Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lučko
25. TEK NA PETELINJEK – GABROVKA 2004
S POHODOM NA VODICE

4. dolenjski pokal v tekih

TEK ZA SLOVENSKI POKAL
Slovenija teče za zdravje

Datum: sobota, 10.04.2004 ob 1000

KATEGORIJE:

MLAJŠI DEČKI (500m): l.1993 in ml. MLAJŠE DEKLICE (500m): l.1993 in ml.
MLAJŠI FANTJE (1000m): l.1992-91 MLAJŠA DEKLETA (1000m): l.1992-91
STAREJŠI FANTJE (2000m): l.1990-89 STAREJŠA DEKLETA (2000m): l.1990-89
MOŠKI-11 km ŽENSKE – 6 KM
A: DO 19 LET: (1988-1985) A: DO 29 LET: (1988-1975)
B: OD 20-29 LET: (1984-1975) B: OD 30-39 LET: (1974-1965)
C: OD 30-39 LET: (1974-1965) C. OD 40-49 LET: (1964-1955)
D: OD 40-49 LET: (1964-1955) D: OD 50-59 LET: (1954-1945)
E: OD 50-59 LET: (1954-1945) E: NAD 60 LET: (1944 in star.)
F: NAD 60 LET: (1944 in star.)

ŠTARTNINA:
TEK: OTROCI DO 15 LETA: 1.000 SIT
ODRASLI: 1.500 SIT
POHOD: 200 SIT

NAGRADE:
POKALA, MEDALJE
SPOMINSKE MAJICE
IN PRAKTIČNE NAGRADE

PRIJAVE: DO 915 NA DAN TEKA NA PRIJAVNICI
INFORMACIJE:
IGOR MEDVED, tel. 01-897-10-41, GSM: 031-632-971
E-mail: igor.medved@guest.arnes.net

INFORMACIJE O PROGI:
(OPIS KOT MI GA JE POSLAL ORGANIZATOR)

»Ženska, na 6 km se prične s štartom v dolini pri trgovini in poteka 2km po ravnem, potem je krajši vzpon (okoli 400 m), nato gre rahlo gor in dol do Brezja, tam se spusti v dolino Gabrovščice in se vrne nazaj skoraj po ravnem. Moška proga je delno ista, razlika je le v tem, da je daljša in ima še en lažji vzpon ( 4,5 km po štartu) na Petelinjek dolg tudi okoli 400m. Tek poteka po gozdnih poteh in makadamu, ni težek in je primeren za vse, ki vsaj malo tečejo. Nekateri so res zagrizeni, drugi pa v teku uživajo. Vabim tebe in tudi druge, da se tega teka udeležite. Posebno v ženski konkurenci je zelo malo tekmovalk, tako da skoraj vse dobijo medalje. Vsak udeleženec dobi spominsko majico in nekaj za pod zob« (Medved Igor).

Upam forumci, da katerega od vas zanese tudi v naš osrednji del SLO v čudoviti podeželjski kraj Gabrovko (cca.20 km od Litije), kraj vinogradov, čudovite narave, kraj vina, medice, sokov... Domači del, se pravi litijski člani TF bomo zraven!

Pridite, imeli se boste lepo!
Uporabniški avatar
 MihaPR
Huh, tole bi pa šel, zato k mam kolega iz faxa iz Gabrovke, usaj mislm, a od tm :)
 Ursa
Mene tudi mika. Imam korenine iz tega konca Dolenjske... a je teh 400m višinska razlika ali dolžina vzpona? Ker če je višinska razlika, pol zaenkrat odpade :(

Ursa
 Lučko
Ursa napisal/-a:a je teh 400m višinska razlika ali dolžina vzpona?

Lučko napisal/-a:dolg tudi okoli 400m.

Urša, nč se bat ni taku dolg (cca.400m) tale klanček, pa tud hud ni, pa še ta je tik pred ciljem.
 Ursa
Hvala Lučko.

Zanima me, ali še kdo planira tek na Petelinjek? Če gre še kdo, bi bila vesela prevoza do tja (iz Ljubljane).... potem me že naši poberejo in gremo naprej na Dolenjsko!

:?:

Ursa
Uporabniški avatar
 pia
Ne se bat klančkov - ti so za močne (in lepe) nogce :P . Če ne gre, pač hodiš, pa mal tečeš in spet hodiš in verjemi, da se imaš vseeno lepo! Ne boš verjela, ampak tudi vsi primorski teki so po brdih...

Prireditev ne jemlji kot dirko na rezultat, ampak kot družabni dogodek (...ki traja in traja, tudi ko ga je že zdavnaj konec - ob kakšnem pivu v družbi TF)! Je mnogo prijetneje teči malce počasneje in uživati, kot imeti čas boljši za minutko, pa zraven bruhat :oops: in skoraj crknit! Saj Slovenija teče za zdravje, ti pa tudi!
Uporabniški avatar
 miro
Gabrovka je zame ena najlepših prog v Sloveniji , je prijetno razgibana, le na začetku je malo "hujši" klanček. Jaz na žalost še ne bom šel, se moram še vseeno malo bolj regenerirati. Kar korajžno na tek ,kajti organizatorji se vedno potrudijo , da prireditev lepo uspe.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 bojanu
Medtem ko se regeneriraš lahko mal napišeš, kako je blo. Smo že vsi nestrpni :lol:
 Lučko
Odgovor Urši!

"Vidim, da ste duhovita in raznolika družba. V veselje mi se bo srečati z vami. Urši pa sporoči, da je vzpon dolg 400m in ima le kakšnih 50 m višinske razlike. Imejte se." (Igor Medved)
Uporabniški avatar
 Fotr
Lučko napisal/-a:...Upam forumci, da katerega od vas zanese tudi v naš osrednji del SLO v čudoviti podeželjski kraj Gabrovko (cca.20 km od Litije), kraj vinogradov, čudovite narave, kraj vina, medice, sokov...Pridite, imeli se boste lepo!

V soboto se obeta lepo vreme in Gabrovka bo kot nalašč za naslednjo preizkušnjo. Če ne bo vmes kaj izredno neodpovedljivega, pridem zagotovo. :D :D Pa tudi v teh krajih nikoli še nisem bil! :oops: :oops:
 Ursa
Samo še nadnaravne sile me lahko zadržijo doma. Hvala vsem za spodbudo, tole je res super forum 8) Sicer pa me še vedno matra tale prevoz - gre kdo iz/skozi Ljubljano? Kupila bi enosmerno karto :wink:

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, ja jest bi se tud prjavu nekje pri prevozu, ce ma se kdo plac k sm ze mickn pozn :)
 Lučko
Vse kar lahko pomagam je, da vas peljem (3 forumce) od želežniške postaje Litija do Gabrovke in nazaj.
 Ursa
MihaPR, glede na to, da so moje popoldanske obveznosti prestavljene z Dolenjske na Zaplano :roll: , bom šla kar s svojim avtom v obe smeri. Malo se mi bo mudilo nazaj, tako da, če te to ne moti, se lahko zmeniva, da te peljem jaz. Kje pa domuješ?

Ursa
Uporabniški avatar
 MihaPR
hm, men se pa ucher med tekom na rožniku neki kolen pokvaruSlikazdej sm cist koncSlikatako da se upam da vidimo cim prej, bom pa navijal za vasSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA