prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 damjan
Premisljujem da bi si nabavil uro pa se ne morem odlociti za katero.Gledal sem za Suunto x6hr ali Polar Axn700.Katero bi mi priporocili glede na vase izkusnje?Ali ima Polar vec funkcij?
lp
 nora77
Zivjo!

Hja, kar se tice teh uric je tako. Poznam Polar in zadeva je zelo uporabna, lahko recem kar prevec. Pri Polarju delijo serije na A, M, F, S. Zadnja je namenjena profesionalcem in ima se pa jos funkcij. Doloceni modeli so sposobni prenosa podatkov na pc (analiza podatkov), na gsm (nokia 5140), nacrtovanja treninga, nekateri so narejeni za kolesarje, drugi za rekreativce, ipd. predlagam, da si pogledas strani www.intact.si, http://www.polar.fi/polar/channels/eng/ ... S720i.html -direkten naslov za Polar 720i, urico za resne kolesarje, oziroma www.polar.fi
Ce zelis, ti lahko urico priskrbim pod ceno. 031/683-776 Spela :D
lp
 jonsi
Jaz sem bil v podobni dilemi, nazadnje sem se odlocil tretjo varjanto za Oregon Sientific model RP 109. Je bistveno cenejsi, imam ga 3 mesece in deluje brezhibno.
Sicer ura izgleda nekoliko krhka v primerjavi s polarjem, ampak za to ceno sem to spregledal. Več info. dobiš na
http://www.trion.si/Trion_meni/Za_sport_in_prosti_cas/Sportni_zapestni_merilci.html

Ura uradno stane 62.000 vendar meni so jo prodali po akcijski ceni 35.000.

Ena stran kjer se dobijo polarji po ugodni ceni (vsaj kolikor sem jaz pred tremi meseci to spremljal).
[url]
http://www.digital-shop.at/uhren-shop/ [/url]
Uporabniški avatar
 IgorOK
"meni so jo prodali po akcijski ceni 35.000."
Jonsi, je akcijska cena samo zate, ali bi jo bili lahko delezni tudi ostali?
 jonsi
Mislim, da ne men so napisali, da imajo občasno akcije in da mi lahko uro ponudijo po akcijski ceni.
Pomoje je taka ponudba za vse, ker nimam tam nekih vez ali poznanstev.
Ure niso imeli na zalogi tako da sem jo čakal 10 dni.
Uporabniški avatar
 IgorOK
Hja, kontaktiral sem podjetje trion, ki prodaja Oregon ure in jih povprasal o uri. Povedali so mi, da stane 75,000 sit.
Ko pa sem jih opozoril, da imajo po lastnem ceniku ceno 62,000 sit sem dobil naslednji odgovor:
Cenik, ki je objavljen na internetni strani predstavlja priporocene
cene (PPC), brez DDV. Ker smo podjetje usmerjeno na veleprodajo, so zato
posledicni tudi ceniki napisani brez davka.
Za fizicno osebo pa to pomeni, da stane ura RP 109 skupaj z davkom
74.989 sit.

Kar je le 10,000 sit manj kot najboljsi Polar.
:(

In tako bom se naprej iskal kaksno bolj ugodno varianto....
Uporabniški avatar
 Filipid
IgorOK napisal/-a:Hja, kontaktiral sem podjetje trion, ki prodaja Oregon ure in jih povprasal o uri. Povedali so mi, da stane 75,000 sit.
Ko pa sem jih opozoril, da imajo po lastnem ceniku ceno 62,000 sit sem dobil naslednji odgovor:
Cenik, ki je objavljen na internetni strani predstavlja priporocene
cene (PPC), brez DDV. Ker smo podjetje usmerjeno na veleprodajo, so zato
posledicni tudi ceniki napisani brez davka.
Za fizicno osebo pa to pomeni, da stane ura RP 109 skupaj z davkom
74.989 sit.

Kar je le 10,000 sit manj kot najboljsi Polar.
:(

In tako bom se naprej iskal kaksno bolj ugodno varianto....

Za tako ceno bi se pa jaz defenitivno odločil za Polar, ker za tako ceno dobiš že kar dobro Polarjevo uro. Mislim pa, da je tudi po kvaliteti in funkcionalnosti veliko boljša od Oregonove.
 jonsi
Za to ceno se ta ura ne izplaca. Zgleda da sem imel jest kar sreco :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA