeatable this year and has ridden a very impressive race, considering the conditions. We look forward to seeing him cross the finish line first in Atlantic City.

Norci so zato, da se jim čudimo
Uporabniški avatar
 pegaz
Jure, Marko, moj poklon.

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mitsch
Ni kaj, ti tekmovalci bi lahko bili znanstveni primerki. Gre za čudovito predstavo, kaj zmoreta človeško telo in um.

Meni je bila ta dirka, moram povedati, poučna, ker sem sklenil, da se ne bom več smilil samemu sebi, ča kakšno noč slabo ali premalo spim.

Robič je vendar v dobrih 9 dneh, spal dobrih 12 ur!

Bravo, bravo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja imate prav kar se tiče spanja, pa ljudje zajamramo ko se kakšno noč ne spi dobro.On in njim podobni pa ne spijo res veliko, oziroma spijo vsega skupaj 12ur ali pa malo več.
Potem dobijo take halucinacije da je za znoret!
Podobno je bilo nekoč sicer sedemdnevni tek v Avstraliji kjer je tekel Dušan Mravlje in so tekli v parku 24ur na dan non stop vseh sedem dni.Pač so spanec korigirali po svojem občutku in so tekli 3kilometre v eno smer tri kilometre v drugo smer.S tem seveda da je bil krog dolg samo cirka 400 - 700m tu nekje je bilo vmes, kolikor se spomnim.In to sedem dni non-stop.
Ja človekove meje se premikajo toda do katerega praga?
ČAO!
 hribovc
tomaz.zupancic napisal/-a:Ja imate prav kar se tiče spanja, pa ljudje zajamramo ko se kakšno noč ne spi dobro.On in njim podobni pa ne spijo res veliko, oziroma spijo vsega skupaj 12ur ali pa malo več.
Potem dobijo take halucinacije da je za znoret!
Podobno je bilo nekoč sicer sedemdnevni tek v Avstraliji kjer je tekel Dušan Mravlje in so tekli v parku 24ur na dan non stop vseh sedem dni.Pač so spanec korigirali po svojem občutku in so tekli 3kilometre v eno smer tri kilometre v drugo smer.S tem seveda da je bil krog dolg samo cirka 400 - 700m tu nekje je bilo vmes, kolikor se spomnim.In to sedem dni non-stop.
Ja človekove meje se premikajo toda do katerega praga?
ČAO!

Do britofa
Uporabniški avatar
 Fotr
hribovc napisal/-a:Do britofa

Tale hribovc je pa res poln duhovitosti. Bogsigavedi, kaj vse ima še za ušesi? Le kje jih jemlje? Mimogrede strese kakšno prgišče šal. Ta jih pa ve! Nabrit fant, le koga bo še ugnal v kozji rog!
Uporabniški avatar
 INOT
Seveda so meje,to vem tudi sam ker delam na meji :D haha.
Tudi premakniti se jih da.
Uporabniški avatar
 mitsch
Do britofa[/quote]

Tam končamo slejkoprej vsi. Tudi tisti, ki ne razumejo retoričnega vprašanja.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Retorično vprašanje gor ali dol, takim ki se podajo na podobne zadeve kot je RAAM in ostale ultramaratonske zadeve kapo dol, resnično.
Kakšne halucinacije to doživljajo da to ni res!
In to brez kakih dodatkov :lol: :wink: !
Nekateri bi jim dejali norci, jaz jim pravim ljudje ki premikajo meje in spreminjajo sanje v resničnost.Nekaterim pa dodatno vlivajo poguma, da se polotijo kake podobne zadeve, ki jim da smisel življenja in premagovanje vsakodnevnih ovir, ki jih čakajo v življenju.
Tako so jim vsakodnevne težave, ki jih doživljajo vseskozi otročje lahke zadeve naprem tem preizkušnjam!
Kdor jih ne spoštuje se mora vprašati nad samim seboj, kaj sploh želi v življenju!
ČAO!
Uporabniški avatar
 miro
Lani sem poslušal Juretovo predavanje o RAAMu, pa bi ga letos ponovno!
Tupoljev , ali bi se dalo kaj zmeniti.
Prepričan sem , da bi zanimalo tudi druge.
Lp
Miro
 Ninocka
Se pridruzujem Mirotovim "interesom"!
Lani sem zamudila predavanje... :evil:
 bojanm
Jest bi tud poslušu,mogoče tud kej vprašu??????
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jaz bi pa samo gledal če je res to Robič v celem kosu :lol: .Glede na to kaj je vse doživel na RAAM-u.
Letos pa če se bo organiziralo tako predavanje oziroma opis dogodkov bom pa probal, če se ne bo pokrivalo s kako drugo pomembno stvarje tudi jaz udeležil!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA