prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 INOT
Naj zenske izberejo progo in tempo! :D
Uporabniški avatar
 S*
:shock:

Inot, pa jaz sem mislila samo laufat, ne razmišljat! :P Saj je meni oni tradicionalni stil "moški volijo" čisto všeč. :D Kura, zdaj bo pa treba nekaj naumit ... Ženske pridite z idejami :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
Ja punce nekaj boste že stuhtale.Ciljev in smeri je več kot dovolj. :D :idea: :roll:
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Mene jutri žal ne bo, sem v bolniški. Upam, da se do sobote "porihtam".

Tadej

PS: Kot ponavadi! :( :( :(
Uporabniški avatar
 S*
:D

Da ne bi pozabili: danes ob 18. uri pri Račjem dvoru (Mb). Dobro vreme in družba zagotovljena, samo laufat bo treba. Proge tudi ne bo zmanjkalo 8) , če pa bo kdo želel prej "izstopiti" , pa ni blema.

Se vidjamo! :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
In jaz to preberem 2 uri prepozno :bum:
Uporabniški avatar
 INOT
Maja nikar se ne jezi,se bodo treningi.Se bomo veckrat kar sproti dogovorili kdaj,kam in koliko gremo.V glavnem,ko se komu zahoce druzbe na treningu naj kar poklice pa se dogovorimo med seboj.Jaz sem v bistvu 10 let tekel sam,ampak je v druzbi se vsaj enega tekaca stvar bistveno bolj zabavna in zanimiva.
Vcerajsni trening pa je bil v stilu KAKO TRENIRAJO KENIJSKI TEKACI . Demonstracija treninga v zivo se je odvijala pod vodstvom Z* in S* po okoliskih hribih.Pocitka vmes ni bilo.Besede:"garaj prekleti crnuh" sicer niso bile izgovorjene na glas,je pa bil stil treninga taksen.
Kot je ze vceraj rekel Izidor moras najprej trdo in dolgo trenirati,da lahko sploh gres na treninge S* in Z*.
Jaz bom sel se,predvsem zaradi tega ker si v cilju nagrajen s steklenicko vode.(baje kenijci dobijo po treningu cel empar)
No vse skupaj ni bilo tako hudo-bilo je grozljivo hudo. :D :D
Prijetno vabilo za tiste,ki se nihajo nad odlocitvijo,da bi sli kdaj zraven. :twisted:
Zivel pocitek in lenarjenje preziveli smo pekel!!! :D

Ok,da se ne bo kdo ustrasil.Znamo mi tudi bolj pocasi,tako za uzitek!
Lp
Uporabniški avatar
 S*
:D :D :D

No no no, saj ni bilo tako hudo! Jaz sem se čisto fajn mela :twisted: Ampak, vidiš, tak ti je to, če ženske zbirajo. Samo priznaj, da je bilo vseeno fajn, pa še z mednarodno udeležbo (Izidor s TF SS). Maja, škoda, da te ni bilo, ampak tekaške ture še bodo, če pa kdaj spet zamudiš, pa velja, če prideš tudi le na konec - samo potem moraš prinesti cel emper vode, za Inota :lol:

Se beremo

LP :D
Uporabniški avatar
 INOT
Seveda je bilo fajn.Sploh zato ker so bili ukazi in komande v kenijskem jeziku,tako da nisem nič razumel.Doma v slovarju sem si prevedel par besed,kot npr.garaj črnuh,hitreje,ne zaostajaj,hočeš v okove,bi raje delal na plantaži,nič vode nič počitka...
Ja grozno je bilo. :roll:
Je treba garat za rezultat ja :D
Uporabniški avatar
 Z*
:hehe: :mrgreen: :hehe: :mrgreen: Pa kaj je s tem Inotom danes? :shock: :rol: :clap:
Uporabniški avatar
 INOT
Kaj je z mano? :bum: Kaj je pa šele z Izidorjem haha.Verjetno je kje priklopljen na infuzijo. :shock: :D
No šala mora bit.Trening je bil super.Bomo čimprej ponovili.
Uporabniški avatar
 izidor
Evo mene.. se sem ziv in to brez infuzije. :D
Je pa res, da se danes raje z liftom vozim...

Vcerajsni tek je bil res kenijski. Tako hitro smo menjavali hribcke, da si sploh nisem folgal zapomnit kje smo tekli.
Sem pa vesel, da sem se jih pridruzil, ker se odkril veliko novega terena za tek. Kar nekaj let se ze zadrzujem v Mariboru pa sploh nisem vedel koliko lepih stez in hribckov je v okolici.

Se pridem na kaksno "preizkusnjo"... :)
Uporabniški avatar
 INOT
Ce hoce kdo danes malo drugacen treninge se mi lahko pridruzi na Hagemann teku v sosednji Hrvaski.Iz MB-ja grem okoli 14 h.Teka tam je za slabo urco,startnina pa tudi ni prehuda (50kun)
Vsak je dobrodosel in ce zeli kdo iti naj poklice do 14h na 041 412 449.
Grem pa v vsakem vremenu.Start teka pa je ob 17 30
Vabljeni! :D
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Ce hoce kdo danes malo drugacen treninge se mi lahko pridruzi na Hagemann teku v sosednji Hrvaski.Iz MB-ja grem okoli 14 h.Teka tam je za slabo urco,startnina pa tudi ni prehuda (50kun)
Vsak je dobrodosel in ce zeli kdo iti naj poklice do 14h na 041 412 449.
Grem pa v vsakem vremenu.Start teka pa je ob 17 30
Vabljeni! :D

Ohh prepoztno šrebral.
Upam da si se fajn imel.
Ce bi skup povezal bi celo morda bicikliral na start in nazaj.

Skoda da nisem bil ga dal malo bolj v zavest.
Uporabniški avatar
 INOT
Če ste za to in ,če nas ne bo močil dež se lahko zopet dobimo v sredo 13.07 ob 18h na starem mestu lahko pa tudi kje drugje.Želje zaželjene!
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA