prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:.... In če ni skrivnost, kada boš pa startal oko Brda ....

Iz službe bom predvidoma prišel okoli 16.30. Torej, prej kot ob pol šestih me na Brdu zagotovo ne bo. 8)
 žuža
Jaz tudi pridem na Brdo.

Vlajko napisal/-a:Imam pa v četrtek en drug plan in sicer dva zelo, zelo počasna kroga, če bo šlo. :wink:

Vlajko tole o dveh krogcih si me pa kar spodbodil. Jaz bi tud, ampak se bom morala verjetno "šparat" za vikend :wink:

Se vidjamo približno ob 18ih.
Uporabniški avatar
 bigfrik
Jest tud,jest tud.... :roll: ,sam ne vem ce dva kroga,pa tud ne vem ce pocas! :twisted: Se vidmo! :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
bigfrik napisal/-a:.... Jest tud,jest tud....

Torej si se kar prostovoljno javil za donatorja analize v Brunarici (Brzdej Press). :wink:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Hmmmm.......,sem bolj razmisljal o teku,...... :wink: ,bomo pa najbrz tud kej spil ja... :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Uuuuhhh.... :shock: To pa je bila analiza na kvadrat v Brunarici. Lažje bi naštel tiste, katerih tam ni bilo, kakor prisotne analitike. :roll: Trajala pa je, med brati povedano, kar tja do "halftumidnajt". :P
No, pa dirkali so nekateri tudi, eni pa malo manj. Rajtam, da sem bil sam še najpočasnejši, ampak kar vztrajen "individualista" s svojima dvema uresničenima krogoma. Polar mi je pokazal 1,54 bruto ter povp. 133 / max. 151 :D :D :wink:
Ja, pa "ta lev kulenček" (ostanek ene nepotrebne pikniške košarke kakšna dva tedna nazaj) me je v drugem krogu malo opozoril nase. :cry:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 08 Jul 2005, 11:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja včerajšni trening tek okoli Brda je potekal nekako razdeljen v skupinah, ki so se razdelile časovno in jakostno :lol: .
Dule je izgleda dal vedeti, da je treba na njega resno računati v prihodnje saj se je vpisal med hardiče, ni več SOFTIČ ( MATEJ PRESS ). :lol: :lol: :wink:
Jaz sem še zmeraj softič :lol: , saj sem odtekel samo dva kroga :cry: .Tako da zbiram pogum za še dodatni tretji krog oko Brda!
Če bi vedel prej da bo ob 19h prišel MABE, bi se pa tudi jaz prišparal za finiš lajn tek :lol: :wink: !
Bigfrik je pokazal svojo eleganco teka, kako je sportski lagano tekel prvi svoj krog za ogrevanje.Poleg smo bili potem že v drugem krogu jaz, v prvem Štef, Žuža in v drugem Vlajko.
Potem so začelik kar kapljati počasi Tini,LojzP, Mabe.
Analiza je potekala na standardni lokaciji, kjer se je debata zelo razširila na vsemožne strani.
Bilo je zanimivo poslušati še zmeraj sveže vtiste iz koncerta Bijelo Dugme.
No nekje na sredini se nam je pridružil tudi Aleš, ki pa je kmalu potem odšel nazaj proti domu.
Se mogoče vidimo naslednji teden v četrtek če bo vse posreči, da res odtečemo jedan brzinski krogec, kolikor duša pač da :lol: :wink: .
( NATAŠA PRESS - škrge )
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:.... na sredini se nam je pridružil tudi Aleš.....
.... pobral nekakšno črno majico z narisanim belim knofom na sredini ter odjadral v črno noč ..... :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:.... na sredini se nam je pridružil tudi Aleš.....
.... pobral nekakšno črno majico z narisanim belim knofom na sredini ter odjadral v črno noč ..... :wink:

Aleš je že vedel kakšen ima pomen tista mikica,na katerem je bilo vspredaj napis BIJELO DUGME vzadaj pa sem že pozabil, kaj je bilo.Mislim da je bila zopet ena dobra fora.Ja nostalgija je nostalgija nimaš kej, tkole je :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tema "TRENINGI V KRANJU!" jo je odprl MABE IN POGLEJTE, NAJBOLJ OBISKANA STRAN, kaj se dogaja na Gorenjskem koncu!
Torej to tudi nekaj pove, da se splača priti na trening okoli Brda.Pa še praši se lahko če je treba :lol: !
ČAO!
Se opravičujem, ker sem te dal v ženski spol, dijo porko, če pa samo pritiskam :lol: :wink: !
Nazadnje spremenil tomaz.zupancic, dne 11 Jul 2005, 16:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 bigfrik
Prasi se glede na ves dez zadnje case bolj malo,analize pa niso napacne! :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a: ....Tema "TRENINGI V KRANJU!" jo je odprla MABE ....

Pa zmerom sem mislu, da je moškega spola. :shock: :roll: :wink:

Ja, pa da ne pozabim: Četrtek, ob 18.00. :!:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Pol pa tkole da jaz usekam, dijo mijo Vlajko.Če ne bo kaj narobe se vidimo v četrtek ob 18h najprej izzi krog.Pol recimo tam nekje ob 19h pa če pridejo še drugi pa :lol: :lol: po želji.A prideš Bigfrik :lol: .Sicer prašine ne bo mogoče bodo pa lužce.Analizca je pa tud luštna zadeva, katera se rada raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazpottttttttteeeeeeeeeeeeeeeegne :lol: :wink: !
Ja skoraj lahko rečem da pridem v četrtek!
ČAO!
Uporabniški avatar
 bigfrik
Cist obljubim sicer ne,ampak....... :twisted:
Uporabniški avatar
 Vlajko
bigfrik napisal/-a:Cist obljubim sicer ne,ampak.......

Torej, se vidimo. :!: :wink:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA