vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Flash
.... ste brali lani oktobra ....
Pozdravljeni ....
Pravkar v ozadju poslusam miljonarja, kjer pripadnica tega foruma dela zastonj reklamo ... pa sem se spomnil, da bi lahko poiskal pomoc ...
Tezava je taksna ... blizam se stiridesetim. Se tri leta nazaj sem bil fizicno blazno aktiven, tek, kolo, downhill s kolesi, dirkanje po hribih, alpinizem, bordanje ... in se kaj ... po tem, ko sem sklenil si vzeti kaksno leto pavze, imam problem se vrniti v staro spuro ... za redno delo enostavno ne zmorem volje ... kljub prigovarjanju prijateljev. Kje zaceti? Kako vztrajati? Kako se vrniti ...

Za vsak nasvet bom zelo hvalezen ...

Zdaj je stvar popolnoma drugacna ...
Pred uro in pol semn se vrnil s fitnessa (malce preledeno za tek zunaj) nasmejan. Prvic po pavzi (in zgornjem pisanju) sem pretekel 5 km v kosu (pa se 4% v hrib ...) ... k temu sem dodal se kaksnih 250 nadstropij steperja in dobrih 30 km kolesa ... spet sem nazaj in se blizam tistemu ko 15 km za zajtrk ni tezava ... stari spuri skratka ... malo je pripomogla zaokrozitev mojih let (40), precej vec pa se vzpodbuda dopisovalcev tega foruma ... skrajsajmo ... hvala za vse nasvete, zlasti tiste duhovito ironicne ... kavc je zadaj in na njem utezi, POP Tv pa je prizgan ... iz navade ...

HVALA ... LP ... in nasvidenje na kaksni tekmi ...
Uporabniški avatar
 runner
Pravkar v ozadju poslusam miljonarja, kjer pripadnica tega foruma dela zastonj reklamo

kdo je to bil?
he he >;-)

malo je pripomogla zaokrozitev mojih let (40), precej vec pa se vzpodbuda dopisovalcev tega foruma ... skrajsajmo ... hvala za vse nasvete, zlasti tiste duhovito ironicne

Flash Gordone bravo !!!
Take poste je uzivancija brati. Veliko km ti zelim se naprej. Pa ne samo da jih je veliko ... ampak da pri vsakemu uzivas.
Uporabniški avatar
 lojzeP
...... pa pravijo, da televizija negativno vpliva na človekovo razmišljanje :shock: .........
 Flash
Povsod postanem Gordon ... verjetno povezano z Flash ... v resnici pa mi je ime Gordan ... Smesno ... a ne.
 Nataša
Joj, tale Romih ga pa zna posvirat. Le kaj je takega rekel, da je Flasha pripravil do gibanja???!!!

:oops: :oops: :oops:

Flash, bravo! :P :P :P :!: :clap: :clap:
 Džony
Flash napisal/-a:Povsod postanem Gordon ... verjetno povezano z Flash ... v resnici pa mi je ime Gordan ... Smesno ... a ne.

Jaz tudi poznam enega Gordana, ki pa ga vsi kličemo FLASH! :P

Lep pozdrav!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA