tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 sale66
SUPER SE VAM PRIDRUZIM PRI LIVADI!!! :twisted: :twisted: :twisted: :D
Uporabniški avatar
 lojzeP
Tut jest pridem. 8) 8)
A kje - to pa še vsemogočni ne ve - neki srednga bi naredu. Se bomo še zmenil. :idea: :idea:
Uporabniški avatar
 Matej
Pridem.
A ste kaj razmišljali kako bo s hidracijo?
Uporabniški avatar
 milkec
Bajsi napisal/-a:Helou!
Novo stanje:
cela trasa:
matjaž, milkec, Bajsi, PR??, bigfrik??, dragons??
del trase:
ero, simi, voda, sale66??, Nataša

??=verjetno

Pri meni se je pa situacija malo zakomplicirala, ker od Sežane še nisem tekel in sicer zaradi bolečin v nogi. Te so zdaj že popustile, tako da če bo vreme bom danes naredil prve kolimetre, vendar vseeno se bojim za tale PST, da si ne bi kaj obnovil, ker bo prekmalu! Bom videl kako bo ta teden, bom poskusil, vsaj enkrat preteči 10 km, pa bom videl počutje! Se bom pa red potrudil, še prav posebaj, če vprašaji ne bodo šli, ker potem vas bo malce premalo!
Uporabniški avatar
 mare
Jaz tudi pridem. Ampak najbrž bom vso tisto šunko in potice privlekel le do Viča.
Uporabniški avatar
 matjaz
Pantha Rei napisal/-a:Pridem.
A ste kaj razmisˇljali kako bo s hidracijo?

:D :D :D jaz bom s seboj imel bidonce, kar priporocam tudi drugim in pa 3 power gele, vodo lahko potem dotocimo. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Matevz
Če gremo v kontra smeri:
Observatorij-Vrh Golovca preden se PST spusti dol = slabe 3km
Spust je kakšen km in pol, pa še kakšna 2km do Fužinskega mosta.
Skupaj kakšnih 7 km.

Lahko pa sem se seveda zelo zmotil, ker nimam pravega občutka, ker sem vedno tekel naprej proti Orlam.
Uporabniški avatar
 ero
Matevz napisal/-a:Če gremo v kontra smeri:
Observatorij-Vrh Golovca preden se PST spusti dol = slabe 3km
Spust je kakšen km in pol, pa še kakšna 2km do Fužinskega mosta.
Skupaj kakšnih 7 km.

Lahko pa sem se seveda zelo zmotil, ker nimam pravega občutka, ker sem vedno tekel naprej proti Orlam.

jaz tudi, zato pa vprašujem :)

torej tja in nazaj kakih 13 km. bi šlo!
Uporabniški avatar
 tini
Bajsi napisal/-a:Torej prestavljamo štart k fužinskemu gradu oziroma fužinskemu mostu (vis-a-vis Deželne blaznice). In vse bolj je stvar ponedeljka.
Kakor razumem smo načelni udeleženci:
cela trasa:
matjaž, milkec, Bajsi, PR??, bigfrik??
del trase:
ero, simi, voda

Po vsej verjetnosti se vam tudi jaz pridruzim (cela trasa), ce bo to v ponedeljek!

Lp
Tini
Uporabniški avatar
 H2O
s katere smeri pa pridete v koseze?
kje vas torej počakam? pri stopnicah na brdu ali pri koseškem bajerju?
da ne bom kar letala gor pa dol ko vešča.... :? :?
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D matevz si kar zadel, bo res nekaj takega . :D :D :D
Uporabniški avatar
 ero
dobro jutro,

po najnovejši verziji bova s Pio en avto pustila pri bajerju, z drugim pa prišla v Fužine. bajer bo cilj zame (ker se moram šparat :) ) in 'refill station' za vodo in ostale drobnarije. in potem vas počakam v Fužinah, da gremo na analizo :twisted:
Uporabniški avatar
 Matevz
ero napisal/-a:ker se moram šparat :)

Zakaj se šparaš?
BTW - če bom našel varuško grem tudi jaz zraven (cel krog) :D :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Vidim, da sem povzročil pravo mrzlico.
Torej, vse je jasno.
Glavno zbirno mesto je Fužinski most (piramida) v ponedeljek, 12.04.2004 ob 10.00 zjutraj. Štart je 1/4 do 1/2 ure kasneje in gre v smeri proti Golovcu. Ker bomo tekli počasi bomo pri Kosežkemu bajerju verjetno šele po zelo dobrih dveh urah, če malo špekuliram. Kaj meniš, Matjaž?!?
S seboj bom imel mobi, tako, da me bo lahko vsak poklical, da izve kdaj približno bomo pri tisti točki, kjer se bo želel priključiti. Vsekakor pa priporočam Kosežki bajer (pri križišču:desno Mostec, levo Koseze), ker lahko skupaj zaključimo pri štaru in vas potem zapeljemo nazaj. Številko GSM bom poslal po "zs" vsakemu, ki se je že potrdil, ali vsaj verjetno prisotnost. Če pa kdo drug želi, naj se javi in mu jo pošljem.
In kdo vse namerava biti zraven:
Cela trasa:
matjaž, milkec, Bajsi, PR, bigfrik??, dragons??, tini, matevž??
del trase:
ero, simi, voda, sale66??, Nataša, LojzeP??, mark, mirans
Jest bom imel s seboj mali ruzak in v njem nekaj malega vode in kakšen snack, npr. pleska v lepinji. :o
pies: Milkec, ti ga pa ne serji in se lepo priključi. Ker nič ne laufaš boš tedaj toliko bolj spočit. Tekli bomo pa precej počasi, da ne bo kakšnih poškodb. Trasa je pa nogam povsem prijazna. Kakor sem že pisal, trening je predvsem količinski in socialne narave.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA