vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

dmx
Letos sem zamenjal ze tri pare superg in vedno zulji na istem mestu! Pri prvih sem mislil da niso dovolj zracne, pri drugih da so preozke, zdaj imam nove Mizunke zracne ko pi**a stare ku**e, siroke naj bi bile tud dovolj ampak najhuje je da DOBIM SE VEDNO ZULJE!!!!!!!!!!!!
Kaj naj naredim?? To je ze obup!! Vedno na spodnji strani desnega mezinca, kot da bi mi prstanec silil na mezinec in ga pritiskal dol!
Probal sem ze z oblizi, vatkami... NIC!
Upam da mi bo lahko kdo dal kak pameten nasvet!
 jonsi
Na področju oprema teče debata o nogavicah, mogoče tam dobiš kak nasvet.

Moj predlog je da poiskusiš z lepilnim trakom (najbolje z belim papirnatim, ki je prvi pomoči) oblepiti mesto kjer dobiš žul. Potem se koža ne bo več direktno drgnila ob čevelj.
Uporabniški avatar
 runner
dmx ??? uh 3CPO ... karkoli ze pomeni tvoj nick ... dobrodosel med TFovce.

Kaj te zulji? :-) (sorry mogel sem to vprasati)

Imam obcutek, da je tvoja noga siroka in da so modeli, ki jih imas preoski.
Poskusi (ne kupi!) NB superge s sirokim stopalom (2E). Siguren sem da ti bo http://www.superge.si posodili testni copat. Glede zuljev je na tem forumu napisano malo morje - tako da bo sigurno tudi tebi kaj pomagalo. Ce nic poglej kako Dusan (the Bog) Mravlje obdela svoje superge... (hiperventilacija PRESS)
Uporabniški avatar
 jcerni
V določenih primerih pa je dobro obiskati tudi pedikerja, da odstrani morebitne trde dele kože, ki prav tako lahko povzročajo žulje.
Uporabniški avatar
 Pepino
ne ne samo tega ne odstranjevati je dodatno oblazinjenje stopala! :evil: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA