področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Vlajko
Po Polhograjcih zadnje čase opažajo medveda. (PZS forum Press) :shock:
Upam, da to ni vzrok, da naše Klaudi že toliko časa ni na spregled. :roll:

Klaudi, oglasi se že, vendar, da ne bomo v skrbeh zate.... :--( :-((
 Nataša
Klauuuudiiiii, Klauuuudiiiiiiiiii :cry: :cry: :cry: :cry:
Vlajkotu se bo kr utrgal, če ne boš kmal pršla.

Klaudiiiiiiiiii :cry: :cry:

:twisted:

Vlajko, a češ en robček? :twisted:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Nataša napisal/-a:Klauuuudiiiii, Klauuuudiiiiiiiiii :cry: :cry: :cry: :cry:
Vlajkotu se bo kr utrgal, če ne boš kmal pršla.

Klaudiiiiiiiiii :cry: :cry:

:twisted:

Vlajko, a češ en robček? :twisted:

Klaudi so kar v pisarno zaprli dijo porko, sedaj bo pa rompompom :lol: :lol: :wink: !Vlajko a gremo v pisarno vdret da vidimo če so jo zaklenili na delovno mesto, dijo porko! :twisted: :twisted: Ma bomo v luft vrgli vso tisto stavbo, pa še kar je odvečnega folka notri :twisted: :twisted: !
Vlajko saj jo bomo našli, definitivno!
Če ne bomo pa kakega inšpektorja poklicali in razpisali INTERPOL tiralico :twisted: :twisted: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Začel sem, sicer, jaz, vendarle pa bolj na način "la sapunica del Mexico", a z zadovoljstvom opažam, da je skrb za izginotje dotične osebe skupna. :D :wink:

("V [kinu] SLOGI JE MOČ" Press.) :juhuhu:
Uporabniški avatar
 klaudi
Sej sam zato sem zginla, da vidim, če bo kdo porajtal :twisted: :twisted:
Ah, sej ne!! Čist sem ganjena, ker nekatere skrbi zame.
Sicer pa, glih Vlajko se oglaša, k ga ni blo na spregled že lep čas. Še na piknik ga ni bilo!!! Sam ene pozdravčke je poslal po sms-ju, kukr da se bo s tem odkupil!!
Uporabniški avatar
 Staša
klaudi napisal/-a:Sicer pa, glih Vlajko se oglaša, k ga ni blo na spregled že lep čas. Še na piknik ga ni bilo!!! Sam ene pozdravčke je poslal po sms-ju, kukr da se bo s tem odkupil!!

Aha, da te dopolnim, tudi sladoleda se ni udeležil! Še več, izbral je drugo lokacijo. Kljub vabilu. Kljub večkratnemu vabilu!

Izgubljen primer al še ena šansa? Referendum? :roll:
 dpop
Staša napisal/-a:Aha, da te dopolnim, tudi sladoleda se ni udeležil! Še več, izbral je drugo lokacijo. Kljub vabilu. Kljub večkratnemu vabilu!

Za vzgled kaj se zgodi takšnim, ki se "ne odzovejo" predlagam sledeče...

Levo nogo mu vtaknemo v banjico jagodnega sladoleda, desno nogo
mu vtaknemo v banjico vanilijevega sladoleda in ga tako obteženega
vržemo v sladko smetano... (Sladoledna mafija PRESS)

1629 Darko

P.S. Na željo mu zdrobimo tudi "lešnike" :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:......Izgubljen primer al še ena šansa? Referendum? ..... :roll:

Moj predlog, ta ali naslednji petek organizirajte t.i. "Petek, čas za metek" v smislu gremo vsak na svoj konec dopusta. :idea:
Uvertura naj bo sladoljed. Te se bom udeležil, obljubim. :!:

Nato pa.... mladina, žurajte do zore. :drink Mi, malo manj mladina pa ....nalij toplo vodo v termofor in ..... na spavanje.... Ar ju agri? :wink:

PS: Ampak, ne dirajte mi četrtkov..... :twisted: :arrow:
Uporabniški avatar
 Barb
Vlajko napisal/-a: Moj predlog, ta ali naslednji petek organizirajte t.i. "Petek, čas za metek" v smislu gremo vsak na svoj konec dopusta. :idea:

Midva vas zapuščava že danes :juhuhu: ,......zato otroci bodite pridni :evil: :P .
Če boste imeli "petek,dan za metek" že ta teden, bova sicer z mislimi z vami :arrow: in malo :cry: ,ker se ne bova mogla udeležiti, :arrow: ampak mal si morte tudi odpočiti od teženja MameŠefle,a ne :D .
V kolikor pa drug teden,pa prideva :D :wink: in poročava kako sva se imela :wink:
 Nataša
Barb napisal/-a:ampak mal si morte tudi odpočiti od teženja MameŠefle,a ne

ja, mčkn pa res :lol:
 Nataša
Vlajko napisal/-a:Moj predlog, ta ali naslednji petek organizirajte t.i. "Petek, čas za metek" v smislu gremo vsak na svoj konec dopusta.

uh, kakšen politično nekorekten post. za znort :roll:

prvič - reče se petek DAN za metek :twisted:
drugič - poletje je počitnce. ni petek metek spljoh. zaprto. :twisted:
tretjič - in pol, ko se boš TI spomnu, se bo pa zemlja premaknla. ja, ja, glih tko bo... :twisted:

@DPOP - kaj si se pa ti tko pomehkužu? boš Vlajkota, heretika, še mal zbadal with "soft cushions"? pa ga privezal na "comfy chair" (spanish inquisition PRESS)?? :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
A s ti reinkarniran Bruce Lee, de tko izzivaš? :--

PS: (Politično nekorektno) predlagam rename te teme v Podivjane forumovke. :twisted:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 13 Jul 2005, 10:16, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
zakaj? se bomo fizično konfrontirali? mislim, da ni potrebe po tem :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Nataša napisal/-a:zakaj? se bomo fizično konfrontirali? ....

Jest ne.... Se že skrivam na varnem. :wink:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA