področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Staša
Nič, Vlajko, sem malce prespala in ugotavljam, da je to, da si že tolikokrat zavrnil razna osebna vabila, da je civilna iniciativa izgubila ves nadaljni zanos za razpisovanje referenduma oziroma razumevanje tvojega odklanjanja oziroma neudeležbe.

Višek pa si dosegel s pritajenim poskusom prinašanja okrog preko zs, kjer sicer nekaj predlagaš, OK, ampak ne ponujaš nobene prave motivacije (beri podkupnine).

:evil: :wink:
 Nataša
Kolegica Meščeva je pravilno razmišljala. Ampak ko smo že pri izgubljenih forumovcih - kje je moja prjatlca Tamy? :twisted: Ponavadi tkole med počitnicami hara po forumu.... :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:Kolegica Meščeva je pravilno razmišljala. Ampak ko smo že pri izgubljenih forumovcih - kje je moja prjatlca Tamy? :twisted: Ponavadi tkole med počitnicami hara po forumu.... :wink: :lol:

:shock: :shock: :shock: Ministrica s posluhom za civilno iniciativo? Se mar bližajo volitve? :shock: :shock: :shock:

Tvoja prjatlca Tamy je bila na morju, ta teden pridno trenira, pa tudi malce po virtualnem svetu štafna (je vsak dan opažena na msn), drug teden pa začne delat tu v Lj. Tako bosta končno lahko šli na kavo! ;)

Pa mal je na novo za.. :ignore:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:....Višek pa si dosegel s pritajenim poskusom prinašanja okrog preko zs, kjer sicer nekaj predlagaš, OK, ampak ne ponujaš nobene prave motivacije (beri podkupnine)......

Imaš maj permišn za objavo, recimo, v Recycle Bin-u. :wc: :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Kaj naj objavim? Saj ni nobene sočne vsebine... A si ponudil kaj konkretnega, zato, da zorganiziramo zadeve... Recimo sladoled zame, dokler ne počim??? ;) Nisi. Alora.. Konec. Primer Vlajc je izgubljen! ;)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:....Primer Vlajc je izgubljen! ...

Zame pa dobljen. :D :D

Torej, Stajca, prihodnjič si pa najdi boljšega odvetnika... :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Vlajko napisal/-a:
Staša napisal/-a:....Primer Vlajc je izgubljen! ...

Zame pa dobljen. :D :D

Torej, Stajca, prihodnjič si pa najdi boljšega odvetnika... :wink:

Sem mislila na "primer Vlajc" kot sociološki pojav!
:wink:
 dpop
Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

1630 Darko

P.S. N'č ne dogaja... samo "besedičenje"... nobenega resnega
"FAJTANJA" ni.... predlagam "mud-wrestling"... obvezno v tangicah
seveda... (Naj tudi publika uživa PRESS)
Uporabniški avatar
 Filipid
Lučko javi se. Upam da ni kaj narobe :roll: , kar malo pogrešam tvoje poste. Imej se in čim prej se vrni nazaj na forum :D .
Uporabniški avatar
 Vlajko
Brez veze je posamično imenovanje, saj skoraj vsi manjkajo.... :-((

Samo deset nas je, deset tu zehajočih,
deset dežurnih, tukaj pisujočih.
Deset nas je ostalo, vsemu kljubujočih.
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:.... anal lizi ...

Lučko, a ga slišiš, kako grdo govori... :shock:
Pa, dobro, generale moj, kje se skrivaš toliko časa. :roll:
Prid že enkrat ter nared eno smotro.... :!: :wink:
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko napisal/-a:Brez veze je posamično imenovanje, saj skoraj vsi manjkajo.... :-((

Samo deset nas je, deset tu zehajočih,
deset dežurnih, tukaj pisujočih.
Deset nas je ostalo, vsemu kljubujočih.

No no Vlajko ne pozabi name...torej nas je 11 dežurnih (od kar moj računalnik spet deluje)
Uporabniški avatar
 Vlajko
tekačica napisal/-a:....torej nas je 11 dežurnih ....

Spomnila si me na neko anekdoto, ko so nekega kustosa, ki je bil v muzeju zaposlen že deset let vprašali, koliko je staro razstavljeno dinozavrovo okostje... :roll:

Njegov odgovor je glasil: Dva milijona in deset let.... :P :wink:

PS: Zdaj pa le intenzivno "popraskaj" svojo tipkovnico ter nadoknadi svoj 14 - dnevni opravičeni izostanek..... in seveda, uelkambek. :D :wink:
 laufar
Lučko je zdej kolesar gratov, vas ne šmirgla več!
Pr kolesarjih se vsaj ve: spodnje gate veg! Tle pa spodnje gate ja al ne, pa al spodej al čez dres, pa tko naprej! 8)
Uporabniški avatar
 mojcej77
IIIIIhihiii :lol:

...pa sej vas ni samo enajst.
Sej beremo.
Samo ob takih postih nam zmanjka samozavesti o lastnem smislu za humor, pa včasih raje samo beremo.

lp,

m
:wink:
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA