prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
bigfrik napisal/-a:Hmmmmm..... 8)

Premišljuješ ali že veste odgovor :lol: :wink: !Ali bi mogoče dali odgovor po EPP-ju pardon oglasih :lol: :wink: !
No, lahko pa vzamete glas ljudstva, al pa polovičko.Lahk pa tud klic v sili :lol: :wink: !
Nagrada pa je neskončna analiza v Brunarici! :lol: :lol:
Z odgovorom bomo počakali do četrtka :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tini
Verjetno pridem na dva zelo easy kroga.

lptini
Uporabniški avatar
 bigfrik
tomaz.zupancic napisal/-a:

Premišljuješ ali že veste odgovor :lol: :wink: !Ali bi mogoče dali odgovor po EPP-ju pardon oglasih :lol: :wink: !
No, lahko pa vzamete glas ljudstva, al pa polovičko.Lahk pa tud klic v sili :lol: :wink: !
ČAO!
Bom vzel klic v sili,sam se ne takoj,ke enkrat do cetrtka pa ze,sam glede na nagrado se bom zelo potrudil,pa tud ce porabim vse tri pomoci! :roll: :twisted:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
bigfrik napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:

ČAO!
Bom vzel klic v sili,sam se ne takoj,ke enkrat do cetrtka pa ze,sam glede na nagrado se bom zelo potrudil,pa tud ce porabim vse tri pomoci! :roll: :twisted:

Ekola tako se govori, da porabiš vse tri pomoči :lol: :lol: !

"A na koncu,
ko ti poidejo moči
bodi brez skrbi
v Brunarici Ana Liza .... sledi :o :wink: ,
tja do polnoči!" :lol: :juhuhu: :juhuhu: !
ČAO! :lol: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Evo pridem jutri ob 18-ih na dva krogca(je zadostoval ze klic v sili,tako da imam dve pomoci se v dobrem),za tempo bom pa se vidu! 8) :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
bigfrik napisal/-a:Evo pridem jutri ob 18-ih na dva krogca(je zadostoval ze klic v sili,tako da imam dve pomoci se v dobrem),za tempo bom pa se vidu! 8) :wink:

Sem vedu da boš izkoristil najprej klic v sili šele potem glas ljudstva :lol: :lol: !Glas ljudstva pride v poštev, ko se bo udejanila AnaLiza v Brunarici :lol: :wink: , takrat pa pride glas ljudstva zelo v poštev :wink: !
Torej jutri ob 18h na dva kroga enga sportski lagano izzi, drugega pa sportsko lagano?? :wink: .
To pa boste izvedeli po prvem izzi krogu in po EPP-ju :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes bo po nekaj tednih zopet "peč pržgana". To bomo "kuhali" in "švicali". :wink:
 žuža
Po kar nekaj bolj ali manj deževnih četrtkih je nad Brdom včeraj sijalo sonce. Mušicam in komarjem smo se izogibali Daša, Tini, bigfrik, Štef, Tomaž, Vlajko, MABE, njegov kolega (pozabila ime :oops: , sori) in jest. Večina nas je tekla softić varianto – 1 krog. Iz brunarice pa ne morem pozabit debate o čevapih. Tini, a si zdržal do doma? :D

Daša, vse najboljše še enkrat. :laola

Dober tek do naslednjič… :wink:
Uporabniški avatar
 tini
žuža napisal/-a: Iz brunarice pa ne morem pozabit debate o čevapih. Tini, a si zdržal do doma? :D

Do doma ze, do doma :) .
Problem je v tem, da danes ze cel dan sanjam o njih. Ne vem, ce bom zdrzal v sluzbi dalj kot do 13h. Pol pa samo pravac-Moma! :) :) :)

lptini
 daša
Včeraj je bil res prijeten tek okrog Brda, ki pa so ga delno motile zoprne muhe, ki so obletavale vse živo :x .
Ker je večerni pogovor v Brunarici imel rdečo nit - čevapčiče - me je to tako zlakotnilo, da sem se na poti domov zapeljala naravnost do McDonaldsa in si privoščila sicer prvi konkretni obrok hrane, slabo nadomestilo za čevapčiče, ampak še zmeraj bolje od praznega hladilnika, ki me je čakal doma.
Se vidimo naslednji teden na Brdu.
LP, Daša
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja malce z zamudo pišem vtise z včerajšnega treninga okoli Brda.Glavni akterji včerjašnega nastopa so že omenjeni :lol: :lol: :wink: .
Nikakor pa ne morem pozabiti rdeče niti Tinijevi čevapi, tako so mu delali skomini, da je bilo kaj :lol: :lol: .Prijetno druženje z prijetno debato.No Daši še enkrat vse naj, naj ob njenem praznovanju in še na mnoga leta, ki so pred teboj, tista slaba za teboj pa pozabi :lol: :wink: !
Bilo je polno smeha in raznih variacijo od Bjelog dugmeta, jazza in tako dalje.
Vreme super idealno.Upam, da bo še čimveč takih druženj z namenom veliko preteči in veliko analizirati :lol: :wink: .Če ne bo kaj vmes prišlo se seveda vidimo naslednji teden enkrat od ponedeljka do petka bomo že odtekli!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:....jazza....

Tle sem bil pa sam proti vsem ostalim. :twisted: :bum:

Drugače je bil pa to zopet en lepo preživet večer, edino konca se ne spomnim, saj sem bil odnešen iz kafane. (2 deci đusa pa 3 deci vode Press. :wink: )

Ja, Tini je bil zopet lačen... 8) Ampak, kdaj pa ta člouk ni. :shock: Ves večer je buncao o nekakšnem "leskovačkem vozu". ( Za laike: nekakšna roštiljska varianta slow fooda. :?: )

Tebi, Daša pa še enega virtualnega :cmok: . Prave sem ti pa že dal. :D :wink:

PS (naknadno dodal): Direkten prenos iz mojega GSM aparata ( 15.07.2005 - 13:38 ): Napokon na cevapima "kod mome" :)

("trikrat lahko ugibate, od koga sem dobil to SMS sporočilo" Press). :rol:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Zihr od Tinija!A sm uganu?Kaj je pa za nagrado?Sam ne mi zdej rect dva deci jusa,pa tri deci vode! :shock: Blo je super,sam sej to je ze itak klasika,tko da ni kej dodat,tisti ki jih ni blo so si pa cist sami krivi! :-- :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
bigfrik napisal/-a:....Kaj je pa za nagrado?Sam ne mi zdej rect dva deci jusa,pa tri deci vode! :shock: ....

Količinsko bo ravno toliko, le da bo notri zgolj laški zlatorumeni sok. Arju :D ?
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA