prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Wave Rider
Lep pozdrav vsem skupaj! Sem še nov član zato bom bolj spraševal kot odgovarjal :D .

Zanima pa me če se da kje dobiti nogavice x socks po nižji ceni kot 2990 sit! Jst sm si ene kupil in so res vredne tega denarja sam mel bi pa še kak par več pa se mi toži dajat tolko denarja! Če so morda kje kakšni popusti mi prosim povejte! Ajde
Uporabniški avatar
 obi
V elanovih trgovinah imajo vse znižano za 50% (gredo v stečaj). Najbrž pa ni več kaj dosti ostalo.
Uporabniški avatar
 boohoo
v outletu na rudniku jih imajo vedno znižane za 50% samo je problem v stevilkah ker nimajo vedno vseh..jaz sem svoje kupila za 1300 sit
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Sem tekač šele od letos :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: in me zanima :?: ali in :?: zakaj imeti tekaške nogavice.

Pa se nič ne hecam :P :P :P :P samo zanima me.
Uporabniški avatar
 Tatjana
obi napisal/-a:V elanovih trgovinah imajo vse znižano za 50% (gredo v stečaj). Najbrž pa ni več kaj dosti ostalo.

Danes sem bila v Elanovi trgovini v Mariboru in nimajo nobenih popustov, samo gromozanske cene :lol:
 Wave Rider
Kustus, glede na število tvojih prispevkov sem pričakoval, da boš ti kaj povedal meni ne pa jaz tebi :D ! Ni panike! Jst sm mel prej navadne adidasove nizke "kao" tekaške nogavice in mi je med tekom ratalo v stopala tko vroče da sm komi zdržu! Na triatlonu v Portorožu sm, se že mislu sezut kr smo tekli po 35°! Zdej pa mama nogavice x-socks in morm rečt da sm našu tisto pravo! To je tko k da ne bi imel ničesar na nogi! Pa še ojačani so na prstih in peti pa tetiva se zrači, skratka imajo vse kar morajo imeti tekaške nogavice! Mogoče pretiravam ampak po mojem mnenju se boljših nogavic za tek na trgu ne da dobiti! POZOR 1 par stane 2990sit, ponekod pa so tudi 3990sit! Ampak se splača dat vsaj za en par!

Pa še mnenje o Majini ugotovitvi: Žal nič novega
 Nataša
kustus napisal/-a:LP

Sem tekač šele od letos :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: in me zanima :?: ali in :?: zakaj imeti tekaške nogavice.

Pa se nič ne hecam :P :P :P :P samo zanima me.

Iskalnik pa le kdaj uporabi...
Uporabniški avatar
 Manika
kustus napisal/-a:...me zanima :?: ali in :?: zakaj imeti tekaške nogavice...

Včasih sem tekla v navadnih bombažnih nogavicah, pa so se mi nabirale in me ožulile :evil: . Pri X socks pa teh problemov enostavno ni :) . Lepo se oprimejo noge in to je to.
Uporabniški avatar
 alan
Jaz pa nikoli nisem imel (mislim vsaj :roll: ) tezav z navadnimi (kupis 1 dobis 8 ) nogavicami... V nekaj letih mogoce trikrat malce neugodja zaradi odebeljenega siva pri prstih...

X socks sem kupil cisto iz firbca, pa so mi prav tako cisto v redu za laufanje... :D

Ampak razresil sem eno izmed dilem (trilem, stiri in vec -lem) pri izbiri nogavic pred vsakim laufanjem! Ponavadi sem se postavil pred predal z 10 crnimi, 10 modrimi, 10 smucarskimi, 10 belimi, 10 Hervisovimi, 10 Nike-ovimi,... nogavicami in razmisljal kaj za hudica naj obujem. :roll:

X socks so prinesle revolucijo v tekasko oblacenje! Nic vec ne razmisljam... takoj najdem nogavice z varovalno-opozorilnimi barvami in to je to! :D

Priporocam vsem, ki imajo podobne tezave pri oblacenju! :D
Uporabniški avatar
 Staša
:evil: Eni (npr. Alan) mate srečo, jaz sem pa vedno ožuljena (zadnje čase ne glede na dolžino teka), ne glede na x y z nogavice (npr. x socks, ene za tenis, navadne športne), tudi ne glede na mazanje z mastno kremo (pol mi noga gori), pa tudi ne glede na copat (npr. wave rider, nike pegasus). Imam očitno malce širšo nogo, tako da bom naslednjič kupila moški model, pa upam, da bo vsaj to pomagalo.

Ampak imam visok prag bolečine... :roll:
Uporabniški avatar
 alan
Staša napisal/-a::evil: Eni (npr. Alan) mate srečo, jaz sem pa vedno ožuljena (zadnje čase ne glede na dolžino teka), ne glede na x y z nogavice (npr. x socks, ene za tenis, navadne športne), tudi ne glede na mazanje z mastno kremo (pol mi noga gori), pa tudi ne glede na copat (npr. wave rider, nike pegasus). Imam očitno malce širšo nogo, tako da bom naslednjič kupila moški model, pa upam, da bo vsaj to pomagalo.

Ampak imam visok prag bolečine... :roll:

Ajajajjaaaaj .... :? Jaz ti predlagam, da nehas laufat, pa zacnes mogoce plavanje trenirat :roll: :? :D
Uporabniški avatar
 bojanu
Tud pri xsocks so različne izvedbe, ki se po občutku pri teku med sabo razlikujejo. Najraje imam ta najcenejšo varianto, ki pa je že kar malo načeta.
Drugače pa še tole. Če kupujete xsocks, shranite račun in škatlico, saj za 10 zbranih primerkov dobiš (ko bo akcija stekla tudi pri nas) eno majčko. Več o tem na spletu. Tole je odgovor naših zastopnikov:

Ja, tudi pri nas se BO dobila ta majčka. Sicer z zamudo, ker še nismo izdali
brošuric, s katerimi se zbirajo nalepke, ampak je že vse v polnem teku in
tudi majčke bojo verjetno na razpolago že konec aprila ali vsaj v začetku
maja.
Če imate že zbranih 10 nalepk, mi jih lahko kar pošljete na naš naslov,
pripišite moje ime, in ko bojo majčke na voljo, vam jo pošljemo. Seveda ne
pozabite napisati svojega naslova in velikosti, ki jo nosite.
Še opozorilo: k nalepkicam mora biti priložen račun nakupa nogavic, tako kot
to zahteva proizvajalec.
Uporabniški avatar
 Staša
alan napisal/-a:

Ajajajjaaaaj .... :? Jaz ti predlagam, da nehas laufat, pa zacnes mogoce plavanje trenirat :roll: :? :D

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :arrow: alan :arrow: :wc:

:lol: :wink: :idea:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Staša napisal/-a:
alan napisal/-a:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :arrow: alan :arrow: :wc:

:lol: :wink: :idea:

Ma ti se samo hecaš kajne Staška :lol: :lol: :wink: .Pol bodo pa nekateri brez :lol: :lol: :wink: !
ČAO!
 Wave Rider
Sem vam reku da je kul :D ! Aja pa 10 parov x socks nogavic stane 30 jurjev! Ka si ja nor! Jst bom prvo enga zgulu, pol bom pa kupu druzga... in to bo trajal ziher več kt en let :D ! Je pa dobra stvar tole z 10-imi pari morm rečt!

Ka pa če nas 10 tekačev kupi vsak 1 par nogavic pol pa si majčko menjamo :?: En dan eden en dan drug? Ka pravte :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA